Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane wlasnie wrocilam do domu moj pecherzyk ma srednice 9mm pan doktor powiedzial ze jak na tak wczesna ciaze to wszystko jest tak jak byc powinno. Uprzedzil ze po badaniu moze byc plamienie ale zeby sie nim nie przejmowac, a gdyby pojawilo sie inne to panikowac i gnac do niego albo do szpitala. Oczywiscie usmieszek na jego buzi jak weszlam do gabinetu juz zwiastowal ze wie z czym przychodze
Lili w 11tc objawy moga ustepowac, ja sama z Maja mialam objawy krotko i srednio intensywne. Nie martw sie, wszystko jest dobrze :*Mysia 15, kehlana_miyu, Azande, KkasienkaA, majeczka8, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysia 15 wrote:A ja właśnie otrzymałam wezwanie na badania do Zusu Ledwo otrzymałam chorobowe to już mnie wzywają.
Mam nadzieję, że nie cofną mi chorobowego bo tego ciosu już bym nie przeżyła- wtedy bez pracy nie staralibyśmy się o maleństwo. Wszystko idzie nie tak.
Kochana, trzymam kciuki!! Niestety urzedy tak dzialaja, zeby przypadkiem ktos 1 gorsza nieslusznie nie wzial a sami wiadomo.... W zeszlym roku mialam wypadek w pracy... po 2 tygodniach mnie wzywali przed komisje a ja chodzic nie moglam! Takie matoly!
Kiedy masz badania?
teraz doczytalam wszystko. Kochana! Nie masz sie o co martwic!! Nie cofna Ci na 100%!! nie ma takiej mozliwosci!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 17:37
Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Badanie mam 20.04. o godz 8.00. Jak całe życie nie chorowałam i nie byłam na L4 to było dobrze, a teraz już mnie wzywają. Masz rację, że to matoły. Tylko sobie nie dadzą zrobić krzywdy. Rozgoryczona jestem!
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rachele wrote:Lista uzupelniona
Truskaweczka, Slonce, chyba Twoja wiadomosc z data @ mi umknela.... Mozesz podac?
A to tak:
25.03.2015 data ostatniej @
22.04.2015 data spodziewanej @
I GRATULUJE PRZY OKAZJIMalina15 lubi tę wiadomość
-
Mama Mai super wieści!!! To teraz za dwa tygodnie czekamy na serduszko
Lili faktycznie późno wizyta, ale mam nadzieję, ze szybko dasz znac A co do objawow w 11 tygodniu to faktycznie mogą już ustąpić.Mama_Mai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysia ja też jestem na zwolnieniu od psychiatry i wszyscy mi mówią że jest to najlepsze co mogłam zrobić bo z zusu nie są w stanie prędko i jednoznacznie mi udowodnić że jestem zdrowa. A więc nie martw się!
Lily kochana, nie martw się złociutka. Musi być dobrze, innej opcji nie ma!
Mama_Mai to wspaniałe wiadomości tak bardzo się cieszę i tak już zostanie
A ja się dziś czuję okropnie pod względem fizycznym: tak jak ggoni jest mi ciągle zimno, sama nie wiem co bym zjadła, cały dzień przeleżałam, a gdy trochę za szybko wstałam z łóżka to myślałam że się przewrócę. Niech ten dzień się już skończyMysia 15, Mama_Mai lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyWitam się z rana Kochane!!! ja wczora miałam dość ciężki dzień w pracy bo głowa mi pękała i byłam już o 8 w łóżku. Do tego obawiałam się że jakaś infekcja intymna mi się przyplątała, ale wypiłam sok z żurawiny (ale kwasior ), zrobiłam okłady z rumianku i wygrzałam się porządnie i dziś dużo lepiej... Oby to nie wpłynęło źle na owu...
Mama Mai - super wieści gratuluję kochana a za 2 tyg zobaczysz serduszko nic się nie martw i odpoczywaj...
Lili - trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę wierzę, że wszystko będzie dobrze i dzięki kochana za tą radę z rumiankiem, przypomniało mi się o tym w chwili zwątpienia ale snalazłam twój post, zrobiłam okłady i pomogło
Mysia - słońce, wyobrażam sobie że stresujesz się tą komisją lekarską ale nie jesteś na zwolnieniu bezpodstawnie i masz mocne argumenty. Myślę że to po prostu rutynowa kontrola. O ile pamiętam z przypadków mojej rodziny, zawsze kończyło się to dobrze. Więc i w twoim przypadku będzie dobrze Główka do góry, nie możesz się teraz za dużo stresować bo starania tuż tuż...
Tulisia - mam nadzieję że dzisiaj lepiej się czujesz a może coś na rzeczy jest??? Trzymam mocno kciuki żeby to była oznaka ciąży a nie nic innego...
Domi - jakieś nowinki??? Kciuki mocno mam zaciśnięte
Rachele - jak samopoczucie? Mam nadzieję że dużo w Tobie spokoju i siły dbaj o siebie przesyłam ci słoneczne ciepełko u mnie w końcu wiosna zawitała a jak wiosna to i pełno zieloności wczoraj kupiłam ziemię do kwiatów i chyba będę sadzić coś nowego w weekend w naszym ogródku
Miłego dnia kochane!!!
Mysia 15 lubi tę wiadomość