Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jutro maraton na calego:)
Bylam dzis po skierowania u rodzinnego! Wszystko super i ladnie! Wyszlam zadowolona! Przychodze do domu, patrze a tu nie ma skierowania na hormony tarczycy! Dzwonie, oczywiscie zastalo w drukarce. Mysle ok, jutro zrobie badania a ormoni w przyszlym tyg razem z beta.
Dzwonie do szpitala do endokrynologa. Termin na pazdziernik!! (a ja musze wlasnie isc do szpitala, bo tam mam kartoteke i sa super specjalisci). 30 min na telefonie! Okazuje sie, ze podczas rozmowy ktos odwolal wizyte w poniedzialek! Super! Wiec jutro rano ide na badania (musze byc nacczo), potem lece do rodzinnego odebrac skierowanie, wracam do domu, samochod i jade do laboratorio gdzie pobieraja caly dzien, aby zrobic hormony bo na poniedzialek musze miec! mam nadzieje, ze moja jedyna zyla wytrzyma!!!
Ok! Dziekuje ze moglam sie wyzalic!
Radosnego popoludnia!
ps. Gonia bede Ci pisac codziennie, ze masz sie trzymac z daleka od testow! W poniedzialek mozesz isc na bete! Ale zadne testy w domu!
Wybieraj Kochana!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele no naprawde jutro masz pracowity dzien!!! Ale za to jakie szczescie wizyta z pazdziernika juz w poniedzialek super!!
ggonia mysle tak samo jak Rachele, na zwyklym domowym tescie moze nic nie wyjsc a po becie juz nie powinno byc watpliwosci decyzja nalezy do ciebie :*
A ja juz dostalam wczoraj karte ciazy i cala liste badan do zrobienia chociaz panicznie boje sie igiel to dla dziecka wytrzymam to ciagle klucieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 18:20
Rachele lubi tę wiadomość
-
Rachele
dzięki za wiruski - podstępem działam
Mam dylemat odnośnie mojego wykresu, znaczy chyba będe miała bezowulacyjny cykl!
Cholera jasna!
W zeszłym cyklu - grzybica i kłótnia z mężem, że wiecej dzieci nie bedzie i tylko 3 serduchowania na cały cykl omijając o tydzień dni płodne, a w tym cyklu 5 serduszek już było, na więcej męża już nie namówię, ale ja zawsze miałam cykle około 28 dni do 30 max, a tu 16 dzień cyklu i temp niska, na ovu się nie zanosi, ale mam nerwa.
Pewnie nigdy nie zajdę w ciążę, w nast misiącu bede pracy szukać nie będe już kombinować tuż przed końcem umowy, ja naprawdę muszę mieć pracę podczas ciąży, chciałabym nawet do lekarza prywatnie chodzić a bez kasy to masakra.
Test ovu wyszedł mi nieco jaśniejsza kreska niż ta kontroli testu,ale jednak mocny róż, teraz blednie jest już jaśniejsza, wiec nie wiem sama, ale temp niska.
Sama nie wiem już!
Malina15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka83 wrote:Rachele
dzięki za wiruski - podstępem działam
Mam dylemat odnośnie mojego wykresu, znaczy chyba będe miała bezowulacyjny cykl!
Cholera jasna!
W zeszłym cyklu - grzybica i kłótnia z mężem, że wiecej dzieci nie bedzie i tylko 3 serduchowania na cały cykl omijając o tydzień dni płodne, a w tym cyklu 5 serduszek już było, na więcej męża już nie namówię, ale ja zawsze miałam cykle około 28 dni do 30 max, a tu 16 dzień cyklu i temp niska, na ovu się nie zanosi, ale mam nerwa.
Pewnie nigdy nie zajdę w ciążę, w nast misiącu bede pracy szukać nie będe już kombinować tuż przed końcem umowy, ja naprawdę muszę mieć pracę podczas ciąży, chciałabym nawet do lekarza prywatnie chodzić a bez kasy to masakra.
Test ovu wyszedł mi nieco jaśniejsza kreska niż ta kontroli testu,ale jednak mocny róż, teraz blednie jest już jaśniejsza, wiec nie wiem sama, ale temp niska.
Sama nie wiem już!
Kochana, ja po tym cyklu obiecalam sobie ze wyrzucam termometr! Wiecej stresu niz pozytku!
Testuj dalej!! Przynajmniej do 20dc. Pamietaj, ze po poronieniu wszystkie dziwne rzeczy sie dzieja! Ja mialam cykle 28dc, owu dc. Potem zrobily sie 35n i owu 20-21dc. Poczytaj u mnie w notatkach jak wychodzily mi testy na owu! 2 kreski, potem tylko 1, znow 2 i pozytyw! Testuj!! ja po pierwszym takim testowaniu bylam pewna ze przegapilam owu!
Kochana, wszystko powolutku sie ulozy. I Malenstwo i praca! Wierze w to!
Przesylam wiecej wiruskow!!! Trzymam kciuki mocno!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
ggonia wrote:Mam 3 testy w domu :p
Sama nie wiem zwariować idzie
Zobaczymy w poniedziałek , może skocze na bete cholera boje się :p
Ja tez uwazam, ze lokator malutki jest! Idz na bete! Ja poszlam... tak nagle. Nie planowalam jej robic w zeszla srode.
Idz w pon na bete i bedziesz spokojna!!! Bedzie zielono wierze w to!!!!
Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:To masz dziś dzień Rachele wieczorem będziesz odpoczywać
Hmm...w przyszłym tygodniu kto testuje? będą świeże wiruskijangwa_maua lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
ggonia wrote:Pójdę na bete w pon szybciej się wyjaśni wszystko i jakoś wytrzymam do wyniku10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny