Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Straszne tu pustki w weekend
Ja dzis korzystam ze sloneczka siedze na tarasie i lapie promienie slonca nareszcie sie pokazalo maz rozpalil grilla i zapowiada sie mily wieczor
Tak w ogole to od kilku dni pobolewa mne glowa nie wiem czy to kwestia zblizajacej sie zmiany pogody, cisnienia czy to poprostu objaw ciazowy... poza tym jestem ogolnie oslabiona i wieczorami po kolacji czuje lekkie zawroty w glowie i zauwazylam ze to sie dzieje po wypiciu herbaty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:01
-
Tulisia Kochana mocno trzymam kciuki już od dzisiaj za Twoją jutrzejszą obronę!! Na pewno pójdzie Ci świetnie, ale stresu nie zazdroszczę
Czekam z niecierpliwością na wiadomości!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już dziewczyny wróciłam do domku, ocena na dyplomie 4+ cieszę się że to już za mną i dziękuję za wsparcie i trzymanie kciuków otworzyłam sobie piwko, prawie je wypiłam i już jestem pijana idę do łóżka
Mama_Mai, Mysia 15 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Tulisia gratuluję i witam się z rana Właśnie wcinam makaron ze śmietaną i cukrem .. w sobotę pojadlas grilla bo robiliśmy ,wczoraj cały dzień leżałam zrobiłam szybki obiad i len len len
Kasienka super ,że maluch się rozwija rośnie to już naprawdę duży chłopiec ! :*Tulisia lubi tę wiadomość
-
Tulisia, gratuluje pięknego dyplomu!
Ja właśnie zostałam przyjęta do szpitala, moja współlokatorka z pokoju mówi, ze miałyśmy dziś szczęście bo uwineli się w 1,5h a jak była tu poprzednio trwało to od 8 rano do 13.30 a jesteśmy na czczo.
Jestem w pokoju obok sali noworodków, co jeden zaczyna pomiaukiwac, reszta się dołącza żeby protestować przeciwko halasom strach pomyśleć co będzie w nocyTulisia, kierzynka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyDzień dobry
Tulisia wielkie gratulacje Pani mgr teraz już wakacje masz
Kehlana - powodzenia jutro zabieg? a sąsiadka też na to co Ty? fajnie że masz z kim pogadać i fajnie że netka masz ze sobą
ja od rana sprzątam, i sprzątam, i myślę o mojej czwartkowej wizycie -
Moja sąsiadka z pokoju ma mieć 4 histeroskopie pod rząd, robią jej co miesiąc, wiec przynajmniej wie wszystko co i jak
Zabieg mam mieć jutro, dziś było przyjęcie, pobranie krwi na badania, mam mieć jeszcze usg i rozmowę z lekarzem. Na razie jestem szczęśliwa, bo po pobraniu krwi pozwolili mi wreszcie coś zjeść i wypić, a z moich wcześniejszych pobytów tutaj mam już obczajone, gdzie kupić kawę, która da się wypić i właśnie się nią delektujeTulisia, kierzynka, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana powodzenia i pisz do nas Kochana na bieżąco! Te 3 dni szybko minął, a będziesz miała zrobiony kolejny duży krok w stronę wyczekanego Kropeczka!!
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Kehlana trzymam kciuki zeby wszytsko poszło dobrze i żebyś jak najszybciej była w domku. Zazdroszcze Ci tej kawy, ja nie pije od poczatku ciazy i tesknie
Azande czwartek to juz całkiem niedaleko, ja musze wytrzymac do przyszlego poniedziałku
Ja dzisiaj debiutuje, robie pierogi z truskawkami i ruskie, trzymajcie kciuki zeby cos z tego wyszlo, bo czarno to widze narazieTulisia, meeegi1771, Mama_Mai, lucy1983 lubią tę wiadomość