Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej, ale miałam lektury do poczytania, ale same dobre wiadomości, więc czytało się z przyjemnością.
Mamo Mai, gratuluje i życzę kolejnych mdłości i objawów ciążowych
Rachele, suwaczek prześliczny, fajnie, że możemy podglądać jak Twój dzidziuś rośnie.
Lili, cieszę się że wszytsko dobrze, niech maluszek zdrowo rośnie.
Ggonia, trzymam kciuki za tłuste dwie krechyRachele lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:47
jangwa_maua, Mama_Mai, KkasienkaA, kehlana_miyu, ggonia, anka418, Mysia 15, Rachele, Lili30, monilia84, lucy1983, Tulisia, Azande, majeczka8, meeegi1771, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lili super!!! Ale jest duże naprawdę!!! Więc skoro objawy osłabły to wchodzisz w piękny okres, gratuluje Kochana
Kiedy macie prenatalne??
A my właśnie dotarliśmy do domu, mój doktor się zlitował i wypuścił nas dzisiaj Zrobił USG i powiedział, że krwiak jest już naprawdę nie duży, jeżeli w ogóle możemy o nim mówić, kosmówka już się trochę podniosła, więc z tym reżimem łożkowym to chyba prawda. Będziemy stosować dalej w domku A z Młodym wszystko okjangwa_maua, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulisia wrote:na pewno ja, ggonia, kehlana, no i Domi
Ja się właśnie zastanawiam, kiedy testować, głównie dlatego, że w poniedziałek mam wizytę u nowej ginki i zastanawiam się, czy zatestować przed wizytą czy nie. Idę na 11.30, więc wyników bety z rana jeszcze bym nie miała, a w sobotę to chyba i na betę jeszcze za wcześnie.
Hmm, może poczekam z testem i poproszę ginkę o receptę na duphaston czy luteinę tak na wszelki wypadek, jeżeli uważa, że by mi się coś takiego przydało.
Na razie przypominam sobie cały czas, że najprawdopodobniej @ przyjdzie akurat na wizytę u lekarza i nici z badania, a dylematy niepotrzebne
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzięki Dziewczyny, śliczna jest, ale najważniejsze, że zdrowa, chociaż to nadal niczego nie gwarantuje. Martynka też była zdrowa, a jednak się stało. Chiałabym już zacząć kompletować wyprawkę,żeby nie zostawiać na koniec, bo koszty są ogromne, ale się boję, strach narazie jest górą.
-
Mama Martynki
sliczny fotosik!
Marzenie
jangwa_maua
faktycznie jak na ciążę to dość płaski
najważniejsze, że się udało!!!
Pozdrawiam
Mama_Mai
miałam się nie nakręcać itd, a znów zaczynam, a przecież tak jak piszesz, jak się ma udać to się uda i to tak naprawdę nie zależy odemnie.
Postaram się wyluzować i namówić męża na jeszcze choć 1 serduszkowanie, ale to jutro bo widzę, że ma mnie już dośc
Rachele
Dzięki za podniesienie na duchu, nie myślałam ,że może też wszystko u mnie wariować, ja zawsze (prawie zawsze) byłąm taka poukładana, pedantyczna, a tu życie chce zrobić mi psikusa i ma być inaczej niż ja bym to widziała!
też jestem zła na termometr, testy, na to wszystko!
Włąśnie myślałam, że przegapiłam ovu, choć temp jest niska, wiec potwierdza brak.
Dzięki za
"Przesylam wiecej wiruskow!!! Trzymam kciuki mocno!"
Oczywiście biorę wiruski garściami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:21
Malina15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ggonia
Ja majac Twoj wykres bylabym pewna najlepszego. Ale nie chce Cie nakrecac bo czasem zdazaja sie cuda ale czasem tez psikusy. Na dzien dzisiejszy wykres marzenie
Mi wszystkie objawy ovu przeszly. Bol ovu zle samopoczucie ochota na serduszkowanie itd.
Nic czekam na rozwoj sytuacji.
Oczywiscie jak na mnie przystalo nerwusa z niecierpliwoscia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:41
Malina15 lubi tę wiadomość