Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai bezwarunkowo to mi sie nie zdarzyło, ale jak coś jem i mówię pomiędzy to strasznie mi sie odbija, całe szczescie da sie nad tym zapanowac
Ja w tej ciąży nie wiem co to znaczy ból piersi, ale czasem podbrzusze pobolewa, ale to normalne,bo rośniemy z Majką z bonusowych dolegliwości mam rwe kulszową, nie boli często ale jak chwyci to nie mogę sie ruszyć przez 10 min tak boli, ale zniose wszystko. -
nick nieaktualnyGazy i zaparcia to i moja zmora niestety, ale tego sie spodziewalam, bo w poprzedniej ciazy tez tak mialam. Mecza mnie tez straszne dusznosci i uderzenia goraca, zwlaszcza w sklepach. Czasami mam wrazenie, ze zaraz zemdleje. No i ta sennosc.
Przetrwamy to dziewczyny!!! dla naszych dzieciaczkow damy radelucy1983, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama jak piszesz o swoich objawach, to jakbyś moje opisywała.
Ja dziś po południu zasnęłam i spałam 3 godziny. A do sklepów wolę chodzić tylko na krótko bo mam tak samo, gorąco mi i niedobrze i te zapachy i ci ludzie, jakbym klaustrofobii dostawała. W sobotę miałam taki kryzys w sklepie bo nie mieli toalety i mąż mnie wiózł z powrotem do domu bo myślałam, że nie wytrzymam -
Witajcie
ja dodatkowo do tego co mowicie nie moge spac dzis w nocy obudzilam sie glodna o drugiej i potem juz zero spania
Lili szybko w sprawie twojego doktora- zostan z nim jak jestes zadowolona a racja w polsce to i tak jak sie znajdzie dobrego prywatnego lekarza to luksus bo tutaj tylko usg prywatnie koszt duzy a nie robia zadnych badan krwi od tego jest lekarz rodzinny i zleci jak jest potrzeba..oni tu mowia ze w polsce ludzie sa przewrazliwieni i biora za duzo lekow i antybiotykow
no ale zawsze sa dwie strony medalu jak ze wszystkim..ja juz sie przyzwyczailam
Wczoraj wrocilam do pracy tylko raz wymiotowalam poki co staram sie prywatnie wcisnac na usg i to tez nie jest tak latwo bo sa kolejki ...
milego dnia kochane!lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Czesc! sorki ze zmieniam temat, ale czy to możliwe aby po poronieniu samoistnym zamiast owu przyszla @? po skończeniu krwawienia miałam ze 3 dni przerwy, później codziennie jakies minimalne plamki a dzisiaj plamienie jest większe i nie wiem co o tym myslec Dodam, ze plamienie poronne zaczelo się u mnie 18.04, zarodek wyleciał 19.04 wiec minelo już trochę czasu i poronienie powinno się skonczyc. A teraz znowu brazowe plamienia, nie wiem co o tym myslec...Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai dzięki za odpowiedz! a powiedz mi mialas przy niej symptomy takie jak zawsze? ja przed @ mam zawssze wyższe temperatury i bolace piersi a tym razem tak nie było. mój gin jest akurat 2 tyg na urlopie i nie mogę się go poradzić o co chodzi.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
APS, ja za pierwszym razem miałam zabieg, a teraz jestem dopiero w pierwszym cyklu po poronieniu samoistnym, ale na swoim wykresie widzę takie cuda, że absolutnie nie wiem, czego się spodziewać. Widać organizm musi dojść do siebie.
Z drugiej strony jednak jak ja zaczęłam ponownie krwawić tydzień po zabiegu, okazało się na USG, że miałam jeszcze w macicy jakieś drobne pozostałości. Miałaś już USG po poronieniu?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Keh;lana mialam USG tydzień po zabiegu i były jeszcze drobne pozostalosci ale lekarz powiedział ze to dobrze wygląda i nie trzeba będzie zabiegu. od tej pory minelo już 1,5 tyg i miałam miedzy czasie przerwę w plamieniach wiec myslalam ze już się wszystko wyczyscilo i czekałam na owulacje... nic mi nie mowil żeby jeszcze raz przyjść się pokazac.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
To w takim razie może być rzeczywiście albo miesiączka, bo cykl jeszcze wariuje, jak u Mamy_Mai, albo mogą się jeszcze oczyszczać te pozostałości. U mnie po zabiegu krwawienie i plamienie pojawiało się z przerwami prawie trzy tygodnie, parę dni czysto, parę dni krwawienia/plamienia. Skoro lekarz powiedział, że wszystko w porządku, to najprawdopodobniej nie masz się czym martwić i możesz spokojnie poczekać na jego powrót z urlopu.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Po zabiegu czekałam na 36 dni na pierwszą @, ale w tym cyklu nie sprawdzałam owulacji. Mój drugi cykl był normalny - 26 dni, tylko śluz totalnie mi się poprzestawiał i owulacja przesunęła o dwa dni. Teraz jestem w pierwszym cyklu po poronieniu samoistnym, więc jeszcze nie wiem, jak to się potoczy, siedzę i obserwuję
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
APS pierwsze dwa cykle mogą być niestabilne i np bezowulacyjne. Wszystko zależy od tego jak hormony się normuja i jak macica jest oczyszczona. U mnie po pierwszym zabiegu było strasznie bardzo duże krwawienie, po drugim chyba jeszcze gorzej. Po trzecim juz lepiej ale u mnie cykle normowaly się przez 2 miesiące znałam dobrze moje objawy i temperatury a po poronieniach było istne szaleństwo...3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyTrzeci dzień w tym cyklu wykonałam test owulacyjny i wyszedł pozytywny.
Kreska testowa jest wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej (zdjęcia testów na bieżąco dodaję w komentarzach).
Kreska ciemniejsza niż 2 dni temu. A intensywna tak samo jak wczoraj.
To mój 15 dzień cyklu. Poniżej link do zdjęcia testu:
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Prima Ty tak cały cykl masz chyba te dwie krechy a różnią się tylko mocą. Kurcze a ja w ogóle drugij nie miałam.