X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wlasnie wrocilam do domu :) moj pecherzyk ma srednice 9mm :D pan doktor powiedzial ze jak na tak wczesna ciaze to wszystko jest tak jak byc powinno. Uprzedzil ze po badaniu moze byc plamienie ale zeby sie nim nie przejmowac, a gdyby pojawilo sie inne to panikowac i gnac do niego albo do szpitala. Oczywiscie usmieszek na jego buzi jak weszlam do gabinetu juz zwiastowal ze wie z czym przychodze :D

Lili w 11tc objawy moga ustepowac, ja sama z Maja mialam objawy krotko i srednio intensywne. Nie martw sie, wszystko jest dobrze :*

Mysia 15, kehlana_miyu, Azande, KkasienkaA, majeczka8, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję!!! Tak się cieszę!! :D Uwielbiam takie wiadomości!! :D :D

Mama_Mai lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili Ty masz jutro wizytę? Trzymam kciuki! Musi być dobrze! Od razu pisz do nas!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super wiadomości :)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam wizytę jutro o 19:20 strasznie późno i będzie się mi dluzyc...
    Ciesze się z dobrych nowin od Was kochane po wizytach. Ty Mysia nie martw się to zapewne rutynowa kontrola.

Mysia 15, Azande lubią tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai, super wiadomości!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, późno nie późno, dawaj nam jak najszybciej znać jak poszło!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai - gratulacje dobre wieści, kiedy teraz kolejna wizyta za 2 czy 4 tygodnie? już się pewnie nie możesz doczekać :)

Lili30 - to późno faktycznie, cały dzień będziemy czekać na nowe zdjątko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande za 2 tygodnie, juz powinno byc serducho. Nie moge sie doczekac, ale tez sie boje czy dzidziol urosnie... ale jestem nastawiona pozytywnie :) serduszko musi byc!!!

• Rachele Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    A ja właśnie otrzymałam wezwanie na badania do Zusu :( Ledwo otrzymałam chorobowe to już mnie wzywają.
    Mam nadzieję, że nie cofną mi chorobowego bo tego ciosu już bym nie przeżyła- wtedy bez pracy nie staralibyśmy się o maleństwo. Wszystko idzie nie tak. :( :( :(

Kochana, trzymam kciuki!! Niestety urzedy tak dzialaja, zeby przypadkiem ktos 1 gorsza nieslusznie nie wzial a sami wiadomo.... W zeszlym roku mialam wypadek w pracy... po 2 tygodniach mnie wzywali przed komisje a ja chodzic nie moglam! Takie matoly!

Kiedy masz badania?

teraz doczytalam wszystko. Kochana! Nie masz sie o co martwic!! Nie cofna Ci na 100%!! nie ma takiej mozliwosci!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 17:37

Mysia 15 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie mam 20.04. o godz 8.00. Jak całe życie nie chorowałam i nie byłam na L4 to było dobrze, a teraz już mnie wzywają. Masz rację, że to matoły. Tylko sobie nie dadzą zrobić krzywdy. Rozgoryczona jestem!

matylda08 lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Rachele Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, trzymam mocno kciuki za wizyte !! Bedzie wszytsko dobrze!!! Nic sie nie martw!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai Super wiadomosc, cieszę się :)

Lili wszystko bedzie dobrze , my w to wierzymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele a moze ty tez ustawisz sobie suwaczek?? Nas wszystkie namowila Lili :)
    Mysia wszystko bedzie dobrze :) nie przejmuj sie tym zusem, nie maja podstaw zeby odebrac ci chorobowe :*

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    Lista uzupelniona :)
    Truskaweczka, Slonce, chyba Twoja wiadomosc z data @ mi umknela.... Mozesz podac?

A to tak:
    25.03.2015 data ostatniej @
    22.04.2015 data spodziewanej @

I GRATULUJE PRZY OKAZJI ;)

Malina15 lubi tę wiadomość

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai super wieści!!! To teraz za dwa tygodnie czekamy na serduszko :-)

Lili faktycznie późno wizyta, ale mam nadzieję, ze szybko dasz znac :-) A co do objawow w 11 tygodniu to faktycznie mogą już ustąpić. :-)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaczynam czuc pierwsze mdlosci :D jakby mi ktos jakas kulke w zoladek wsadzil :) moj maz skomentowal to "WOW!!!" Jest najlepszy :D

Mysia 15, Rachele lubią tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia ja też jestem na zwolnieniu od psychiatry i wszyscy mi mówią że jest to najlepsze co mogłam zrobić bo z zusu nie są w stanie prędko i jednoznacznie mi udowodnić że jestem zdrowa. A więc nie martw się!

Lily kochana, nie martw się złociutka. Musi być dobrze, innej opcji nie ma! :)

Mama_Mai to wspaniałe wiadomości :) tak bardzo się cieszę :) i tak już zostanie :)

A ja się dziś czuję okropnie pod względem fizycznym: tak jak ggoni jest mi ciągle zimno, sama nie wiem co bym zjadła, cały dzień przeleżałam, a gdy trochę za szybko wstałam z łóżka to myślałam że się przewrócę. Niech ten dzień się już skończy :(

Mysia 15, Mama_Mai lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele gratulacje :)

Mamo Mai ciesze sie ze wszystko w porzadku, trzymam kciuki za kolejne wizyty :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana Kochane!!! :) ja wczora miałam dość ciężki dzień w pracy bo głowa mi pękała i byłam już o 8 w łóżku. Do tego obawiałam się że jakaś infekcja intymna mi się przyplątała, ale wypiłam sok z żurawiny (ale kwasior ;) ), zrobiłam okłady z rumianku i wygrzałam się porządnie i dziś dużo lepiej... Oby to nie wpłynęło źle na owu...

Mama Mai - super wieści :) gratuluję kochana :) a za 2 tyg zobaczysz serduszko :) nic się nie martw i odpoczywaj...

Lili - trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) wierzę, że wszystko będzie dobrze :) i dzięki kochana za tą radę z rumiankiem, przypomniało mi się o tym w chwili zwątpienia ale snalazłam twój post, zrobiłam okłady i pomogło :)

Mysia - słońce, wyobrażam sobie że stresujesz się tą komisją lekarską ale nie jesteś na zwolnieniu bezpodstawnie i masz mocne argumenty. Myślę że to po prostu rutynowa kontrola. O ile pamiętam z przypadków mojej rodziny, zawsze kończyło się to dobrze. Więc i w twoim przypadku będzie dobrze :) Główka do góry, nie możesz się teraz za dużo stresować bo starania tuż tuż...

Tulisia - mam nadzieję że dzisiaj lepiej się czujesz :) a może coś na rzeczy jest??? Trzymam mocno kciuki żeby to była oznaka ciąży a nie nic innego...

Domi - jakieś nowinki??? Kciuki mocno mam zaciśnięte :)

Rachele - jak samopoczucie? Mam nadzieję że dużo w Tobie spokoju i siły :) dbaj o siebie :) przesyłam ci słoneczne ciepełko :) u mnie w końcu wiosna zawitała :) a jak wiosna to i pełno zieloności :) wczoraj kupiłam ziemię do kwiatów i chyba będę sadzić coś nowego w weekend w naszym ogródku :)

Miłego dnia kochane!!!

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ