Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRachele wszystko sie ulozy :* tylko bron Boze nie wstawaj z lozka bez potrzeby!!! Tylko do toalety ci pozwalam modle sie o te nasze Groszki zeby rosly :* a ty sie nie stresuj bo to ci nie pomoze!!!
Ggonia twoja Amelka miala piekny termin :* ale jestes silna, przertrwasz ten ciezki dzien razem z nami a do tej pory moze juz fasolka u ciebie zagosci??Rachele lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka83 wrote:PrimaSport
a jak się czujesz?
masz jakiś odczucia "ciążowe?"
kehlana_miyu testowałą już w 10 dniu i się jej udało - pożdrawiam przy okazji.
Truskaweczka, ja mam bardzo krótką fazę lutealną, tylko 11 dni, więc testowałam dzień przed terminem miesiączki Ale faktycznie test wyszedł mi bardzo wcześnie, tylko nie wiem czy czytałaś moje przeboje z powtórzeniem testu w 12dpo - test innej firmy wyszedł mi negatywny. Tak wcześnie w cyklu testy mogą jeszcze dawać fałszywy wynik, wszystko zależy, jak są czułe. Mi wychodziły testy Check & Go z Rossmanna, ale już płytkowe wtedy jeszcze nie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana miyu
czytałam właśnie i nie wyobrażam sobie tego stresiora!!!
ale najważniejsze, że lokatorek już jest
to ja mam około 14 dniową - tak wynika z poprzedniego cyklu.
jak wytrzymam a @ nie przyjdzie to zatestuje w śr, czw.
oby nie przyszła!
ale mój biust to miękki flaczek (od poronienia tak mam)
zmęczenie duuuże, ból krzyża ogromny od 2 dni.
myślę, że to wiosenne przemęczenie jest
i dzieciaczki w przedszkolu mi tak masakrycznie dały popalić, dyrka wredna też w tym całym tyg, a na mnie stres tak działa, że nie mam siły na nic
ważne, że już weekend i 2 dni odpoczynku od nich wszystkich.
bardzo lubie te dzieciaki, ale ten tydzień to masakra jakaś.
PrimaSort, Malina15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRachele - dobrze że pojechałaś znowu do szpitala, wiem że najgorsza jest bezradność, ale twoja Kruszynka walczy a to najważniejsze teraz odpoczywaj dużo, leż i bierz tego dupka w końskich dawkach... Mam nadzieję, że to pomoże
Myślę o Tobie i modlę się za twoje dzieciątko musi być dobrzeRachele lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka ja czuję się tak sobie, tak od dwóch dni bolą mnie nogi zwłaszcza lewa, ale o chyba ciągnie ból od jajnika z którego była owulka. Poza tym zmęczona ale po całym tygodniu pracy to normalka. Jedyne co może jest inne że dostaję zadyszki jak latam w pracy, dziś to nawet jedno piętro jechałam windą bo nie mogłam iść przez te ołowiane nogi. Poza tym jest mi tak bardzo gorąco...
Staram się nie doszukiwać na siłę objawów i testować będę najwcześniej w przyszły piątek/sobotę w terminie spodziewanej miesiączki. OF przesunął mi już termin z czwartku na sobotę bo owu była trochę później ale u mnie faza lutealna też ma raczej 12 a nie 14 dni więc @ spodziewam się w czwartek.
Powodzenia!!! Oby się udało -
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:kehlana miyu
czytałam właśnie i nie wyobrażam sobie tego stresiora!!!
ale najważniejsze, że lokatorek już jest
to ja mam około 14 dniową - tak wynika z poprzedniego cyklu.
jak wytrzymam a @ nie przyjdzie to zatestuje w śr, czw.
oby nie przyszła!
ale mój biust to miękki flaczek (od poronienia tak mam)
zmęczenie duuuże, ból krzyża ogromny od 2 dni.
myślę, że to wiosenne przemęczenie jest
i dzieciaczki w przedszkolu mi tak masakrycznie dały popalić, dyrka wredna też w tym całym tyg, a na mnie stres tak działa, że nie mam siły na nic
ważne, że już weekend i 2 dni odpoczynku od nich wszystkich.
bardzo lubie te dzieciaki, ale ten tydzień to masakra jakaś. -
Rachele mocno trzymam kciuki i się modlę o Twoje Maleństwo!
Musi być dobrze! Nie wstawaj, postaraj się nie stresować i nie zamartwiać. Widzisz Kropeczek jest silny i walczy!Rachele lubi tę wiadomość
-
Lili ja takie miałam w ciąży. Tak się wystraszyłam, ponieważ były tak dotkliwe, że pojechałam do gina. Powiedział, że to normalne w ciąży i żebym się nie martwiła. Potem mi przeszły.
Lili30 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dziś czuję takie ukłucia w okolicy lewej wargi ( przepraszam za bezpośredniość) ale nie wiem jak lepiej to opisać, nie tyle w środku co własnie bardziej na zewnątrz. Miałam dziś bardzo dużo stresu i już troszkę chyba przesadzam.3 Aniołki w niebie
-
dziewczyny a tu cykl teoretycznie bez ovu a zakończony ciążą!
nie wiedziałąm, że tak się da!
ale dziewczyna miała fuksa 3 serducha i ciąża.
https://ovufriend.pl/wykres,ab06eb52c7ccaec468e978a4d030c270.htmlMalina15 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki rzadko się tu u Was odzywam ale czytam codziennie i trzymam za Was kciuki. Chciałam Was zapytać czy wiecie może co może być przyczyną, że kolejny raz mam tylko dwudniowy okres?przed stosowaniem antykoncepcji okresy miałam 5dniowe co 28dni. Po odstawieniu anty miałam dwudniowy okres a potem zaszłam w ciążę, ktora obumarla. Teraz po zabiegu okres przyszedl po35dniach i znów trwał tylko dwa dni macie dużą wiedzę- dlaczego po anty tak mi się zmienilo?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt