Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka a jak ma być? Będzie wszystko dobrze, zobacz już połowa ciąży za Tobą, a druga minie jeszcze szybciej. To taki chwilowy spadek energii, spróbuj więcej odpoczywać, poczytać książkę, zrelaksować się przy filmie, albo zaplanuj pokoik dla synka, zrób listę najppotrzebniejszych rzeczy.
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:Wiedziałyście ze mamy prawo do wizyt raz w tygodniu poloznej od 21 do 31 tyg. a pozniej dwa razy w tygodniu i to w ramach NFZ??? Dzisiaj sie dowiedziałam i byłam bardzo zaskoczona, ze jestem 3 raz w ciązy i nikt wczesniej o tym nie mówil.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Majeczko a może to po prostu przez te oczekiwanie? To, że się ciężej chodzi to niestety, ale i Kochana będzie i ciężej... Ale jaka nagroda! Ja np mam chwilami tak, że złapałabym się za ten brzuch, wyciągnęła mojego Lokatora, byle już był z nami! A tu jeszcze trzy miesiące
A to fakt co pisze Mama Martynki.. ja patrzyłam na kalendarz ciąży i że II trymestr kończy się w lipcu to myślałam, że to tyyyyyle czasu! Wczoraj wchodzę tam, patrzę, a tu II kończy się w sobotę! Aż sobie pomyślałam, że nie zdążę nacieszyć się stanem błogosławionym w takim tempiemajeczka8 lubi tę wiadomość
-
Majeczka będzie dobrze Ja tez Mam chwilami takie załamki ale ,przejdzie. Juz niedługo będzie Wasze szczęście z Wami i zapomnisz o wszystkim co Cię martwił I gnebilo, niepotrzebnie :*:*
Kkasienka i Ja spałam po drugim pobraniu ponad 2h ! Ale już jest ok. :*majeczka8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja tak na chwilkę bo zaraz lecimy na zajęcia w szkole rodzenia.
Majeczka gratuluję synka!! :*
U mnie po wizycie wszystko ok. Badania wyszły dobrze, serduszko Kornelci bije prawidłowo. 5 sierpnia mam usg juz się nie mogę doczekaćMysia 15, meeegi1771, mama Martynki, Tulisia, majeczka8, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Azande Kochana odpoczywaj ile wlezie!! I pięknej pogody życzę
Jangwa dasz radę, jak tylko zobaczysz Maleństwo to będziesz już wiedziała wszystko!
Pszczoła czekałam na wieści To super, że z Kornelką wszystko dobrze To 5 sierpnia chyba to trzecie ważne USG już tak? Zazdroszczę Ci strasznie tej szkoły rodzenia, tak bardzo bym chciała już chodzić i słuchać... Ale my za miesiąc dopiero. -
nick nieaktualnyAzande udanego wypoczynku :* i pieknej niezbyt upalnej pogody zycze
Majeczka kazda z nas ma taki monent zwatpienia ale nie wolno sie temu poddawac!!! Trzeba myslec pozytywnie wszystko sie teraz uda a ten maluch w ramionach wynagrodzi ci wszystko
Pszczola gratuluje udanej wizytymajeczka8 lubi tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Hej dziewczyny. Ja tak na chwilkę bo zaraz lecimy na zajęcia w szkole rodzenia.
Majeczka gratuluję synka!! :*
U mnie po wizycie wszystko ok. Badania wyszły dobrze, serduszko Kornelci bije prawidłowo. 5 sierpnia mam usg juz się nie mogę doczekać
Gratuluję Kochana! Czekałam na wiadomości! -
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Przepraszam że się ostatnio nie udzielam ale po prostu za wami nie nadążam albo nue mam siły pisać...
Upał mi strasznie dokucza i pracy mam sporo i jak wrócę już do domu i wyciągnę nogi do góry to mam już wszystkiego dość i zasypiam w momencie... Ale was podczytuję w miarę możliwości i cieszę się wszystkimi dobrymi wieściami -
nick nieaktualnyMysia ja Inofolic piłam po śniadaniu, moja rada jest tylko taka żeby go rozpuścić w lekko ciepłej wodzie i najwyżej dolać zimnej... Inaczej ciężko się rozpuszcza... Życzę ci powodzenia w szybkim zbijaniu prolaktyny i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Mysia ja Inofolic piłam po śniadaniu, moja rada jest tylko taka żeby go rozpuścić w lekko ciepłej wodzie i najwyżej dolać zimnej... Inaczej ciężko się rozpuszcza... Życzę ci powodzenia w szybkim zbijaniu prolaktyny i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
Kochana bardzo Ci dziękuję!
I cieszę się, że się odezwałaś! Brakowało tutaj Ciebie -
Dzięki Kochane
Kasienka tak, 5 sierpnia będzie to już to 3 ważne usg a ze szkołą rodzenia to faktycznie fajna sprawa. Ja mam mieć jeszcze 10 zajęć wiec praktycznie to końca ciąży co tydzień. Dzisiaj było o mięśniach i o ułożeniu dziecka, dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć i taka ciekawostka na 11 par, 9 spodziewa się córeczki a tylko dwie synka także gdzieś to się wszystko w przyrodzie wyrównuje Wasze syneczki tez będą mieli w czym wybieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:42
majeczka8 lubi tę wiadomość