Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKehlana To nie możliwe , nie kolejny raz
Ehh... niesprawiedliwe to wszystko ale jesteś silna i zniesiesz to ! Ściskam mocno ;*
Tulisia udostępniłam już wykresik także możesz zerkać
A ja pożegnałam @ MOJĄ ! Kurcze możecie się śmiać ale dopiero przy tej @ poczułam że to naprawdę moja prawdziwa @ wróciła tylko z mniejszą siła
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Kehlana tak bardzo mi przykro! Mocno Cię przytulam. Zrób betę jeszcze raz dzisiaj- zobaczysz jak będzie wyglądał wynik. Cały czas mam nadzieję, że to koszmarna pomyłka. Jeżeli, nie daj Boże, okaże się, że jednak nie to już bezwzględnie musisz zrobić badania i lekarz powinien dać Ci skierowanie. Lili Ci pomoże i podpowie jakie należy zrobić.
Bądź silna Kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 09:44
-
Meegi tak się cieszę, że u Was wszystko dobrze! Ten polip potwornie Cię stresuje!
Bezwzględnie napisz po sobotniej wizycie- będę czekać! I nie przyprawiaj mnie o zawał milczeniem.
Bardzo jestem ciekawa czy kolejny Dzidziuś forumowy to chłopczyk czy dziewczynka Ale jak ja to mówię- nieistotna płeć najważniejsze żeby Dzidziuś rósł zdrowy i silny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 09:48
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
megi, mnie ten polip przyprawiałby o systematyczne zawały serca. I też jestem ciekawa czy to chłopiec czy dziewuszka
ggonia, więc czas start! I znowu idziemy łeb w łeb. Oby nam i pozostałym kobietkom się udało
Truskaweczka, a więc @ przyszła. Ale pamiętaj: nowy cykl - nowa szansa - nowe możliwości. Ale domyślam się że możesz być już trochę zniecierpliwiona. Trzymam za ciebie kciuki!
Kehlana, cały czas siedzisz mi w głowie. Nie potrafię przestać o tobie myśleć...meeegi1771 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
kehlana Kochana strasznie mi przykro... ALe ja też bym zrobiła betę jeszcze raz w laboratorium w którym zawsze. Ja raz miałam problem, bo Pani mnie nie zrozumiała i zrobiła mi HCG a nie betę i nie mogłam porównać wyników...
-
nick nieaktualny
-
Lucy, może wspominałaś o tym, ale kiedy zamierzasz testować? Zamierzasz w ogóle czy czekasz na opóźniającą się @?
Mysia, a ty prowadzisz obserwację cyklu, czy poszliście z mężem na żywioł? Po dacie twojej ostatniej @ wnioskuję że niedługo owulka?10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia wrote:Lucy, może wspominałaś o tym, ale kiedy zamierzasz testować? Zamierzasz w ogóle czy czekasz na opóźniającą się @?
Mysia, a ty prowadzisz obserwację cyklu, czy poszliście z mężem na żywioł? Po dacie twojej ostatniej @ wnioskuję że niedługo owulka?
Prowadzę obserwację. Mierzenie temperatury jakoś tak mnie uspokaja Robię to od dawna- nawet wtedy jak się nie staraliśmy. Owu powinnam mieć w sobotę- do tej pory była dokładnie 14 dc i mam nadzieję, że nie spłata mi paskudnego psikusa i wtedy się pojawi i będzie szansa, że trafimy z . Mąż jest w domu od piątku w nocy do niedzieli, więc ciężko będzie o sukces.
O pójściu na żywioł z mężem to już nie wspomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:30
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem taka zła, nie wiem co się ze mną dzieje, nadal nie mam okresu, 48 dni po zabiegu, juz 6 tygodni i 5 dni, mam jakiś mega dziwny śluz, nigdy takiego nie mialam przezroczysty, jak by lekko żółty, gęstości kislu i dużo go, zrobiłam przed chwila test ciążowy od razu dwie grube kreski, ta testowa bardzo ciemna, ciemniejsza od testowej, czy to możliwe że beta jest jeszcze taka wysoka praktycznie 7 tyg po zabiegu? Czytałam że dopóki beta nie spadnie do zera nie mam co liczyć na okres.
-
Azande wrote:Dziewczyny jestem taka zła, nie wiem co się ze mną dzieje, nadal nie mam okresu, 48 dni po zabiegu, juz 6 tygodni i 5 dni, mam jakiś mega dziwny śluz, nigdy takiego nie mialam przezroczysty, jak by lekko żółty, gęstości kislu i dużo go, zrobiłam przed chwila test ciążowy od razu dwie grube kreski, ta testowa bardzo ciemna, ciemniejsza od testowej, czy to możliwe że beta jest jeszcze taka wysoka praktycznie 7 tyg po zabiegu? Czytałam że dopóki beta nie spadnie do zera nie mam co liczyć na okres.
Azande beta powinna spaść do zera i wtedy dostaje się @. Nie wiem co Ci poradzić? Jest możliwość żebyś była w ciąży? Jeżeli nie to ja bym poszła do gina, ponieważ trochę to u Ciebie długo trwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azande nie chciałam zasiewac w Tobie niepokoju, ale obawiam się ze mogli Ci zostawić zbyt dużo resztek po poronieniu podczas zabiegu stąd tak długo utrzymuje się beta... Byłam w takiej sytuacji i zabieg trzeba było powtórzyć dopiero potem dostałam normalny okres. Niepokoi mnie dlaczego lekarz podczas usg kazał Ci się spodziewać dużego krwawienia??? Mnie zapala się czerwona lampka. Moim zdaniem albo na własną rękę idź do laboratorium zrobić poziom Total hcg albo zgłoś się do szpitala czy lekarza... Jeśli beta nie spadnie do odpowiedniego poziomu to i z normalnym cyklem może być różnie.3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyAzande wrote:A może jestem w ciąży ale miałam tydzień temu USG to możliwe żeby nie zauważył ciąży? Ale mówił ze będzie krwawienie i to duże to cos tam widział Nie wiem co mam robić, badać bete z krwi?
-
Mama Mai suuuuuper wieści!!! Kochana gratuluję Kamień z serca spadł to teraz możesz cieszyć się Maleństwem.
Ggonia przepraszam, że Cię pytam, być może już pisałaś, przepraszam... Ale czy wiecie co było przyczyną Waszej straty Amelki? Czy coś się stało? -
nick nieaktualnyLili30 wrote:Azande nie chciałam zasiewac w Tobie niepokoju, ale obawiam się ze mogli Ci zostawić zbyt dużo resztek po poronieniu podczas zabiegu stąd tak długo utrzymuje się beta... Byłam w takiej sytuacji i zabieg trzeba było powtórzyć dopiero potem dostałam normalny okres. Niepokoi mnie dlaczego lekarz podczas usg kazał Ci się spodziewać dużego krwawienia??? Mnie zapala się czerwona lampka. Moim zdaniem albo na własną rękę idź do laboratorium zrobić poziom Total hcg albo zgłoś się do szpitala czy lekarza... Jeśli beta nie spadnie do odpowiedniego poziomu to i z normalnym cyklem może być różnie.
-
Mama_Mai, gratulacje! Tak się cieszę tym serduszkiem!
Ja chwilowo jestem spokojniejsza, choć dalej trudno powstrzymać mi się od płaczu. Powiedziałam księgowej u klienta, że mam alergię, bo oczy czerwone jak u królika. Dzięki Wam wszystkim za wsparcie, to bardzo dużo dla mnie znaczy.
Zauważyłam lekkie plamienie i brzuch zaczyna mnie pobolewać jak na @, więc pewnie niedługo się zacznie...
Lili, będę Ci wdzięczna za wskazówki co do badań. Nie chcę już nigdy przechodzić przez ten koszmar, więc chcę zrobić teraz wszystkie możliwe badania i dojść do przyczyny. Zamierzam też dopytać moją mamę dokładniej jakie leki brała w ciąży ze mną, też miała dwa poronienia zanim donosiła ciążę ze mną i miała codzienne zastrzyki. Wspominałam o tym wcześniej lekarzom, ale olali sprawę, bo moja mama miała problemy z hormonami, a u mnie zawsze były regularne miesiączki, więc "na pewno z moimi hormonami wszystko w porządku".
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015