Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, witaj Milo Cie poznac. Dziekuje Ci za slowa otuchy! Ja mialam zawsze 28 dniowy cykl. Objawy wskazywaly, ze bedzie regularnie. Teraz juz objawow nie ma. Mam nadzieje ze szybciutko sie pojawi, bo to czekanie jest najgorsze!
Zycze bardzo owocnych staran!
Kejt, witaj po urlopie! Moge zapytac gdzie byliscie? Dziekuje za tak cieple slowa Ja tez miewam czesto dolki ale mowie sobie, ze jesli sie poddam, to efektow nie bedzie! ...wmawiam sobie, ze bedzie dobrze i ze jak sie cos chce to trzeba niestety wlozyc duzo pracy. Ty teraz zrelaksowana po urlopie, zabieraj sie ladnie do pracy! Taki relaks bardzo duzo daje!
NIe wiem czy pisalam, ze przeczytalam ze test ktory kupilam to podobno najgorsze badziewie (wychodzi negatywny nawet przy pozytywnej becie) wiec znow pojawila sie iskierka nadziei. Jutro kupie inny, jesli @ sie nie pojawi.
Mama_Mai, jak sie czujesz Kochana?
Zycze Wszystkim milego i relaksujacego dnia Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Blondik, witaj Milo Cie poznac. Dziekuje Ci za slowa otuchy! Ja mialam zawsze 28 dniowy cykl. Objawy wskazywaly, ze bedzie regularnie. Teraz juz objawow nie ma. Mam nadzieje ze szybciutko sie pojawi, bo to czekanie jest najgorsze!
Zycze bardzo owocnych staran!
Kejt, witaj po urlopie! Moge zapytac gdzie byliscie? Dziekuje za tak cieple slowa Ja tez miewam czesto dolki ale mowie sobie, ze jesli sie poddam, to efektow nie bedzie! ...wmawiam sobie, ze bedzie dobrze i ze jak sie cos chce to trzeba niestety wlozyc duzo pracy. Ty teraz zrelaksowana po urlopie, zabieraj sie ladnie do pracy! Taki relaks bardzo duzo daje!
NIe wiem czy pisalam, ze przeczytalam ze test ktory kupilam to podobno najgorsze badziewie (wychodzi negatywny nawet przy pozytywnej becie) wiec znow pojawila sie iskierka nadziei. Jutro kupie inny, jesli @ sie nie pojawi.
Mama_Mai, jak sie czujesz Kochana?
Zycze Wszystkim milego i relaksujacego dnia Buziaki!
Rachele, byliśmy we włoszech w val di sole w miejscowosci folgarida. hotel tuz przy stoku z basenem, sauną i ogromnymi ilosciami pysznego jedzenia - polecam :)wrocilismy zrelaksowani, robie testy owu i działamy
wszystkie objawy ci przeszly? żadnego bolu brzucha / bolących piersi? ja zawsze rozpozaje, bo potrafie zjesc konia z kopytami ale mysle, ze warto kupic drugi test - po co masz siedziec i się zastanawiać. niepewość to jedna z najgorszych rzeczy według mnie...
a masz juz zaplanowaną jakąś kolejną wizytę u ginekologa?
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj dostałam okres. W sumie to już wczoraj pojawiło się plamienie. Co za ulga! Nareszcie! To czekanie było okropne. Nie wiem jak radzą sobie dziewczyny, które dostają @ po 50 dniach. Ja już myślałam, że oszaleję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:43
-
Mama_Mai wrote:u mnie w porządku, @ trwa w najlepsze, czekam aż się skończy i działam dalej. Mąż już się pytał kiedy są te dni płodne bo on tego nie ogarnia za bardzo, a ja go nie wprowadzam w temat
Rachele koniecznie powtórz test!
Mileg dnia
Mama Mai, jakbyś mojego zapytała, to tez jest zielony w tym temacie.
przedwczoraj uprawialismy sex, a wczoraj wzielam testy owulacyjne do zrobieia, a moj: "o to już po jednym dniu można sprawdzic czy jest się w ciązy?"
Aniołek 17.12.2014 -
Mysia 15 wrote:Dzisiaj dostałam okres. W sumie to już wczoraj pojawiło się plamienie. Co za ulga! Nareszcie! To czekanie było okropne. Nie wiem jak radzą sobie dziewczyny, które dostają @ po 50 dniach. Ja już myślałam, że oszaleję.
Mysia, skąd ja to znam !
fajnie, że się doczekałaś. nie wszyscy mają to szczescie, że @ szybko przychodzi niestety...
na pocieszenie chyba zostaje tylko myslec, że finalnie nikogo ten pierwszy @ ppo nie ominie trzymam kciuki żeby wszystkie czekające się doczekałyMysia 15 lubi tę wiadomość
Aniołek 17.12.2014 -
jangwa_maua wrote:Mysia 15 - ja właśnie musiałam czekać aż 50 dni katorga straszna... już myślałam,że ze mną jest coś nie tak ... ale już jest po na szczęście ...
Ojej to naprawdę Ci współczuję. To ciągłe sprawdzanie czy już coś się rozkręca. Koszmar. Ale dobrze, że już za nami to czekanie.
Życzę wszystkim czekającym aby jak najszybciej się doczekały.Rachele lubi tę wiadomość
-
witam kochane,
postanowiłam dołączyć..... Boże dziś przed chwilą wpadły mi zdjęcia usg mojej kruszynki..... płakałam jak bóbr..... jezu to nadal tak boli i ciągle te pytania - dlaczego ja????????? przypominam sobie jak patrzyłam w Monitor usg i serduszko nie biło ..... koszmar!!!
kruszynka - 12 tydz. (05.01.2015)Wiola -
nick nieaktualnyWitaj Wiola
Widzę że twoja strata jest bardzo świeża, bardzo mi przykro
Ja wszędzie mam ustawione zdjęcie mojej Mai, w telefonie komputerze na tablecie nawet tutaj na forum mam miniaturkę jej buzki uwielbiam na nią patrzeć, tylko to mi zostalo. Tobie z czasem też będzie latwiej -
Dzien dobry Moje Kochane
Kejt, Val di Sole jest przecudna!!! Z pewnoscia uropl byl super udany! Wizyte juz mialam. Bylo wszystko dobrze. Nastepna jak beda 2 kreseczki. Po prostu bede z tych co tak dlugo czekaja na @! Ktos kiedys prosil o @ wiruski???? Chyba nikt To ja jestem pierwsza!
Prosze Was wszystkie o wiruski @
Nieciepliwie sie bo wiadomo, ze kazda z nas czeka z sgromma nieciepliwoscia na 1 @ po. Do tego musze powtorzyc badania po @ i musze zaplanowac wyjzd w pracy a bez @ ciezko mi cos poukladac w kalendarzu.
Mysia, gratulacje
Dziewczyny, Wiole my sie z Wiola juz znamy. To jest przekochana i cudowna osoba!!!
Wiolu, jak milo, ze pojawilas sie u nas.
Mama-Mai, kochana jak sie czujesz? Widze, ze maz jest cudowny! No to teraz niech sie @ szybko skonczy i do pracy!
Ja z pamiatek mam test, wszystkie wyniki beta i 7 usg.... na razie za wczesnie by na nie patrzec.... ale niegdy nie bedzie latwo.
Kochane, zycze Wam milego dnia! Pelnego optymizmu i radosci.... i przede wszystkim owocnego! Caluje kazda z osobna!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele jako że jestem w trakcie @ wysyłam ci @ wiruski
U mnie z pamiątkami jest troszkę inaczej niż u Was. Jeśli dobrze pamiętam większość z Was dość wcześnie straciła dzidzie, moja miała pełne 40 tygodni + 1 dzień, a ze względu na Downa miałyśmy co 4 tygodnie usg genetyczne z podglądaniem dzidziusia w 4d, dlatego mam trochę filmików i zdjęć -
Mama_Mai wrote:Rachele jako że jestem w trakcie @ wysyłam ci @ wiruski
U mnie z pamiątkami jest troszkę inaczej niż u Was. Jeśli dobrze pamiętam większość z Was dość wcześnie straciła dzidzie, moja miała pełne 40 tygodni + 1 dzień, a ze względu na Downa miałyśmy co 4 tygodnie usg genetyczne z podglądaniem dzidziusia w 4d, dlatego mam trochę filmików i zdjęć
Kochana, dziekuje Ci bardzo Bardzo sie te wiruski przydadza!!!
Tak, Ty masz inna sytuacje.... Wierze naprawde mocno, ze po tym co cie spotkalo, teraz spotka cie tylko szczescie i same radosne chwile!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Dziękuję ci Rachele bardzo tobie też życzę dużo szczęścia i szybkiego zafasolkowania bo twoja strata chociaż trochę wcześniejsza wcale nie boli mniej od mojej :*
Miłego zimowego dnia dziewczyny
Przesylam Ci specjalne ucalowania! ...ja bardzo czesto o Tobie mysle!
Milego dnia
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyJangwa_maua dokładnie tak jak mówisz najważniejsze to mieć nasze dzieci w sercach
A o tobie Rachele ja też bardzo często myślę i szczególnie mocno trzymam za ciebie kciuki :*
Za resztę dziewczyn oczywiście też każdej z osobna życzę maleńkiej istotki której będziecie mogły oddać całą swoją miłość
Mój mąż mówi mi dziś ze już się nie może doczekać kiedy znowu będę w ciąży i "tylko pilnuj kiedy masz tę dni płodne!" Tak mnie tym rozbawiłRachele lubi tę wiadomość