X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani doktor na izbie mi powiedziala, ze ordynator ma taki z gory zalozony plan dzialania, ze trzyma 5 dni od kiedy nie wystepuje plamienie, ale moze wypusci mnie chociaz w sobote rano, bo ta 18 siostry jest... no zobaczymy

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai ja też myślę, że bardzo dobrze, że zostałaś! Wbrew wszystkiemu to taki pobyt w szpitalu też zapewni Ci spokojniejszą głowę, a i odpoczniesz bo co innego robić w szpitalu jak nie leżeć :) Dawaj Kochana znać jak tylko będziesz miała jakieś wieści/badania!

PS podobno po 3 dniach dopiero NFZ płci szpitalowi za pobyt, tak mi powiedzieli jak leżałam w kwietniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 15:25

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Kochane,
    Byłam u gina, zbadał mnie zrobił usg i na szczęście z Kropeczką wszystko w porządku, ładnie rośnie :)
    Tylko ze mną gorzej :( ale dał mi elektrolity i taką ziemię okrzemkową i mam to brać a jak nie przejdzie za dwa dni to do szpitala na kroplówki mam jechać :( więc oby było lepiej bo do szpitala mi nie po drodze...

Do tego znowu katar się przypałętał no ale mój maż przeziębiony jest więc mnie pewno zaraził :(

Więc leżę w łóżeczku, piję herbatę z miodem i cytryną i jem sucharki i mam nadzieję że wkrótce będzie lepiej :)

KOchana, bardzo mi przykro, ze takie masz problemy! Na szczescie sa to rzeczy, ktore spokojnie sie leczy i szybko wraca do normy. Najwazniejsze, ze z malenstwem wszystko dobrze.!
    Sciskam Cie mocno mocno i zycze duzo zdrowka :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Lucy mam nadzieje ze nie bedziesz musiala jechac do szpitala :*

Czekam w napieciu na wiesci od dziewczyn :* oby ich Groszki rosly zdrowo :)

A ja moje kochane jestem w szpitalu :( dzis rano mialam plamienie, moj gin na urlopie caly miesiac wiec mama mnie przywiozla na izbe przyjec...a tu panie mi mowia ze jezeli chce zostac zbadana to musze polozyc sie na oddzial, bo oni nie maja punktu ambulatotyjnego czy jakos tak i nie mam wyjscia. Tak wiec zostalam i prawdopodobnie spedze tu az 5 dni!!! Dobrze ze wifi tu darmowe maja to bede mogla was czytac na bierzaco :)

KOchana, dobrze, ze tak szybko zareagowalas! Teraz jestes pod dobra opieka i wszystko bedzie dobrze!
    Zycze Ci duzo duzo zdrowka! Odpoczywaj duzo, lez i zobaczysz, ze juz jutro bedzie lepiej.
    Caluje Cie bardzo mocno!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Kochane,
    dziekuje Wam za troske oraz za wsparcie!!
    Wrocilismy pol godz temu do domku! Wszystko jest dobrze!!!
    Malenstwo ma 31 mm. Pani doktor powiedziala, ze nawet pare dni wieksze niz powinno byc. Serduszko slicznie bije. Kopalo nozkami oraz machalo jedna raczka. :) Cudowne emocje :) Bylismy razem i obydwoje bardzo wzruszeni :)
    Dwa miejsca 'odklejenia' sa slicznie zagojone. Nie ma sladu. :)
    Czuje sie o 20 kg lzejsza i to chyba pierwszy dzien, w ktorym moge odetchnac.
    Nastepne usg za miesiac a ja mam dodatkowo za 2 tyg w klinice, gdzie planuje rodzic. Dzieki temu czas szybciej zleci :)

Dziekuje Wam raz jeszcze za wsparcie i zycze radosnego popoludnia :)

Tulisia, lucy1983, Mama_Mai, kehlana_miyu, KkasienkaA, Mysia 15, jangwa_maua, majeczka8 lubią tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele Słońce czekam na wieści z niecierpliwością :) i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Jangwa ty tak samo Kochana zamelduj się po wizycie :) mam nadzieję że wszystko jest tip top :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele normalnie telepatia :) ja tu o Tobie myślę a ty właśnie piszesz...

Boże jak się cieszę Słońce że u Maleństwa wszystko wspaniale :) aż się wzruszyłam Kochana :)
    I dobrze że wszystko w środku się zagoiło :) na pewno to duża ulga :) Dbaj dużo o Was i odpoczywaj;)

A zobaczysz, czas szybko minie do następnej wizyty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    KOchana, bardzo mi przykro, ze takie masz problemy! Na szczescie sa to rzeczy, ktore spokojnie sie leczy i szybko wraca do normy. Najwazniejsze, ze z malenstwem wszystko dobrze.!
    Sciskam Cie mocno mocno i zycze duzo zdrowka :)

Dzięki Kochana od samego czytania mi lepiej :) ja najbardziej się uspokoiłam jak lekarz powiedział że Fasolka rośnie i ma się dobrze :) moje całe 6 mm :)

Leżę cały czas w łóżku, popijam herbatkę z malinami płuczę gardło i już ciut lepiej. Żołądek trochę spokojniejszy ale najgorszy jest ten głód... Mąż pojechał po kurczaka to ugotuję rosołku, dobre i na przeziębienie i na żołądek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele Slonce na takie wlasnie nowiny czekalysmy :) gratuluje takiego duzego maluszka :) juz prawie dogonil mojego szkraba :D
    Ale czas sie ciagnie w tym szpitalu :(

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Rachele normalnie telepatia :) ja tu o Tobie myślę a ty właśnie piszesz...

Boże jak się cieszę Słońce że u Maleństwa wszystko wspaniale :) aż się wzruszyłam Kochana :)
    I dobrze że wszystko w środku się zagoiło :) na pewno to duża ulga :) Dbaj dużo o Was i odpoczywaj;)

A zobaczysz, czas szybko minie do następnej wizyty :)

KOchana, dziekuje :) dzis kamien spadl mi z serca i od teraz jestem duzo spokojniejsza :) Dziekuje za tyle cieplych slow! Caluje Cie mocno:)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Dzięki Kochana od samego czytania mi lepiej :) ja najbardziej się uspokoiłam jak lekarz powiedział że Fasolka rośnie i ma się dobrze :) moje całe 6 mm :)

Leżę cały czas w łóżku, popijam herbatkę z malinami płuczę gardło i już ciut lepiej. Żołądek trochę spokojniejszy ale najgorszy jest ten głód... Mąż pojechał po kurczaka to ugotuję rosołku, dobre i na przeziębienie i na żołądek :)

KOchana, wszystko bedzie dobrze! Rosolek dobrze Ci zrobi i doda energii!
    Zycze duzo duzo zdrowka i garuluje calym sercem 6 mm szczescia! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, Slonce jak wizyta ? Czekam na wiesci!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele, cudowne wiadomości! Super, że się wszystko podleczyło i "przykleiło" z powrotem :) Możesz teraz odetchnąć trochę :) Dalej masz nakaz leżenia czy możesz trochę chodzić?

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wspaniale Kochana!!!! I nawet Maluch jest większy, no same dobre wieści :) To teraz uważajcie na siebie, ale już możesz coś porobić :D Super Kochana, teraz tylko dwa tygodnie :) A te za miesiąc to prenatalne?

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    Moje Kochane,
    dziekuje Wam za troske oraz za wsparcie!!
    Wrocilismy pol godz temu do domku! Wszystko jest dobrze!!!
    Malenstwo ma 31 mm. Pani doktor powiedziala, ze nawet pare dni wieksze niz powinno byc. Serduszko slicznie bije. Kopalo nozkami oraz machalo jedna raczka. :) Cudowne emocje :) Bylismy razem i obydwoje bardzo wzruszeni :)
    Dwa miejsca 'odklejenia' sa slicznie zagojone. Nie ma sladu. :)
    Czuje sie o 20 kg lzejsza i to chyba pierwszy dzien, w ktorym moge odetchnac.
    Nastepne usg za miesiac a ja mam dodatkowo za 2 tyg w klinice, gdzie planuje rodzic. Dzieki temu czas szybciej zleci :)

Dziekuje Wam raz jeszcze za wsparcie i zycze radosnego popoludnia :)

Kochana moja wspaniałe wiadomości!!! Ogromnie się cieszę :D :D :D Teraz odetchniesz troszeczkę i zaczniesz naprawdę cieszyć się z Kropeczka malutkiego :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, a co u Was? Czekam na wiadomości!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai pewnie, że w szpitalu czas się dłuży.
    Kasieńka ma rację- dopiero po 3 dniach pobytu nfz refunduje pobyt. Ale co się nie robi dla Maluszka. Najważniejsze, że przestałaś plamić Kochana. A lepiej panikować i jechać do szpitala niż potem żałować!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai - ojej...ja pewno też bym spanikowała. Ale najwyżej Cie przebadają :)

Rachele - super wieści :) tak się ciesze, że maluszek rośnie :)

U mnie też wszystko dobrze :) Serduszko bije, Maluszek ma 42,4 mm :) Pani powiedziała, że kręgosłup wygląda dobrze (tylko mogła powiedzieć tylko, bo tam mają kiepski sprzęt w przychodni). Więcej pewno dowiem się w poniedziałek na USG :)

Zdjęcie mam ale słaba jakość w porównaniu do tych co dostałam w szpitalu :)

KkasienkaA, kehlana_miyu, lucy1983, majeczka8, monilia84, Tulisia lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna wspaniała wiadomość!! Tak się cieszę Kochana! :D I już trzymam kciuki za poniedziałek!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa zdjecie jest super :)
    a czy mnie tak dokladnie przebadaja to nie wiem :/ rano przy przyjeciu mnialam badanie ginekologiczne i usg, jutro morfologia i to by bylo na tyle pewnie. Dostaje luteine i leze. A czas ciagnie mi sie okropnie

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ