Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kehlana a planujecie jakiś wypoczynek? Szybciutko zleci Teraz macie czas na zdrową dietę dla planujących itd Trzymam mocno kciuki!
Mama Mai to będzie Groszek! Wiele dzieci nie ma imienia do samego porodu, moją siostrę np nazwał lekarz Julka, bo rodzice nie mogli dojść do porozumienia między Kingą, a Patrycją
Pojechałam od razu do dermatologa, bo była dziś wolna wizyta (jak dobrze mieć pakiet w enel-medzie...). Pani powiedziała, że nie wygląda to groźnie, bo niestety ma nierówne kształty, ale ma prawidłową budowę siatki. Nazwała to znamię barwnikowe, czy jakoś tak. Kazała obserwować i pojawić się za trzy miesiące. Ale powiedziała, że może być też tak, że po porodzie znikinie, bo i tak bywa Więc luzikMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z gości od przyjaciółki, która ma 3-miesięczną córeczkę, która jest boska! Mała jest tak grzeczniutka, taka kochana, że idzie ją schrupać Przez ponad 4 godziny wizyty ani razu nie zapłakała, no po prostu bym ją wzięła ze sobą
I muszę się pochwalić, że od początku mojego odchudzania czyli od 14 czerwca schudłam 5 kg Jestem mega zmotywowana, choć przy mojej wadze wyjściowej ten spadek jest zauważalny tylko dla mnie Zamierzam nie przestawać i walczyć dalejMysia 15, Truskaweczka83, jangwa_maua, lucy1983, KkasienkaA, majeczka8, Lili30, kehlana_miyu, meeegi1771 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
A ja moje drogie zafundowałam sobie wczoraj dzień piękności kosmetyczka, fryzjer nowy kolor i wyglądam jak człowiek Na 17 lipca jestem umówiona na sesję zdjęciową brzuszkową Kupiłam już długie sukienki odcinane pod biustem, zamówię jeszcze jakąś śmieszną koszulkę ciążową i mam nadzieję, że zdjęcia wyjdą fajnie bo mają byc prezentem na 30stkę męża Już nie mogę się doczekać
Tulisia brawo Tak trzymaj kochana, każdy kilogram mniej to wielka satysfakcja i na pewno poprawi Ci to samopoczucie, a często inny cel odwraca uwagę od tego priorytetowego co działa nieraz na korzyśćMysia 15, Tulisia, kehlana_miyu, meeegi1771, lucy1983 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Ja robię sesje i takiej młodziutkiej dziewczyny, która zaczyna dopiero przygodę z profesjonalna fotografią. Widziałm kilka sesji i są bardzo ładne widać że ma talent i lubi to co robi. Za sesję zazyczyła sobie 100 zł więc dla mnie okazja bo tani i dla niej okazja bo zawsze to jakaś reklama i czegoś nowego sie nauczy3 Aniołki w niebie
-
Tulisiu no brawo Kochana! Tak trzymaj Ważne, że masz cel i sprawia Ci radość dążenie do niego
Lili mąż myślę, że będzie zachwycony takim prezentem A i coś miłego dla Ciebie, super My na taką sesję jesteśmy umówieni na koniec sierpnia Tak oglądałam takie zdjęcia w sadach całych w kwiatach jeszcze i się zakochałam... Szkoda, że w sierpniu nie będzie, ale znajdziemy coś innego Tylko, że my płacimy 400Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 10:59
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mialam miec darmowa sesje Majki po porodzie, bo nasz slubny fotograf nam sam to zaoferowal. Nie robilismy pleneru bo juz mialam duuzy brzuszek kilka tygodni po slubie i bym sie w sukience nie dopiela, dlatego w zamian taki pomysl padl. Moze jak bedzie pamietal jeszcze to Groszkowi zrobimy taka pamiatke
-
nick nieaktualny
-
Majeczko ja pytałam tą dziewczynę, która będzie nam robiła to powiedziała, że zazwyczaj kobiety decydują się na ok 8 miesiąc, bo wtedy jest już spory brzuszek, a jeszcze dobrze się czują
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki... Czy macie doświadczenia z papierowymi kloszami? Te takie kule u sufitu. Czy ładnie oświetlają pomieszczenie? A może widziałyście gdzieś jaki dają efekt takie kolorowe kule? Przepraszam, że tak z innej beczki, ale do pokoju Młodego poszukuję jakiegoś oświetlenia, a nie może być takie które świeci do dołu podobno... A te kule bardzo mi się podobają Zrobię jeszcze jakiś stroik u dołu lampy np z filcu i byłoby super
PS. Przyjechały mebelki!majeczka8 lubi tę wiadomość