Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 wrote:
    Laseczki wszystko ok ;) mamy 42 mm ;)

Gratuluje!!! Cudowna wiadomosc!!! :) :) Slicznie!!!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama Martynki wrote:
    d541a1c30fd772f1m.jpg

KOchana, ale piene jest Twoje Malenstwo.... az mi sie lezki zakrecily :)
    7 cud swiata!!!
    Gratuluje Kochana!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA, to super że wyszłaś już ze szpitala, to dobry znak :) teraz duuuuuużo odpoczywaj i dbaj o siebie jeszcze więcej :)

Mama Martynki, zdjęcie po prostu rozwala system. Bobasek jest przecudowny :) też takiego chcę :) może mnie zaczarujesz? :) :) :)

za oknem widać że wstaje piękny dzień. Chyba w końcu wiosna. A ja dziś mam wizytę u psychiatry. Niby wiem co mnie czeka ale mam lekki stresik, bo ta kobieta czyta ze mnie jak z otwartej książki :)

Życzę wam miłego dnia!

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA, Kochana, ciesze sie, ze wszystko dobrze! Najwazniejsze, ze Ty i Malenstwo macie sie dobbrze! KOchana, zycze duzo zdrowka!! Sciskam Cie mocno!!!! :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam, kiedy testować, głównie dlatego, że w poniedziałek mam wizytę u nowej ginki i zastanawiam się, czy zatestować przed wizytą czy nie. Idę na 11.30, więc wyników bety z rana jeszcze bym nie miała, a w sobotę to chyba i na betę jeszcze za wcześnie.

Hmm, może poczekam z testem i poproszę ginkę o receptę na duphaston czy luteinę tak na wszelki wypadek, jeżeli uważa, że by mi się coś takiego przydało.

Na razie przypominam sobie cały czas, że najprawdopodobniej @ przyjdzie akurat na wizytę u lekarza i nici z badania, a dylematy niepotrzebne :D

KOchana, na test bedzie stanowczo za wczesnie. W sobote na bete tez za wczesnie.
    Zrob tak jak piszesz, popros o recepte! i pamietaj, przede wszystkim mysl pozytywnie!!! Wykres wyglada bardzo ladnie i wierze, ze bedzie szczesliwy final! Troszke cierpliwosci jeszcze!! :) Przesylam wiruski!!! i duzo buziakow!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia, pamietaj, ze masz trzymac sie z daleka od testow!!!! :)

Moje Drogie, zycze milego dnia i duzo sloneczka :)

ja zaraz zaczynam moj dzisiejszy maraton ;)

Buziaki!

Tulisia lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele kochana powodzenia w ten pracowity dla ciebie dzien :*
    ja dzis biore sie za porzadki :/ maz wraca i trzeba sie wziac za siebie, wstac z lozka
    milego dnia :*

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele, myśle ze Cię posłucham i o ile @ nie przyjdzie wcześniej zaczekam z testem kilka dni :) termin @ przesunął mi się na pn, wiec jeżeli nic się nie rozkręci do sr zacznę mieć nadzieje :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)

Słoneczko świeci a ja wstałam w dobrym humorze , snił mi się test ciażowy z dwiema tłustymi czerwonymi kreskami :D niby tylko sen ale uśmiech wywołał na mojej twarzy .

Rechele nie martw się nie zrobiłam i póki co nie zrobie ;)

Truskaweczka wykres to nie wszystko , najważniejsze by @ nie było a ja się boje nakręcać że się udało .

Tulisia pisz po wizycie u psycholog , czy pomogła z nią rozmowa czy raczej nie .

Miłegi dnia dziewczyny . Ściskam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA - świetnie że już do domku wracacie, nie ma jak w domku u siebie :)

Mama Martynki - super fotka, taki śliczny dzidziuś :)

Tulisia - będzie wszystko dobrze, nie stresuj się na zapas :)

Zobaczymy jak dzisiaj będzie z tą pogodą, bo wczoraj też nadawali ciepło, a był strasznie zimny wiatr

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak jak myślałam dzisiaj @ zawitał tak więc próbujemy dalej :)

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, obawiam się do takiego ślicznego dzidziusia musiałabym pożyczyć Ci mojego męża :) ale wysyłam wszystkie wiruski, żeby Tobie jak najszybciej się udało i trzymam mocno kciuki.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia - popatrzyłam na twój wykres i moim zdaniem jesteś 6 dni po owulacji, więc za 4 dni już na teście powinna wyjść jaśniejsza kreska :) więc we Wtorek możesz testować :)

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :*

Dziewczyny niebawem testujace - trzymam mocno kciuki!!! Mam nadzieje ze za kilka dni dołączycie do nas z suwaczkami :)

Rachele ciesze się ze wróciłaś do nas :) no i oczywiście wielkie gratulacje! Niech słoneczko rośnie zdrowo :)

Kasienka dobrze ze juz jest w porzadku, dużo odpoczywaj ze swoim syneczkiem :* przynajmniej wyjaśniło się skąd te krwawienia

Mama Martynki zdjęcie przeslodkie a w zasadzie to dzieciątko na nim :) cudowne rączki, nóżki, uszka :) kilka razy sobie wlaczalam i oglądałam :)

Lili i Mama_Mai super ze na usg wszystko w porządku :) bardzo się ciesze!

U mnie też dobrze wszystko tylko nie mogę cały czas uwierzyć jak ten czas szybko leci, brzuch to mi się robi typowo ciążowy. Rośnie taka piłka z przodu, już nie da się ukryć ciąży ;)

kehlana_miyu, jangwa_maua, Mysia 15, lucy1983, Lili30, Mama_Mai, majeczka8 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła, super słyszeć, że u Ciebie i maleństwa wszystko w porządku :) ani się obejrzymy, a będziesz na porodówce :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande masz racje tamta temp 36,5 była zakłucona :/ ahh zapomniałam wogóle

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Martynki malenstwo przesliczne i na pewno zdrowe zobaczysz tak idealnej fotki jeszcze nie widzialam :)

Pozdrawiam dziewczyny :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :)

Tylko trochę mnie nie było, a wydarzyło się tyle pięknych rzeczy :)

Mama Martynki - nie mogę się napatrzeć kochana na to cudne zdjęcie Twojej córeczki :) Piękna jest po prostu :) gratuluje kochana :)

Lili - dużo o Tobie wczoraj myślałam :) i cieszę się że wszystko w porządku z Maleństwem :)

Kkasieńka - jak fajnie, że Was już wypuścili do domu :) teraz będziesz uważać na siebie i będzie dobrze :) jesteś teraz na zwolnieniu?

Truskaweczka - u mnie podobnie jak u Ciebie, wyczekuję na owu a ono mi psikusa robi i się spóźnia :( W zeszłym cyklu była w 12dc a teraz już 16dc a temperatura stoi w miejscu :( ale popatrzyłam sobie na moje stare wykresy sprzed poronienia i tam też często miałam skoki ok 16-17dc więc jeszcze nie tracę nadziei :) Co najwyżej tracę nadzieję na chęci mojego męża do seduszkowania ;) bo chyba już mu siły odchodzą :) U mnie też śluzu jakoś już nie ma, czuję się kiepsko prawie jak na przeziębienie... na szczęście dziś piątek i zaraz weekend to sobie odpocznę...

Rachele - powodzenia w twoim lekarskim maratonie :) I pamiętaj wszystko się uda :)

Ggonia, Tulisia i Kehlana - jak objawy są to bardzo dobrze :) ale ja bym za wcześnie nie testowała... po co się niepotrzebnie martwić :) jak loktor jest to się to ujawni :)

Domi - jak u Ciebie???

Miłego dnia dziewczyny. Odezwę się później, a teraz znowu do pracy :(

Lili30, Azande lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 - widzisz trzeba czytać na bieżąco bo potem za dużo zaległości :) ale fajnie że jest co poczytać
    ja nadal czekam na mój okres upragniony :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już jestem w domku. Na wizycie było bardzo dobrze. Myślę że trafiłam na dobrego specjalistę. Słowa tej kobiety dają mi dużo do myślenia i zmieniają punkt widzenia na lepszy :) tylko taka jestem zmęczona... nie wiem czy będę miała siłę dziś jeszcze na rower, ale przydałoby się posadzić te moje szanowne siedzenie na siodełko :)

majeczka8 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ