Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai, kciuki zaciśnięte i czekam na wieści jutro!
Ja po zabiegu czuje się bardzo dobrze, lekko mnie tylko bolała głowa, ale przemycona kawa pomogła złości mnie tylko, ze dalej nc nie wiem, bo lekarza wywialo ze szpitala zanim się wybudzilam z narkozy, wiec pewnie dopiero jutro na obchodzie cos uslysze - jeżeli nie dopiero przy wypisie! Ugh, nie znoszę. czasami tego szpitala. Są tu dobrzy specjaliści, ale komunikacja z pacjentka nie jest ich priorytetem.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mama Mai trzymam kciuki za jutro!
Kehlana to super, że dobrze się czujesz No z tymi lekarzami to tak jest, nie rozumieją że człowiek się stresuje, jest ciekawy, dla nich to kolejny przypadek... A tu każdy by chciał wiedzieć jak najwięcej. Mam nadzieję, że zdobędziesz tego, który robił zabieg i wszystkiego się dowiesz -
Mama Mai kciuki zaciśnięte ! Nie mogę doczekać się wieści wizyty. ! Kehlana super ,że już po zabiegu to zawsze duży krok na przód ! Dziś pewnie się wszystkiego dowiesz i informuj Nas,powodzenia Kochana. :*
Ja juz nie śpię piesek Mnie obudził przed 4 na dwór musiałam go wypuścić ,zaraz Córka się rozbrykala zrobiłam się głodna i leze sobie Miłego dnia. -
kehlana_miyu - dobrze, że już po zabiegu ... oby wszystko było dobrze
Mama_Mai - kciuki zaciśnięte za wizytę
Ja zaraz uciekam na wolontariat :)chyba nadchodzi fala upałów, bo słonko od rana daje ... dziś pewno jeszcze n8ie tak ciepło, ale jutro już powoli upał będzie... -
No, wreszcie się dowiedziałam, na czym stoję Macica lekko lukowata, ale wg lekarza taka jej uroda, rozciąga się ładnie i na pewno nie była przyczyna moich strat, żadnej przegrody nie ma
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, kiedy mogę serduszkowac z mężem, a potem podczas obchodu było mi głupio pytać jak wszyscy swieci byli w pokoju spróbuje jeszcze złapać lekarza przed wypisemmajeczka8, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Tulisia, na razie założenie jest takie, ze wracamy do gry po najbliższej @ powinnismy już wtedy mieć wyniki z poradni genetycznej i jeżeli moja lekarka nie wymyśli jeszcze dodatkowych badań, te powinny być ostatnie.
majeczka8, KkasienkaA, meeegi1771 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnydzień dobry
Mamo_Mai - trzymam kciukasy już za chwilę będziesz po a po wizycie rundka po sklepach obowiązkowa
Kehlana - super że fajnie się czujesz i dobre wieści po zabiegu dzisiaj już do domku, szybko zleciało a ile trwał sam zabieg i obudziłaś się od razu po czy po jakimś czasie ?
pogoda się robi świetna, tak myślę wyciągnąć męża w Niedzielę nad jezioro, ale w środę jedziemy na Mazury to nie wiem czy jest sens, jak i tak będziemy 5 dni nad wodą siedzieć,
ja mam jutro już wizytę i już mam mega stresa, boję się czy będzie wszystko dobrze i boję się poznać płeć zważyłam się dzisiaj i mam pierwszy kilogram do przodu, muszę się trochę ograniczać, bo wczoraj za dużo stanowczo zjadłam, ale apetyt mi w końcu dopisuje, nie wymiotuję i nudności już mam bardzo słabe miałam nadzieję że do 20 tyg waga będzie stała -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja od kilku dni mam problema... Mam OGROMNĄ ochotę na spacer po lesie, ale nie wiem co użyć przeciwko kleszczom. Komary dam sobie radę, ale kleszczy się boję. Czy macie jakieś sprawdzone, nieinwazyjne sposoby dostępne w ciąży? Kupiłam Orinoko dla dzieci i dorosłych, bo w każdej aptece była to spora zagadka co mi sprzedać...
-
kehlana_miyu wrote:No, wreszcie się dowiedziałam, na czym stoję Macica lekko lukowata, ale wg lekarza taka jej uroda, rozciąga się ładnie i na pewno nie była przyczyna moich strat, żadnej przegrody nie ma
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, kiedy mogę serduszkowac z mężem, a potem podczas obchodu było mi głupio pytać jak wszyscy swieci byli w pokoju spróbuje jeszcze złapać lekarza przed wypisem
Kehlana to bardzo dobre wiadomości! Tak się cieszę! -
nick nieaktualnyMamo_Mai - gratulacje super że wszystko oki i fajnie że synek
ja się umówiłam na piątek na malowanie włosów, fryzjerka ma mi zamówić farbę bez amoniaku specjalną dla kobiet w ciąży, w pierwszej ciąży nie malowałam w cale włosów ale teraz mam dużo siwych i muszę je zamalować, a co Wy myślicie o malowaniu włosów w ciąży? ja się trochę boje czy to aby dzidzi nie zaszkodzi ale wszędzie w necie piszą że w II trymestrze można -
Powiem Ci, że mi koleżanka fryzjerka farbuje. Ona sama przez całą ciążę pracowała, w sumie do samego końca, robiła farby i klientkom i sobie itd (tylko bez rozjaśniaczy) i urodziła pięknego i zdrowego syna jak dąb Ale oczywiście dowiadywała się, czy może to robić