Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam sobie opinie o lekarzach i przerażające czasem co dziewczyny piszą... jeden lekarz dziewczynie po poronieniu powiedział, że "pierwsze śliwki robaczywki" ...szczęka mi opadła jak to przeczytałam...co to za lekarz?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Czytam sobie opinie o lekarzach i przerażające czasem co dziewczyny piszą... jeden lekarz dziewczynie po poronieniu powiedział, że "pierwsze śliwki robaczywki" ...szczęka mi opadła jak to przeczytałam...co to za lekarz?!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Rachel witaj kochana bardzo dobrze ze wrocilas teraz to tylko bedzie dobrze
Co do kawy to ja pilam zawsze jedna z rana rozpuszczalna ale od tygodnia wymiotowalam po kazdej kawie wiec mnie odrzucilo I wogole nie mam ochoty.. Choc zawsze wydawalo mi sie ze jedna dzien nie szkodzi teraz to juz sama nie wiem..
Dziewczynki testujcie I serduszkujcie trzeba byc silnym I walczyc o swoje marzenia!
Ja trzymam kciuki za nas wszystkie zeby bylo wszystko dobrze u kazdej niezaleznie na ktorym etapie
Lucy ja tez wczoraj plakalam tak sie rozzalilam nad soba chyba bylam przemeczona..Nie czuje sie za dobrze ale jakos to forum poprawia mi humor!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:37
Tulisia lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie otrzymałam wezwanie na badania do Zusu Ledwo otrzymałam chorobowe to już mnie wzywają.
Mam nadzieję, że nie cofną mi chorobowego bo tego ciosu już bym nie przeżyła- wtedy bez pracy nie staralibyśmy się o maleństwo. Wszystko idzie nie tak. -
Ojej Mysia to trzymam kciuki... Kurde oni sa stworzeni po to, żeby sie czepiać. A masz tam wyznaczona datę z badaniami czy jak to sie odbywa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:01
-
Mam wyznaczoną na 20.04. na godz 8.00. Mam przynieść badania jeżeli mam i historię choroby. Nie mam pojęcia jak odbywa się takie badanie bo nigdy w życiu nie chorowałam, a więc nie byłam wzywana na taką komisję. Ech co za życie
Kasieńka jak się czujecie? Do domku wychodzicie w piątek? Więc już niedługo -
nick nieaktualnyMysia_15 - no nie fajnie, ale nie martw się na zapas, weź wszystko co masz i idź spokojnie, na pewno Ci nie zabiorą świadczenia, a jesteś na L4 od ginekologa? mi lekarz powiedział że po takim zabiegu można być 180 dni na zwolnieniu, a mój teść kiedyś też miał takie wezwanie, bo był na zwolnieniu na zwichniętą kostkę to nawet tej nogi mu nie oglądali tylko spojrzał w dokumenty lekarz, 5 min i mógł iść do domu, o to taka kontrola była
-
nick nieaktualny
-
Lili Kochana będzie dobrze. Zanik objawów jeszcze o niczym nie przesądza. Ja w okolicach 12 tygodnia nie miałam objawów przez 3 dni- po prostu zero. Wszystko ustało. Odchodziłam od zmysłów. Już sobie wyobrażałam najgorsze- a okazało się, że Dzidzia miała się dobrze. U Ciebie też tak będzie.
A wynagrodzenie pewnie dostałaś 80%? -
Mysia_15 - myślę, że zwolnienie od psychiatry raczej ciężko podważyć... jeżeli leczysz się np. na depresję to nie jest tak łatwo i szybko z niej się wyleczyć tym bardziej, że masz powód poważny do takiego stanu ... myślę, ze przejrzą papiery i to tyle..
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Jestem na zwolnieniu od psychiatry. Od śmierci Majeczki leczę się. Mam nadzieję, że mi nie zabiorą
Mysiu, upłynęły dopiero 3 miesiące od śmierci Twojej córeczki, chciałabym zobaczyć komisję, która będzie w stanie uzasadnić podważenie zwolnienia od psychiatry. Weź dokumentację leczenia, weź dokumenty dotyczące Mai i możliwe, że nawet nie będą Ci zadawać dużo pytań. Jak będą zadawać, to opisz obrazowo, jak wciąż sobie nie radzisz z emocjami po tym co się stało i powinno być dobrze.Mysia 15 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Lili30 wrote:Ja dzisiaj dostałam moje wynagrodzenie i nie wiem czy się śmiać czy płakać... Masakra... Poza tym stresuje się bardzo przed wizytą i boje się tego co zobaczę i usłyszę. Tym bardziej ze wszystkie objawy ustały...
Lili, kochanie, wiem, że łatwo mówić, ale nie denerwuj się na zapas. Z tego, co czytałam, ustępowanie objawów na Twoim etapie ciąży jest w pełni normalne, więc z Twoim maleństwem na pewno wszystko w porządku. Kiedy masz wizytę?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015