Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysiu jaka ciemna strona kochana masz racje moim zdaniem.
Lili fajnie ze wpadlas w ten wir przygotowan czas mija szybciej i o ile przyjemniej
mnie juz rece swierzbia zeby zaczac kupowac, przemeblowywac sypialnie ale to jeszcze troche za wczesnie u mnie tym razem bardziej zaangazuje meza bo ostatnio sama przesunelam meble chyba z 5 razy, sama zlozylam lozeczko bo nie moglam sie powstrzymac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:57
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Ja żałuję, że Rachele nie prowadzi już pierwszej strony i nie można podejrzeć kiedy najbliższe @, a przecież mamy być razem dopóki każda z nas nie będzie miała Maleństwa w ramionach.
Ja mam już w pokoiku złożone mebelki, farba kupiona czeka na malowanie i łóżeczko trzeba będzie złożyć, ale wszystko czeka na powrót męża. Niech się tatuś wykarzeMysia 15, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
dokładnie tak jak Mama Mai już bym chciała wszystko przemeblowywać przestawiać , juz wszystko mieć kupione ! Jak wariatka ale też musimy czekać na narożnik kupić dywan do pokoju troche tam pozmieniać bo Mała będzie z Nami Ja byłam dziś w pracy jeju ,aż inaczej Mi ten dziń mija ;/ a tak to chodze w domu z kąta w kąt ;/;/ ...
''.. a przecież mamy być razem dopóki każda z nas nie bedzie miała Maleństwa w ramionach. Pięknie powiedziane. Ja już nie raz wspominałam tutaj ,że naprawdę nigdzie nie zaznałam takiego wsparcia jak tutaj. Jesteście wspaniałe ,Moje forumowe Siostry ! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:11
jangwa_maua, Mysia 15, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Też udzielałam się trochę na bbf na październikowych szczęściach ale niekoniecznie dobrze się tam czułam. Tutaj jest tak swojo jak w domu ! a tam dziewczyny są opryskliwe ,szczekate też bym być mogła ale to nie dla Mnie nie po to tu jestem ,żeby z kimś tam sie spierać czy kłócić jeszcze na to brakuje nerwów.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Tulisia wrote:Mysiu, a powiedz mi jeszcze jedną rzecz: dobrze kojarzę, że masz jakieś problemy z tarczycą? Czy cos mi się pokręciło?
Tak Kochana. Mam niedoczynność tarczycy i hashimoto. Biorę euthyrox 75, a w razie ciąży mam pilnie zrobić badania i dzwonić do mojej pani doktor. -
Mysia 15 wrote:Tak Kochana. Mam niedoczynność tarczycy i hashimoto. Biorę euthyrox 75, a w razie ciąży mam pilnie zrobić badania i dzwonić do mojej pani doktor.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
A ja mam już dzisiejszy wynik progesteronu: 14,45 przy normie w fazie lutealnej 3,34 - 24,56. Zastanawiam się dlaczego wczorajsze i dzisiejsze normy różnią się od siebie, skoro robiłam badanie dzień po dniu i w tym samym laboratorium?
Swoją drogą mój wynik jak zwykle po środku, ale szczerze mówiąc spodziewałam się wyższego10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisiu teraz mam tsh w normie, więc prolaktyna na mój chłopski rozum też powinna być być w normie, a nie jest. Też czytałam, że niedoczynność idzie w parze z wysoką prolaktyna.
Lili dobrze myślę, że jeżeli tsh mam w normie to prolaktyna też powinna być w normie?
Myślę, że gdybym nie leczyła się na niedoczynność to wtedy mogłabym podejrzewać, że mam za wysoką prolaktynę w związku z tarczycą.
Ale namieszałam. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi? -
Witajcie
Ja po badaniu polowkowym i juz wiem ze u nas bedzie chlopczyk!
moje przeczucie do dziewczynki niestety bylo mylne moze nastepnym razem haha
Maz bardzo sie ucieszyl ja tez choc bylam zaskoczona nie wiem co to za lewy instynkt mi mowil ze dziewczynka no ale od razu powiedzialam bedzie synus mamusi!
Wszystko w porzadku maly kopal nozkami i raczkami bardzo energiczny wydawal sie choc ja tak mocno ruchow nie czuje..ciagle delikatne ruchy odczuwam ale mocnych kopniakow nie duzo..
po zatym brzuch mi dosc urosl czuje po ubraniach i tak troche mnie boli czy cos jakby skora napina sie...to dopiero 5 mies wiec chyba jeszcze powinnam czuc sie zwinnie a ja jak maly slonik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 16:57
KkasienkaA, kehlana_miyu, Bursztyn, Agnieszka0812, meeegi1771, Tulisia, Mysia 15, jangwa_maua, Lili30, mama Martynki, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny