Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai wrote:Kierzynka do gina jezdze do Płocka, wizyta dopiero po 13, juz czuje lekki stresik
Domi trzymam kciuki za ciebie :* dopoki @ nie ma jest nadzieje10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mama_Mai - też czekam na wieści, ja mam do Płocka koło 100 km
dzisiaj ma być 13 stopni
ja nadal czekam na okres, wg testów i skoku temperatury to powinnam dostać go w przyszły poniedziałek, to będzie 40 dc, a w środę mam wizytę u ginekologa więc nici z usg, chyba że jednak @ przyjedzie wcześnie albo później -
nick nieaktualny
-
Jangwa piekna wiadomosc o twojej fasoleczke bardzo sie ciesze razem z toba
MamaMai objawy przyjda poczekaj chwile moje zaczely sie jakos 7tydzien I trwaja! dzis rano przywitalam toalete znowu..
Domi poczekaj mysle ze jeszcze masz szanse na dwie kreseczki
Wszystkim zycze milego dnia buziaczki
-
Azande wrote:a jak mam o zrobić żebyście mogły zobaczyć?
moje ovu-> bieżący wykres -> pod wykresem klikasz na ,,udostępnij wykres" -> wchodzisz w zakładkę ,,wykresy na tablicy" -> zaznaczasz że udostępniasz wykres wszystkim lub tylko przyjaciółkom, jak chcesz -> jeżeli chcesz żebyśmy widziały czas współżycia i twoje notatki zaznaczasz okienko znajdujące się poniżej10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi trzymam kciuki Nadzieja umiera ostatnia
U mnie dziś ciężko, ale nie tyle z powodu pracy, tylko z niewyspania. Miałam wczoraj dość spory dołek i jakiś dziwny atak płaczu i przez to pół nocy nie spałam Do tego coś mi się zdaje, że podłapałam zapalenie pęcherza, więc chyba z dalszego serduszkowania nici Muszę po pracy skoczyć do drogerii i kupić chociaż żurawinę i rumianek, a jak się nie poprawi to chyba lekarz mi pozostaje. -
Witajcie Moje Kochane,
przede wszystkim dziekuje Wam za ogromne wsparcie i za tyle cieplych slow, ktoe otrzymalam od Was w ostatnich tygodniach! Jestescie niezastapione! Dziekuje z calego serca
Tak jak pisalam wiekszosci z Was, to byl ciezki okres dla mnie (rowniez z powodow rodzinnych) dlatego zniknelam, bo nie byloby w moich wypowiedziach nuty optymizmu...
Teraz nadrobie zaleglosci, bo moze cos mi umknelo
Zycze radosnego dnia i caluje kazda z osobna!Tulisia, Mama_Mai, jangwa_maua, lucy1983, kehlana_miyu, Mysia 15, Lili30, KkasienkaA, majeczka8, monilia84 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny