Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
ggonia wrote:Tulisia testuje środa-czwartek
Dziewczyny mam dużo kremowego śluzu normalnie jak nigdy leci ze mnie a nie przypominam sobie żebym tak w poprzednich cyklach miała
Kochana...... zazieleni sie slicznie.....
Testowalabym w czwartek!
Juz kciuki zacisniete!ggonia lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
ggonia wrote:Tulisia testuje środa-czwartek
Dziewczyny mam dużo kremowego śluzu normalnie jak nigdy leci ze mnie a nie przypominam sobie żebym tak w poprzednich cyklach miała
ach ggonia życzę ci aby to był zwiastun małego Frędzelkaggonia lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
matylda08 wrote:Witjcie przepraszam że się wtrącam ale ja też dostałam wezwanie na komisję na 14.04 Mysia nic się nie martw zdam relację ale w naszym przypadku to rutyna wzywają losowo i tak jak dziewczyny pisza nie bezpodstawnie jestes na zwolnieniu . Będzie dobrze najgorzej że trzeba zmarnować dzień pozdrawiam i dam znać
Będę Ci bardzo wdzięczna za relację! Dziewczyny uspokajają mnie tutaj- są kochane- ale jakieś ziarno niepokoju zostaje.
Będę czekać! -
nick nieaktualny
-
Rachele wrote:Dziekuje za mile slowa! Czuje sie dobrze ale ogromny niepokoj mam wewnatrz... staram sie nie denerwowac i byc dobrej mysli. Metoda krok po kroczku sie sprawdza. Wczoraj 3 beta (3056), dzis rodzinny po skierowania na badania a jutro badania. Wierze, ze bedzie dobrze!
Rachele, gratuluję pięknej bety! Zobaczysz, kochanie, tym razem będzie wszystko w porządku
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Mysia 15 wrote:Rachele piękna beta- tak się cieszę!! I ja też już tak chcę!!!!!!
Kochana, dosylam wiruski!! Wierze, ze szybciutko dolaczysz do nas!!!! Zycze Ci tego calym serduszkiem!!
Ps. Buziaki dla JulkiMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny