Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
KkasienkaA, to super że wyszłaś już ze szpitala, to dobry znak teraz duuuuuużo odpoczywaj i dbaj o siebie jeszcze więcej
Mama Martynki, zdjęcie po prostu rozwala system. Bobasek jest przecudowny też takiego chcę może mnie zaczarujesz?
za oknem widać że wstaje piękny dzień. Chyba w końcu wiosna. A ja dziś mam wizytę u psychiatry. Niby wiem co mnie czeka ale mam lekki stresik, bo ta kobieta czyta ze mnie jak z otwartej książki
Życzę wam miłego dnia!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
kehlana_miyu wrote:Ja się właśnie zastanawiam, kiedy testować, głównie dlatego, że w poniedziałek mam wizytę u nowej ginki i zastanawiam się, czy zatestować przed wizytą czy nie. Idę na 11.30, więc wyników bety z rana jeszcze bym nie miała, a w sobotę to chyba i na betę jeszcze za wcześnie.
Hmm, może poczekam z testem i poproszę ginkę o receptę na duphaston czy luteinę tak na wszelki wypadek, jeżeli uważa, że by mi się coś takiego przydało.
Na razie przypominam sobie cały czas, że najprawdopodobniej @ przyjdzie akurat na wizytę u lekarza i nici z badania, a dylematy niepotrzebne
KOchana, na test bedzie stanowczo za wczesnie. W sobote na bete tez za wczesnie.
Zrob tak jak piszesz, popros o recepte! i pamietaj, przede wszystkim mysl pozytywnie!!! Wykres wyglada bardzo ladnie i wierze, ze bedzie szczesliwy final! Troszke cierpliwosci jeszcze!! Przesylam wiruski!!! i duzo buziakow!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Słoneczko świeci a ja wstałam w dobrym humorze , snił mi się test ciażowy z dwiema tłustymi czerwonymi kreskami niby tylko sen ale uśmiech wywołał na mojej twarzy .
Rechele nie martw się nie zrobiłam i póki co nie zrobie
Truskaweczka wykres to nie wszystko , najważniejsze by @ nie było a ja się boje nakręcać że się udało .
Tulisia pisz po wizycie u psycholog , czy pomogła z nią rozmowa czy raczej nie .
Miłegi dnia dziewczyny . Ściskam -
nick nieaktualnyKkasienkaA - świetnie że już do domku wracacie, nie ma jak w domku u siebie
Mama Martynki - super fotka, taki śliczny dzidziuś
Tulisia - będzie wszystko dobrze, nie stresuj się na zapas
Zobaczymy jak dzisiaj będzie z tą pogodą, bo wczoraj też nadawali ciepło, a był strasznie zimny wiatr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane :*
Dziewczyny niebawem testujace - trzymam mocno kciuki!!! Mam nadzieje ze za kilka dni dołączycie do nas z suwaczkami
Rachele ciesze się ze wróciłaś do nas no i oczywiście wielkie gratulacje! Niech słoneczko rośnie zdrowo
Kasienka dobrze ze juz jest w porzadku, dużo odpoczywaj ze swoim syneczkiem :* przynajmniej wyjaśniło się skąd te krwawienia
Mama Martynki zdjęcie przeslodkie a w zasadzie to dzieciątko na nim cudowne rączki, nóżki, uszka kilka razy sobie wlaczalam i oglądałam
Lili i Mama_Mai super ze na usg wszystko w porządku bardzo się ciesze!
U mnie też dobrze wszystko tylko nie mogę cały czas uwierzyć jak ten czas szybko leci, brzuch to mi się robi typowo ciążowy. Rośnie taka piłka z przodu, już nie da się ukryć ciążykehlana_miyu, jangwa_maua, Mysia 15, lucy1983, Lili30, Mama_Mai, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Tylko trochę mnie nie było, a wydarzyło się tyle pięknych rzeczy
Mama Martynki - nie mogę się napatrzeć kochana na to cudne zdjęcie Twojej córeczki Piękna jest po prostu gratuluje kochana
Lili - dużo o Tobie wczoraj myślałam i cieszę się że wszystko w porządku z Maleństwem
Kkasieńka - jak fajnie, że Was już wypuścili do domu teraz będziesz uważać na siebie i będzie dobrze jesteś teraz na zwolnieniu?
Truskaweczka - u mnie podobnie jak u Ciebie, wyczekuję na owu a ono mi psikusa robi i się spóźnia W zeszłym cyklu była w 12dc a teraz już 16dc a temperatura stoi w miejscu ale popatrzyłam sobie na moje stare wykresy sprzed poronienia i tam też często miałam skoki ok 16-17dc więc jeszcze nie tracę nadziei Co najwyżej tracę nadzieję na chęci mojego męża do seduszkowania bo chyba już mu siły odchodzą U mnie też śluzu jakoś już nie ma, czuję się kiepsko prawie jak na przeziębienie... na szczęście dziś piątek i zaraz weekend to sobie odpocznę...
Rachele - powodzenia w twoim lekarskim maratonie I pamiętaj wszystko się uda
Ggonia, Tulisia i Kehlana - jak objawy są to bardzo dobrze ale ja bym za wcześnie nie testowała... po co się niepotrzebnie martwić jak loktor jest to się to ujawni
Domi - jak u Ciebie???
Miłego dnia dziewczyny. Odezwę się później, a teraz znowu do pracyLili30, Azande lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja już jestem w domku. Na wizycie było bardzo dobrze. Myślę że trafiłam na dobrego specjalistę. Słowa tej kobiety dają mi dużo do myślenia i zmieniają punkt widzenia na lepszy tylko taka jestem zmęczona... nie wiem czy będę miała siłę dziś jeszcze na rower, ale przydałoby się posadzić te moje szanowne siedzenie na siodełko
majeczka8 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.