Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
My bardzo dobrze, dziękujemy Słyszę na detektorze jak buszuje, to aż mnie uszy bolą Ale ruchów jako takich jeszcze nie czuję, czasem jak leżę to taką rybkę, ale niestety rzadko A czekam na to bardzo! W piątek mamy wizytę- dowiemy się co z krwiakiem...
A Ty Mysiu czułaś ruchy z Mają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:54
-
Jangwa tak mi przykro Najbardziej denerwuje mnie to, że nie potrafią postawić konkretnej diagnozy i Ci pomóc! Przecież do cholery mamy XXI wiek, a Ty się tak męczysz i chodzisz od lekarza do lekarza!
-
KkasienkaA wrote:My bardzo dobrze, dziękujemy Słyszę na detektorze jak buszuje, to aż mnie uszy bolą Ale ruchów jako takich jeszcze nie czuję, czasem jak leżę to taką rybkę, ale niestety rzadko A czekam na to bardzo! W piątek mamy wizytę- dowiemy się co z krwiakiem...
A Ty Mysiu czułaś ruchy z Mają?
Tak się cieszę Kochana! Ten detektor to naprawdę dobra rzecz! Gdybym go miała to uniknęłabym wielu stresów z Julą i Mają. Kasieńka to jeszcze za wcześnie na ruchy- chociaż wiem, że nie możesz się doczekać Teraz czas właśnie na rybkę
Z Mają czułam tylko rybkę. Nie zdążyłam poczuć naprawdę mocnych ruchów
Trzymam kciuki za piątek- mam nadzieję, że krwiak się wchłoną. Pisz od razu- będę czekać! -
nick nieaktualnyTulisia rybka to takie uczucie ze cos sie przesuwa w brzuchu ale nie czuc konkretnych kopniakow. Niektorzy mowia ze to uczucie podobne do "motylkow" w brzuchu. Domyslasz sie gdzie jest teraz dzidzia Ja pierwszego kopniaka poczulam dosc szybko, jakos pod koniec maja to bylo, miedzy 17 a 19tc, az sie lekarz dziwil ze tak wczesnie
KkasienkaA, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulisia wrote:dziewczyny a co to znaczy czuć rybkę?
Rybka to takie śmieszne uczucie. Mama Mai dobrze to wytłumaczyła. Już niedługo i Ty Słońce będziesz czuć taką rybkęTulisia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny trzymam kciuki za zdrowie wasze i fasoleczek!
wszystko się unormuje, poprostu w życiu nie może być za kolorowo.
musicie być silne dla fasolinek!
a mam takie pytanko:
w którym najwcześniej dniu po ovu test wam to potwierdził?
czytałam artykuł, że dopiero po 20dniach od ovu w moczu jest wykrywalne dopiero hcg.
a napewno dziewczyny testowały wcześniej i bladzioch już był!
pytam na przyszłość, żeby nie testować od 8 dpo.
u mnie już leciutkie brązowawe plamienie, wiec myślę jutro @ przybędzie.
zamówiłam zioła na wyluzowanie, jakieś specjalne bo nie wytrzymam tego stresu w 2 fazie cyklu.
"RELAKS I PRZYJEMNOŚĆ - mieszanka ziołowa kojąca"- allegro.
no i domówiłam testów ciążowych i owulacyjnych.
musze jakoś się uspokoić bo ten przewlekły stres mnie zablokuje na dobre.
miłych snów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 21:55
Malina15 lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu
NIEEEEE....!
matko!.... mam nadzieję, że jeszcze się poprawi!
mam rację - może wzrosnąć???
przecież musi być dobrze, musi!!!
Kehelana - przytulam bardzo mocno.
Trzymam kciuki!
Pisz co u Ciebie!
u mnie @ w nocy przyszłą idealnie w terminie.
a ja głupia się łudziłąm, że wyatarczy w dobrym czasie i bedzie ok.
ale wole to, niż to napięcie i testowanie!
Malina15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też nie mogę uwierzyć, ale raczej nie mam wątpliwości. Zrobię drugą betę jutro, ale szczerze mówiąc gdyby jutro była wyższa bardziej bym się przestraszyła, że to pozamaciczna i dlatego skacze niż ucieszyła.
Widać coś jest jednak ze mną lub z moim mężem nie tak. Po pierwszym poronieniu zrobiłam tylko badanie na bakterie i wirusy, a i o nie musiałam się, jak pamiętacie, wykłócać. Generalnie zakładałam, że to się zdarza i za drugim razem musi być dobrze. Teraz nie dam się tak zbyć, zresztą teraz może i lekarze potraktują mnie inaczej. Boję się próbować ponownie póki się nie dowiem co szwankuje.
Jestem strasznie rozżalona na los w tym momencie, a muszę jakoś zebrać się z kanapy, iść pod prysznic, przestać płakać i jechać do klienta na projekt. Mam w sobotę ślub i wesele przyjaciółki i muszę być w stanie dobrze się bawić, bo nie chcę jej niczym popsuć jej wymarzonego dnia, pocieszać mnie może jak wróci z podróży poślubnej. Generalnie muszę się jakoś wziąć w garść i znaleźć siły do dalszych starań.
Tylko dzisiaj nie wiem jeszcze jak.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu - a jesteś pewna że zrobiłam sobie dobre badanie? bo wiem że betę hcg można robić jakościowo i ilościowo, i jeszcze robią też w laboratorium jakieś badanie na zasadzie zwykłego testu ciążowego, może źle Cię zrozumiała babka w laboratorium przecież robiłaś je gdzieś indziej, a jakie są normy na tym badaniu? może robią na innym sprzęcie i dla tego niższy wynik? ja tak miałam z toksoplazmozą różnica w wynikach wynikała z tego że zmienili sprzęt i późniejsze badanie było robione na innym aparacie, i jeszcze pisałaś że wynik miałaś mieć dzisiaj o 12, a miałaś już wczoraj? może to jakaś pomyłka i to nie Twój wynik???? zrób dzisiaj sobie jeszcze betę tam gdzie robiłaś wcześniejsze badania, mam nadzieję że to jakaś okropna pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!
-
Cześć wszystkim. Przepraszam za tak długa nie obecność kurcze nie Mam teraz stałego dostępu do sieci i tak o to się dzieje. Wróciłam do pracy także nie zalegam juz w domu u Nas wszystko ok byłam w sobotę u lekarza bo zaczęły Mi lecieć jakieś skrzepy i to dosyć duże przestraszyłam się i poleciałam bez kolejki Mnie przyjął okazało się ,że to ten polip jak zwykle stresuje. Z dzidzia wszytko w jak najlepszym porządku ależ rozbrykane to Moje maleństwo w tą sobotę idę ponownie bo tak miałam umowioną wizytę z wynikami i jak się da obejrzeć to poznam płeć wszystko zależy od dzieciaczka Jesteście Kochane niepokoilyscie się o Mnie :*:*
Rachele gratuluję !!! Taka sześliwa jestem ,że kolejnej z Nas się udało ! Nie nadrobie wszystkiego bo za dużo gratuluję wizyt trzymam kciuki za Nasze forumowe fasolki i przyszłe Mamy
Kehlana jest Mi przykro ,że radość nie trwała długo .. znam ten ból tak jak i wszytkie z Nas i wiem ,że nie możesz się poddać jestem z Tobą i będzie dobrze !!!!! :*
Jangwa Kochana umęczysz się Mam nadzieje ,ze wszystko wróci do normy i zaczniesz się cieszyć ,a nie męczyć z bólami
Buziaki.