Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama Martynki, dziekuje Ci kochana! A co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Mama Mai, dziekuje Ci rowniez kochana! Jesli rozowe plamienie zniknelo to dobry znak. Mi test wyszedl dopiero w 30 dc przy 28dniowych cyklach. Powtorz test w niedziele. A jak do poniedzialku nie bedzie @ (czego zycze z calego serca), idz na bete.
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dobrze, @ się kończy i teraz czekam na owu. Mąż już w pełnej gotowości testy zakupione, a ja się tylko stresuje ze przeocze ten dzień i nic w tym cyklu nie wyjdzie. Urlop macierzyński mam do 9.02, ale nie chciałabym wracać do pracy, więc musimy działać żeby się zafasolkowac
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:A u mnie dobrze, @ się kończy i teraz czekam na owu. Mąż już w pełnej gotowości testy zakupione, a ja się tylko stresuje ze przeocze ten dzień i nic w tym cyklu nie wyjdzie. Urlop macierzyński mam do 9.02, ale nie chciałabym wracać do pracy, więc musimy działać żeby się zafasolkowac
Ja chyba zacznę robić testy jak tylko skończy mi się @ żeby nie przegapic
Trzymam kciuki żeby ten cykl był owocny mi okres dopiero się rozkręca, czekam już na koniec!Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje ja nie mam doświadczenia z luteina, ale najważniejsze jest pozytywne myślenie, wszystko będzie dobrze i na pewno tym razem będziesz mogła cieszyć się malenstwem. A my tutaj służymy zawsze wsparciem i dobra radą. Głowa do góry
-
Moje Drogie,
dziekuje Wam wszystkim za trzymanie kciukow! Juz po wizycie.
Wszystko ladnie po zabiegu i lekarz powiedzial, ze jesli jeszcze nie zaczelismy dzialac, to zeby zabrac sie do pracy.
Wczoraj to chyba nie byla owulacja bo dzis nie bylo kompletnie nic widac. Powiedzial mi rowniez, ze w najblizszych dniach na @ tez sie nie zanosi. Powinnam dostac w srode wiec zobaczymy. Mam sie zglosic jak tylko test bedzie pozytywny. Jesli nic nie zaskoczy przez 4 m-ce wtedy mam sie pokazac, zeby zrobic dodatkowe badania. Na razie mamy ladnie pracowac. Powiedziala min co 2 dni przynjamniej do 18 dnia cyklu.
Skoro juz owulacja byla chwile temu, to tak sie ludze troszeczke, ze moze akurat cos. Ale stapam twardo po ziemi i od przyszlego cyklu do pracy!
Milus, dzis macie ladnie serduchowac!!! Pamietaj!
Sciskam Was mocno
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
milus wrote:Rachele oj nie wiem co z tego będzie, bo mąż ciągle zmienia mi zdanie i już sama nie wiem jak to będzie...
Kochana, nie mu przypadkiem: zabieramy sie do pracy! Stworz atmosfere i kochajcie sie. Nie rozmawiajcie wogole o staraniach, o testach. Cieszcie sie soba! Tak zwyczajnie ... a jak sie uda to super!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele wrote:Kochana, nie mu przypadkiem: zabieramy sie do pracy! Stworz atmosfere i kochajcie sie. Nie rozmawiajcie wogole o staraniach, o testach. Cieszcie sie soba! Tak zwyczajnie ... a jak sie uda to super!
Nic mu nie mówię o staraniu ! Stwarzam atmosferkę ale , wiesz o co chodzi....O testach nawet nic nie wie ze zakupiłam...*Kejt* lubi tę wiadomość