Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak się cieszę że u Was i Waszych maluszków wszystko super i tak do końca na pewno zostanie.
Ja też mam nadzieje że doczekam się takich wspaniałych chwil - czyli noszenia pod serduszkiem małej istotki a późńiej szczęśliwy terminowwy poród. Dzisiaj właśnie kolega w pracy powiedział mi że będzie miał bliźniaki dwóch synków w lipcu mu się urodzą. Bardzo gorąco mu pogratulowałam ale smutek wrócił. Z jednej strony poczułam że poprostu mu zazdroszcze bo ja pierwsza miałam urodzić moją córeczkę a później on miał zostać tatusiem, ale wyszło inaczej.
Nasze forum pełne jest mamusiek i to jest takie optymistyczne. Dziewczyny samych słonecznych dni Wam życzę i mam nadzieje że wkońcu dołączę do Waszego grona jako mama starająca się i zafasolkowana
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witajcie!
Monilia, dołączysz, że ani się obejrzysz. Sama po sobie widzę, że czas płynie bardzo szybko. Już niedługo a wszystkie dziewczyny na forum będą się cieszyć ze swoich ciąż. Głęboko w to wierzę
Lucy, kochana, bardzo mi cię szkoda. Doskonale wiem jak się wymęczyłaś przez tą noc leć prędko do lekarza, nawet się nie zastanawiaj, lepiej dmuchać na zimne. I zdrówka tobie oraz maleństwu przede wszystkim życzę!monilia84 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyLucy - strasznie Ci współczuję, wyobrażam sobie jak musisz się czuć, daj nam znać jak już dojdziesz do siebie, trzymam kciuki żeby szybko przeszło i to na dobre już!
KasienkaA - dziękuję za link, jak w środę będzie wszystko oki po wizycie (innej opcji nie biorę pod uwagę ), to sobie zamawiam, a żel nie jest potrzebny do tego?
Rachele, Jangwa - ja też czekam na nowe fotki
monilia84 - na pewno doczekasz się i to wkrótcemonilia84 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie Babeczki
Lucy zdecydowanie masz rację. Nie ma co ryzykować, zwłaszcza, że to tak długo trwa. Kochana dawaj znać jak będziesz coś wiedziała!
Azande tam w zestawie chyba jest ale taki mały. Ja jak się skończył to kupiłam oliwkę w żelu, choć myślę że normalna też może być. Faktycznie nawet teraz jak Młody jest duży i niczym nie posmaruję, to albo kiepsko słychać albo w ogóle, więc jest potrzebny A i brzuszek nawilża, bo potem nadmiar trzeba rozsmarować
Rachele, Jangwa czekamy na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:50
-
Lucy trzymaj się kochana i daj znać co udało się załatwić, mam nadzieję że Ci pomogą.
Azande ja do detektora używam żelu do usg i sprawdza się za każdym razem.
Jangwa, Rachele nie mogę się doczekać co słychać u Maluszków. -
nick nieaktualnyKochane,
Byłam u gina, zbadał mnie zrobił usg i na szczęście z Kropeczką wszystko w porządku, ładnie rośnie
Tylko ze mną gorzej ale dał mi elektrolity i taką ziemię okrzemkową i mam to brać a jak nie przejdzie za dwa dni to do szpitala na kroplówki mam jechać więc oby było lepiej bo do szpitala mi nie po drodze...
Do tego znowu katar się przypałętał no ale mój maż przeziębiony jest więc mnie pewno zaraził
Więc leżę w łóżeczku, piję herbatę z miodem i cytryną i jem sucharki i mam nadzieję że wkrótce będzie lepiejKkasienkaA, kehlana_miyu, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy mam nadzieje ze nie bedziesz musiala jechac do szpitala :*
Czekam w napieciu na wiesci od dziewczyn :* oby ich Groszki rosly zdrowo
A ja moje kochane jestem w szpitalu dzis rano mialam plamienie, moj gin na urlopie caly miesiac wiec mama mnie przywiozla na izbe przyjec...a tu panie mi mowia ze jezeli chce zostac zbadana to musze polozyc sie na oddzial, bo oni nie maja punktu ambulatotyjnego czy jakos tak i nie mam wyjscia. Tak wiec zostalam i prawdopodobnie spedze tu az 5 dni!!! Dobrze ze wifi tu darmowe maja to bede mogla was czytac na bierzaco -
Mama_Mai wrote:Lucy mam nadzieje ze nie bedziesz musiala jechac do szpitala :*
Czekam w napieciu na wiesci od dziewczyn :* oby ich Groszki rosly zdrowo
A ja moje kochane jestem w szpitalu dzis rano mialam plamienie, moj gin na urlopie caly miesiac wiec mama mnie przywiozla na izbe przyjec...a tu panie mi mowia ze jezeli chce zostac zbadana to musze polozyc sie na oddzial, bo oni nie maja punktu ambulatotyjnego czy jakos tak i nie mam wyjscia. Tak wiec zostalam i prawdopodobnie spedze tu az 5 dni!!! Dobrze ze wifi tu darmowe maja to bede mogla was czytac na bierzaco
Kochana tak mi przykro! Ale bardzo dobrze, że zostałaś na oddziale- jesteś teraz w fachowych rękach. Pisz na bieżąco Słonce, ponieważ będę się martwić! Dużo zdrówka Wam życzę i szybkiego powrotu do domku! -
nick nieaktualnyKochane jesteście :* plamienia juz nie mam, prawdopodobnie to tylko taki jednorazowy wybryk, ale same rozumiecie ze spanikowalam mój gin napisal mi smsa ze takie rzeczy sie zdarzaja, nie musza oznaczać nic zlego i żebym tylko nie wpadala w panikę i no ze życzy powodzenia.
Mój mąż juz zaczął wyzywac panią doktor u której wczoraj bylam, ze to na pewno jej wina, jakos udalo mi sie go uspokoić. Biedny siedzi na tej delegacji i sie martwi teraz dodatkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:35
-
Słońce lepiej sprawdzić niż potem żałować. Bardzo dobrze zrobiłaś, że pojechałaś do szpitala. Każda z nas jest teraz bardziej wyczulona na wszystkie nieprawidłowości- ale nie można się dziwić. Niech Was przebadają- przynajmniej się uspokoisz.
Biedny ten Twój mąż Musi mu być teraz szczególnie ciężko, ponieważ na pewno wolałby być przy Tobie i Maleństwu! -
nick nieaktualnyMama Mai tak mi przykro że jesteś w szpitalu, ale doskonale rozumiem twoją panikę, lepiej dmuchać na zimne niż potem żałować. Ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze Słońce :* niech Cię tam dobrze przebadają. Nie rozzumiem tylko dlaczego z góry zakładają że musisz zostać 5 dni, trochę to dziwne...
No ale nic dasz radę Kochana najważniejsze żeby u Groszka było dobrze no i biedny twój mąż, pewnie więcej się martwi przez tą odległość i to że nie może z Tobą być... -
nick nieaktualnyTulisia już drugi litrowy termos wypijam i zbieram sprawdzone nieszkodliwe sposoby na przeziębienie każda rada jest na wagę złota
Mnie zawsze pomagały inhalacje z soli i olejku eukaliptusowego i taka maść do smarowania na przeziębienie ale mi dziś pani a aptece powiedziała że przez te olejki eteryczne nie powinnam tego stosować... Gdyby ona wiedziała że ja już to tydzień temu robiłam jak mnie coś brało i przeszło jak ręką odjąć...