X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusia moj lekarz widzi jaka jestem przewrazliwiona w tej ciazy i sam daje zdjecia chetnie :D mam nadzieje ze tym razem dostane jakies 3d ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW możesz wkleić fotkę pisiulki/antenki chętnie popatrzymy :) O której masz wizytę? Nie chce się stresować cały dzień :P

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta po 10, ale do domu wroce pewnie dopiero po 12 bo zanim obskocze wszystkie sklepy to moze troszke mi zejsc ;) postaram sie napisac jak najszybciej :)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai, kciuki zaciśnięte i czekam na wieści jutro!

Ja po zabiegu czuje się bardzo dobrze, lekko mnie tylko bolała głowa, ale przemycona kawa pomogła :) złości mnie tylko, ze dalej nc nie wiem, bo lekarza wywialo ze szpitala zanim się wybudzilam z narkozy, wiec pewnie dopiero jutro na obchodzie cos uslysze - jeżeli nie dopiero przy wypisie! Ugh, nie znoszę. czasami tego szpitala. Są tu dobrzy specjaliści, ale komunikacja z pacjentka nie jest ich priorytetem.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana tak się cieszę, że dobrze się czujesz! :D Jeszcze tylko jeden dzień i do domku Kochana! To czekanie na informację o swoim stanie zdrowia jest dobijające.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai trzymam kciuki za jutro!

Kehlana to super, że dobrze się czujesz :) No z tymi lekarzami to tak jest, nie rozumieją że człowiek się stresuje, jest ciekawy, dla nich to kolejny przypadek... A tu każdy by chciał wiedzieć jak najwięcej. Mam nadzieję, że zdobędziesz tego, który robił zabieg i wszystkiego się dowiesz :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai kciuki zaciśnięte ! Nie mogę doczekać się wieści wizyty. ! Kehlana super ,że już po zabiegu to zawsze duży krok na przód ! Dziś pewnie się wszystkiego dowiesz i informuj Nas,powodzenia Kochana. :*
    Ja juz nie śpię piesek Mnie obudził przed 4 na dwór musiałam go wypuścić ,zaraz Córka się rozbrykala zrobiłam się głodna i leze sobie ;) ;) Miłego dnia.

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu - dobrze, że już po zabiegu ... oby wszystko było dobrze :)

Mama_Mai - kciuki zaciśnięte za wizytę :)

Ja zaraz uciekam na wolontariat :)chyba nadchodzi fala upałów, bo słonko od rana daje ... dziś pewno jeszcze n8ie tak ciepło, ale jutro już powoli upał będzie...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wreszcie się dowiedziałam, na czym stoję :) Macica lekko lukowata, ale wg lekarza taka jej uroda, rozciąga się ładnie i na pewno nie była przyczyna moich strat, żadnej przegrody nie ma :)

Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, kiedy mogę serduszkowac z mężem, a potem podczas obchodu było mi głupio pytać jak wszyscy swieci byli w pokoju :) spróbuje jeszcze złapać lekarza przed wypisem :)

majeczka8, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana, to chyba dobre wiadomości? :) Obyście mogli z mężem <3 jak najprędzej to znowu powrócisz do grona staraczek :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, na razie założenie jest takie, ze wracamy do gry po najbliższej @ :) powinnismy już wtedy mieć wyniki z poradni genetycznej i jeżeli moja lekarka nie wymyśli jeszcze dodatkowych badań, te powinny być ostatnie.

majeczka8, KkasienkaA, meeegi1771 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    Mamo_Mai - trzymam kciukasy :) już za chwilę będziesz po :) a po wizycie rundka po sklepach obowiązkowa :)

Kehlana - super że fajnie się czujesz i dobre wieści po zabiegu :) dzisiaj już do domku, szybko zleciało :) a ile trwał sam zabieg i obudziłaś się od razu po czy po jakimś czasie ?

pogoda się robi świetna, tak myślę wyciągnąć męża w Niedzielę nad jezioro, ale w środę jedziemy na Mazury to nie wiem czy jest sens, jak i tak będziemy 5 dni nad wodą siedzieć,

ja mam jutro już wizytę i już mam mega stresa, boję się czy będzie wszystko dobrze i boję się poznać płeć :( zważyłam się dzisiaj i mam pierwszy kilogram do przodu, muszę się trochę ograniczać, bo wczoraj za dużo stanowczo zjadłam, ale apetyt mi w końcu dopisuje, nie wymiotuję i nudności już mam bardzo słabe :) miałam nadzieję że do 20 tyg waga będzie stała :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    U nas wszystko super :) nasz syn (bo juz dokładniej dzis bylo widac ze chlopak) jest cudowny :) później wstawie zdjęcie :)

KkasienkaA, majeczka8, Mysia 15, Lili30, jangwa_maua, Tulisia, meeegi1771, kehlana_miyu, lucy1983 lubią tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai bardzo się cieszę!!! No to potwierdzony synuś kolejny :) :) :) Czekamy na zdjęcie :)

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja od kilku dni mam problema... Mam OGROMNĄ ochotę na spacer po lesie, ale nie wiem co użyć przeciwko kleszczom. Komary dam sobie radę, ale kleszczy się boję. Czy macie jakieś sprawdzone, nieinwazyjne sposoby dostępne w ciąży? Kupiłam Orinoko dla dzieci i dorosłych, bo w każdej aptece była to spora zagadka co mi sprzedać...

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Hej :)
    U nas wszystko super :) nasz syn (bo juz dokładniej dzis bylo widac ze chlopak) jest cudowny :) później wstawie zdjęcie :)

Gratuluję Kochana udanej wizyty! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    No, wreszcie się dowiedziałam, na czym stoję :) Macica lekko lukowata, ale wg lekarza taka jej uroda, rozciąga się ładnie i na pewno nie była przyczyna moich strat, żadnej przegrody nie ma :)

Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, kiedy mogę serduszkowac z mężem, a potem podczas obchodu było mi głupio pytać jak wszyscy swieci byli w pokoju :) spróbuje jeszcze złapać lekarza przed wypisem :)

Kehlana to bardzo dobre wiadomości! Tak się cieszę!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo_Mai - gratulacje :) super że wszystko oki i fajnie że synek :)

ja się umówiłam na piątek na malowanie włosów, fryzjerka ma mi zamówić farbę bez amoniaku specjalną dla kobiet w ciąży, w pierwszej ciąży nie malowałam w cale włosów ale teraz mam dużo siwych i muszę je zamalować, a co Wy myślicie o malowaniu włosów w ciąży? ja się trochę boje czy to aby dzidzi nie zaszkodzi ale wszędzie w necie piszą że w II trymestrze można

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że mi koleżanka fryzjerka farbuje. Ona sama przez całą ciążę pracowała, w sumie do samego końca, robiła farby i klientkom i sobie itd (tylko bez rozjaśniaczy) i urodziła pięknego i zdrowego syna jak dąb :) Ale oczywiście dowiadywała się, czy może to robić :)

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu super wieści!!! bardzo się cieszę :) no to teraz tylko zielone światełko i działacie, super :D

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ