Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo znowu ja w końcu udało mi się dotrzeć do komputera może tym razem się nie skasuje
Więc wróciliśmy wczoraj wieczorem i po wstawieniu prania, kolacji i myciu poszłam prosto do łóżka
Nawet nie wiecie jak się cieszę że znowu jestem w domku lubię jeździć na konferencje, słuchać wykładów, poznawać nowe rzeczy i ludzi ale tym razem było to bardzo wyczerpujące doświadczenie i każdego wieczora marzyłam żeby wrócić do hotelu i położyć się spać. Poza tym konferencyjne jedzenie i ciągłe jedzenie ,na mieście' nie jest za bardzo kompatybilne z ciążą bo ciągle trzeba na coś uważać i dziś cieszyłam się jak dziecko z ogromnej michy sałaty i warzyw
Ale i tak były fajne momenty, sporo zwiedzania, spotkania ze znajomymi no i dwa cudowne dni nad jeziorem Como z piękną pogodą i słońcem. No i cieszę się że mąż dołączył do mnie i mieliśmy parę dni dla siebie.
A dziś byliśmy razem na usg prenatalnym i to było bardzo wzruszające ogólnie Maleństwo sporo urosło i ma ponad 8 cm a przezierność karkowa jest w normie lekarz wszystko pomierzył, posprawdzał organy i nawet typuje że będzie chłopak;) Badanie trwało prawie godzinę więc mogliśmy się napatrzeć następne badanie za 4 tygodnie - wykupiłam specjalny pakiet usg żeby mieć je na każdej wizycie a nie tylko standardowe trzy i może wtedy dowiemy się coś więcej na temat płci
To ttyle o mnie już nadrobiłam zaległości i cieszę się że wszystko jest u was w porządku.
Tulisia - gratuluję pani magister i wiem jaka to ulga kochana teraz zamknęłaś ten rozdział z życia i zwraz zaczynasz niey
Kehlana - trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg i mam nadzieję że już od następnego cyklu będziecie mogli się starać
Kkasieńka - ja też bym się zdecydowała na taką prywatną położną. Takie wsparcie i opieka są jednak bezcenne... Sama muszę się rozejrzeć za taką opcją u siebie.
No to teraz zmykam do łóżka bo jutro znowu do pracykehlana_miyu, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Lucy Kochana gratuluję wizyty i dobrych wieści z badań! Tak bardzo się cieszę, że Maluszek rośnie zdrowo i, że taki z niego już Wielkoludek
Wypoczywaj w domku. Wiem jaka to ulga gdy wreszcie dotrzemy do domu po długiej nieobecności! Ja gdy dawniej rzadko bywałam w domu to czułam się jak strudzony pielgrzym powracający z tułaczki.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Lilli - jaki piękny obrazek, a Ty mieszkasz na wsi czy na obrzeżach miasta?
Lucy - fajnie że miałaś udany wyjazd i super wieści na usg, gratuluję wstępnie Synka a drogi taki pakiet dodatkowych usg w przeliczeniu na zł?
Ja się cieszę bo nadają od środy u nas w PL falę upałów i tak do połowy lipca, oby ta prognoza się utrzymała to byśmy mieli ciepłą pogodę na wyjazd
ja nadal nie jadłam czereśni tylko truskawki i porzeczki na razie, i bardzo mi smakują nektarynkikierzynka lubi tę wiadomość
-
Lucy, właśnie się zastanawiałam czemu się nie odzywasz, a ja zapomniałam że byłaś na konferencjach bardzo się cieszę że z bobaskiem wszystko ok Więc mówisz że szykuje się synek? Ale pamiętaj że to się może jeszcze zmienić- spójrz chociażby na Mamę Martynki
Niepokoję się o Ggonię Mam nadzieję że wszystko u niej w porządku, Ggoniu, daj chociaż maleńki znak życia!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Ja tez uwielbiam jagody ! Mama ma zrobić pierogi pyszności ! ... świetnie lucy ,że Maluszek rośnie zdrowo ,bardzo się ciesze ! a na czereśnie tez miałam smaka ostatnio sporo zjadłam dziś ciągle słodkiego Mi się chce nie wiem czy Wam wspominałam ale od jakiegoś czasu wyvieka Mi już tzw. Siara z piersi .... myślałam ,że jeszcze wcześnie na takie sprawy albo po prostu już tak daleko jestem i nawet sprawy sobie nie zdaje ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:53
-
nick nieaktualny