Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysia_15 - jak się nie dostanie to idź najpierw do dyrektorki i zapytaj się co jest grane?, powinni ją wtedy przyjąć, powiedz że zgłosisz to do kuratorium, a w szkole boją się kuratorium jak diabeł wody święconej, no ja bym się wkurzyła z jakiej okazji mam płacić za coś co się mojemu dziecku należy za darmo? po co płacimy te wszystkie podatki jak potem leczyć się trzeba prywatnie i co dzieci do szkoły też prywatnie mamy wysyłać? najlepiej to się rozwieść i być samotną matką wtedy wszystko by się należało, a jak ktoś normalnie ma rodzinę i pracuje to najlepiej niech za wszystko płaci
-
Azande wrote:Mysia_15 - jak się nie dostanie to idź najpierw do dyrektorki i zapytaj się co jest grane?, powinni ją wtedy przyjąć, powiedz że zgłosisz to do kuratorium, a w szkole boją się kuratorium jak diabeł wody święconej, no ja bym się wkurzyła z jakiej okazji mam płacić za coś co się mojemu dziecku należy za darmo? po co płacimy te wszystkie podatki jak potem leczyć się trzeba prywatnie i co dzieci do szkoły też prywatnie mamy wysyłać? najlepiej to się rozwieść i być samotną matką wtedy wszystko by się należało, a jak ktoś normalnie ma rodzinę i pracuje to najlepiej niech za wszystko płaci
Tak zrobię. Coraz bardziej denerwuje mnie to, że za wszystko muszę płacić. Jeżeli ją nie przyjmą to zażądam żeby dyrektorka napisała mi pismo dlaczego ją nie przyjęła i wtedy pójdę do kuratorium.
-
nick nieaktualnyRachele jak sie czujesz?? Ja po woli zaczynam panikowac kurde czemu to musi byc takie stresujace??? Jeszcze maz daleko od domu, nie ma sie do kogo przutulic chociaz na odlegolosc mnie opieprza, ze mam nie myslec, ze nie ma serduszka a co ja zrobie jak naprawde go nie bedzie???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwa_maua - strasznie Ci współczuję kochana i ja musisz tak cierpieć w Polsce służba zdrowia to jedna wielka porażka trzymaj się jakoś, mam nadzieję że przejdzie Ci ten ból
Mama_Mai - będzie wszystko dobrze zobaczysz, kiedy masz wizytę? jutro? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jangwa kurcze, że też nie mogą w szpitalu wezwać odpowiednich lekarzy na konsultację i wypuścić Cię z konkretną diagnozą i zaleceniami... No cholera mnie strzela!
Mama Mai i kehlana_miyu ja wierzę, że będzie dobrze!!! I ściskam mocno Was i kciuki. Wiem, że nie da się nie denerwować, ale życzę Wam, żeby to były tylko momenty, a tak żebyście cieszyły się Groszkiem
ggonia przepraszam, że Cię pytam, być może już pisałaś, przepraszam... Ale czy wiecie co było przyczyną Waszej straty Amelki? Czy coś się stało? -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Azande tak, mam jutro i na szczescie rano czuje juz stres i to coraz wiekszy
Słońce trzymam mocno kciuki i od rana komputer będzie u mnie włączony!
Czekam na dobre wiadomości!!