X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia_15 - jak się nie dostanie to idź najpierw do dyrektorki i zapytaj się co jest grane?, powinni ją wtedy przyjąć, powiedz że zgłosisz to do kuratorium, a w szkole boją się kuratorium jak diabeł wody święconej, no ja bym się wkurzyła z jakiej okazji mam płacić za coś co się mojemu dziecku należy za darmo? po co płacimy te wszystkie podatki jak potem leczyć się trzeba prywatnie i co dzieci do szkoły też prywatnie mamy wysyłać? najlepiej to się rozwieść i być samotną matką wtedy wszystko by się należało, a jak ktoś normalnie ma rodzinę i pracuje to najlepiej niech za wszystko płaci

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Mysia_15 - jak się nie dostanie to idź najpierw do dyrektorki i zapytaj się co jest grane?, powinni ją wtedy przyjąć, powiedz że zgłosisz to do kuratorium, a w szkole boją się kuratorium jak diabeł wody święconej, no ja bym się wkurzyła z jakiej okazji mam płacić za coś co się mojemu dziecku należy za darmo? po co płacimy te wszystkie podatki jak potem leczyć się trzeba prywatnie i co dzieci do szkoły też prywatnie mamy wysyłać? najlepiej to się rozwieść i być samotną matką wtedy wszystko by się należało, a jak ktoś normalnie ma rodzinę i pracuje to najlepiej niech za wszystko płaci

Tak zrobię. Coraz bardziej denerwuje mnie to, że za wszystko muszę płacić. Jeżeli ją nie przyjmą to zażądam żeby dyrektorka napisała mi pismo dlaczego ją nie przyjęła i wtedy pójdę do kuratorium.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam cały czas wiruski :-) Łapcie garściami, na pewno się uda :-)

Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze faktycznie meegi dawno się nie odzywała... :(

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele jak sie czujesz?? Ja po woli zaczynam panikowac :( kurde czemu to musi byc takie stresujace??? Jeszcze maz daleko od domu, nie ma sie do kogo przutulic :( chociaz na odlegolosc mnie opieprza, ze mam nie myslec, ze nie ma serduszka :( a co ja zrobie jak naprawde go nie bedzie???

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzisiaj mamy dzień na panikowanie, ja mam dzisiaj nerwy w strzepach :( aż poszłam znowu na bete,ale jestem w Warszawie na szkoleniu i tutaj wyniki będę miała dopiero jutro po 12 :(

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai, będzie serduszko i to na pewno!
    Kehlana, a tobie zobaczysz jak beta pięknie przyrośnie :)

Wierzę dziewczyny że z waszymi bobaskami będzie wszystko dobrze :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na pewno jest wszystko dobrze!

Proszę się nie denerwować! Wszystkie trzymamy kciuki więc musi być dobrze!!!

Rachele lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny na pewno jest wszystko ok z Waszymi cudami pod serduszkiem, trzymam kciuki za wyniki i wizyty:)

Wiem łatwo mi się mówi bo nie jestem w ciąży gdybym była to pewnie taką panikę bym siała że szok :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilę. U mnie słabo. Jak nie żołądek to chyba coś z nerkami mam..czekam na wizytę u urologa,ale to dopiero w pt albo następną środe :( jak będzie bardzo źle to najwyżej do szpitala pojade..

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rety jangwa... kochana nasza. Zdrowiej dziecino i bądź silna! Myślami jestem z tobą.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa kochana obys sie jak najszybciej dostala do tego urologa :* wszystko musi sie ulozyc :* a teraz zdrowiej dla siebie i fasoli :) przytulam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa kochana jejku jak mi ciebie szkoda kochana :( mam nadzieje że szybko dojdziesz do siebie i będziesz w pełni cieszyła się fasolinką ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua - strasznie Ci współczuję kochana i ja :( musisz tak cierpieć :( w Polsce służba zdrowia to jedna wielka porażka :( trzymaj się jakoś, mam nadzieję że przejdzie Ci ten ból :(

Mama_Mai - będzie wszystko dobrze zobaczysz, kiedy masz wizytę? jutro? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu - masz Ty się z tą betą :) na pewno będzie jutro bardzo duży przyrost :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande tak, mam jutro i na szczescie rano :) czuje juz stres i to coraz wiekszy

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa kurcze, że też nie mogą w szpitalu wezwać odpowiednich lekarzy na konsultację i wypuścić Cię z konkretną diagnozą i zaleceniami... No cholera mnie strzela!

Mama Mai i kehlana_miyu ja wierzę, że będzie dobrze!!! I ściskam mocno Was i kciuki. Wiem, że nie da się nie denerwować, ale życzę Wam, żeby to były tylko momenty, a tak żebyście cieszyły się Groszkiem :)

ggonia przepraszam, że Cię pytam, być może już pisałaś, przepraszam... Ale czy wiecie co było przyczyną Waszej straty Amelki? Czy coś się stało?

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai - to czekamy na super wieści rano :)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Azande tak, mam jutro i na szczescie rano :) czuje juz stres i to coraz wiekszy

Słońce trzymam mocno kciuki i od rana komputer będzie u mnie włączony!
    Czekam na dobre wiadomości!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele masz już wyniki bety? O której jutro masz wizytę? Jak się czujesz?

Zaciskam mocno kciuki za jutrzejszy dzień!!!

Rachele lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ