Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele wrote:Pamietajcie zawsze ze MY TUTAJ mamy specjalna moc i nasze wiruski tez! Ktoras z nas musi tylko zafasolkowac i zobaczycie, ze wiruski sie rozmnoza Musimy przeciez zalozyc tez razem nasz fioletowy watek!!! Wszystkie razem!
... tak na marginesie powiem Wam, ze chyba nie mialam jakos szczescia do fajnych watkow na fioletowej... bardziej historie, o ktorych wspominala kiedys Mama-Mai...
Ja również nie miałam szczęścia do wątków na fioletowej. Prawdę powiedziawszy to większość mnie drażniła. Niektóre wypowiedzi przyszłych mam szokowały. -
no wieczór zakończył się sukcesem i leżeniem z pupą na poduszce słyszałam, że to ściema, ale jakoś myślę sobie, że a nuż widelec coś pomoże
więc robie dziwne figury, a moj mąż się tylko śmieje z tej ekwilibrystyki
ale test owu wyszedł wczoraj negatywnie, zobaczymy dziś - 12 dc. Ale śluzu ani widu ani słychu.
zaczełam znów mierzyć temperature, ale pewnie nic z tego mierzenia nie będzie, skoro na narty zapomniałam ze sobą wziąć i nie mierzyłam.
Lili, pozytywne wieści to tylko kwestia czasu, a że my z tych niecierpliwych raczej jesteśmy, to czas nie ma wyboru i musi się sprężyć !
jak tak piszecie o tej fioletowej stronie, to się bać zaczynam, że tam jakieś niestworzone rzeczy wypisują...Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
jangwa_maua wrote:*Kejt* - hehe , ja 13 dzień też ze śluzem słabo,ale kto wie wszystko jest możliwe teraz intensywnie trzeba pracować
Jangwa maua, na razie może jakieś "śluzowe wirusy" by się nam przydałyJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Lili30 wrote:Ja też zaczęłam dzielnie pracować nad fasolką z moim puzlem Dzisiaj 10 dc juz zaczyna się od wczoraj pojawiać śluz płodny więc kto wie? Może już niedługo zaczną się pozytywne testy i wspaniale wieści? Życzę tego i sobie i Wam
To trzymam mocno kciuki!! Pracuj owocnie!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
To trzyma kciuki i czekam na dobre wieści od Was! Oraz o mnóstwo wirusków!
Jeżeli chodzi o śluzowe wiruski to niestety nie pomogę ponieważ właśnie mam @. Ale przesyłam pozytywne myślenie- może pomoże.*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Jangwa-Maua, Kejt, kochane moje do pracy i to juz!!!
Czytalam, ze sluz to przeciez tylko jeden z wyznacznikow plodnosci. Ja pamietam, ze w szczesliwym cyklu wogole zero sluzu! Sucho bylo caly czas a potem niespodzianka Moze czasem go poprostu nie widac dobrze 'golym okiem'.
No chyba, ze sprawdzacie bardzo dokladnie w srodku. Z racji, ze w tym cyklu aplikuje co sie da, to od dzis olej z wiesiolka!
*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyDziewczyny starające się życzę wam przyjemnych i owocnych starań
Śluzowych wiruskow niestety wam nie wyśle bo @ trwa, ale to już tylko plamienie więc i moje starania są kwestia czasu
W tym cyklu znów zdajemy się na naturę nie mierzymy temperatury, nie badamy śluzu itd. Ale Zastanawiam się nad dołożeniem sobie i swojemu P jakichś witaminek może selen i cynk? Albo magnez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:32
*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Dziewczyny starające się życzę wam przyjemnych i owocnych starań
Śluzowych wiruskow niestety wam nie wyśle bo @ trwa, ale to już tylko plamienie więc i moje starania są kwestia czasu
W tym cyklu znów zdajemy się na naturę nie mierzymy temperatury, nie badamy śluzu itd. Ale Zastanawiam się nad dołożeniem sobie i swojemu P jakichś witaminek może selen i cynk? Albo magnez?
Kochana, polecam selen. Troche sie o nim naczytalam i tez mojemu mezczyznie daje razem z magnezem.
Ja to moge tylko przekazac wiruski na@. Ale bylam raczej ostatnia czekajaca na @ po p. wiec trzymam je bardzo mocno zamkniete
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Jangwa-Maua, Kejt, kochane moje do pracy i to juz!!!
Czytalam, ze sluz to przeciez tylko jeden z wyznacznikow plodnosci. Ja pamietam, ze w szczesliwym cyklu wogole zero sluzu! Sucho bylo caly czas a potem niespodzianka Moze czasem go poprostu nie widac dobrze 'golym okiem'.
No chyba, ze sprawdzacie bardzo dokladnie w srodku. Z racji, ze w tym cyklu aplikuje co sie da, to od dzis olej z wiesiolka!
Dobrze mówisz nie tylko śluz ważny więc trzeba czerpać przyjemność z przytulania i kto wie, może się uda! -
nick nieaktualny
-
Rachele wrote:Ja to moge tylko przekazac wiruski na@. Ale bylam raczej ostatnia czekajaca na @ po p. wiec trzymam je bardzo mocno zamkniete
Rachele, ty masz za zadanie na razie trzymać nogi zaciśnięte i okresowych wirusów nie wypuszczać
jak tam @ dużo gorzej niż standardowo?
ja to przy tym okresie się czułam jakbym dostałą pierwszej miesiączki - tak przeżywałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:45
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
I Ja w oczekiwaniu na @ gin po cp powiedział ,że od tej możemy się starać Ja swojemu mężczyźnie daje wszystko to samo co Sobie selen+cynk kwas foliowy magnez B6 B12 żelazo wapń ,nie zaszkodzi może tylko pomóc od następnego cyklu zasięgam po wiesiołka;) A co o castangusie myślicie? ?
-
nick nieaktualnyWłaśnie obejrzałam film "od początku" o kobiecie która urodziła martwego synka. Widziałam go już tyle razy ale jak leci w tv to nie potrafię zmienić kanału a po nim mam taki nostalgiczny nastrój i płacze jak szalona. Najbardziej jej zazdroszczę ze trzymała swoje dzieciątko na rękach a ja nie podłe się czuję po tym filmie, nie powinnam go oglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 20:11
-
nick nieaktualnyWitajcie
Dzis kolejny dzien bez @ juz nie wiem co mam myslec gin kazała jeszcze troche poczekac na @ a ja tak bardzo chciała bym juz zaczac starania .... nie chce sie poddawac ale chyba zaczyna brakowac mi sił gin kazała mi wziac dupka lub luteine która mam w domu i tak sie zastanawiam moze powinnam wziac te leki ??? Tak ja czytam te wasze posty to jakbyscie miały tyle siły i wiary a mi zaczyna brakowac po prostu sił....