X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Mysia, a czy @ do ciebie przyszła? Bo mówiłaś, że się spodziewasz na 4 sierpnia?

Niestety przyszła i stad przede wszystkim ten mój podły nastój :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki ! :) niech <3 będą owocne i również wysyłam całą masę wirusków :)

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pysk!!! Moj ukochany wymyslil ze bedzie skrecac lozeczko. A zeby wstawic je do sypialni musielismy zrobic przemeblowanie. A razem z przemeblowaniem gruntowne sprzatanie :/ juz 2 dzien latam jak szalona ze scierkami, ukladam, przekladam i konca nie widac ;)

Jak dajecie rade w te upaly??? Z dnia na dzien jest coraz cieplej, ciezko wyjsc nawet na taras bo tak jest goraco. Ja chlodze sie wiatrakiem :) i niestety gazowanym piciem z lodowki, tylko po nim czuje ze sie napilam. Wiem ze nie powinnam ale nie umiem sie powstrzymac :/

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_mai juz lozeczko? ;) szybko ;) ja nie mam nawet jednej rzeczy jeszcze ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze poczekala z lozeczkiem, ale moj maz juz nie mogl sie doczekac :D nie bede mu zabraniac, bo po naszych przejsciach to taka mala przyjemnosc :) poza tym jak widzialam jak sie cieszyl ze je sklada to az sie cieplo na sercu zrobilo :)
    Kochana ja dla malca musze dokupic jeszcze tylko przescieradla, ochraniacze na szczebelki, termometr, kilka ciuszkow takich na wyjscie ze szpitala i kilka gadzetow. Reszte mamy po Majusi :) no i dla siebie do szpitala akcesoria ;)

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia_15 - ja tez cierpię na nerwicę i czasem dokucza deprecha jak juz jestem tym zmęczona - gdybyś chciała pogadać to pisz ;-)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja już po wizycie. Jest z serduszko i jak na ten etap, to wszystko dobrze wygląda :) cieszę się :) dostałam l4 i zaraz idę pod prysznic i chyba spać. Jestem wyczerpana i emocjonalnie i fizycznie.

majeczka8, Mama_Mai, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983, jangwa_maua, DomiBW, kierzynka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak obiecałam tak robię - wstawiłam suwaczek :)

majeczka8, Mysia 15, DomiBW, kierzynka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia swietna wiadomosc :-) odpoczywaj spij leniuchuj bo masz prawo czuc zmeczenie ;-)

MamaMai ja jeszcze nie mam za wiele kilka ciuszkow kupilam ale my mamy remont i trzeba go zakonczyc a wtedy wezme sie za pokoj dla malego ale to bedzie we wrzesniu..nie dam rady wczesniej ;-)

Tulisia lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia ale wspaniale wiadomosci :) :) :) huuuura :) serduszko pika i to jest najwazniejsze :) teraz bedzie juz tylko dobrze zobaczysz :)

Majeczka wspolczuje remontu :/ ale jak juz zaczniesz przygotowania pokoju dla malego to wpadniesz w ten wir i czas do porodu ci szybciutko zleci :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu gratuluję Kochana! Najważniejsze za Wami, teraz pobędziesz na L4, odpoczniesz i byle do porodu! Kochana bardzo się ciesze :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Mysia_15 - ja tez cierpię na nerwicę i czasem dokucza deprecha jak juz jestem tym zmęczona - gdybyś chciała pogadać to pisz ;-)

Dziękuję. Mnie gdy dopada depresja to separuję się od wszystkich. Kontakt z drugim człowiekiem wręcz boli.

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu moja Kochana tak bardzo się cieszę i gratuluje z całego serducha!!!! To takie wspaniałe wiadomości! Mocno trzymałam kciuki, ale miałam jakieś wewnętrzne przeczucie, ze będzie dobrze :) Przesyłaj świeże wiruski- na pewno pomogą!!!! :D :D :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia - serdeczne gratulacje :) tak się ciesze, że wszystko jest dobrze ! :)Zarażaj świeżymi wiruskami :) I dużo wypoczywaj i dbaj o Was :D

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu gratuluje!!! :)
    Super wiadomości:)

A ze składaniem łóżeczka to dumny tatuś z radości to już robi :)
    Wcale się nie dziwię :)

Jak dobrze, że jest allego, dziś wydałam ponad 300zł na książki i ćwiczeniówki córki, oby tylko wszystko przyszło jak trzeba :)
    Nie mamy od kogo odkupić i bedzie miała wszystko nowe, choć wolałabym książki kupić używane, ale nie było. A ćwiczeniówki po 2 do jedego przedmiotu i tak muszą być nowe. Zeszyty też dziś kupione :)
    Cieszę się i w nagrodę sobie kupiłąm saszetkę - nerkę - taką jakby elegancką pikowaną lakierkową, przyda mi się :)
    Ale kasy dziś wydałąm, jeszcze paliwo i zakupy to około 600zł aż - ale musiałam - i bede miała już z głowy książki, ćwiczeniówki, zeszyty.
    Córka kupiłą sobie kilka koszulek, bedzie miałą do szkoły, buty już kiedyś na wyprzedaży w croopie.

Super jest ten sklep KARI - ale niestety nigdzie blisko go nie ma :/
    Jedynie w krakowie, ale bardzo rzadko tam jestem z powodu braku pracy.
    Jak od września pójdę i w październiku wypłatę dostanę to zaszaleje :)
    Chociaż do tego czasu bede z 1000zł w plecy a wypłata 1500zł wiec zostanie 500zł - a rachunki???
    Ehhh, lepiej nie myśleć o tym.

Ale dziś u nas było gorąco, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej.

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia moje gratulacje kochana!!! Jak się cieszę że u Ciebie i twojego Groszeczka wszystko w porządku :) normalnie cieszę się jak głupia :)

Jangwa - gratuluję Mai :) najważniejsze że zdrowa a wagę na pewno jeszcze nadrobi :)

Pszczoła - jak fajnie że u Kornelci wszystko dobrze :) i jaka z niej już duża panienka :) oby tak dalej :)

Ja melduję się z urlopu :) jesteśmy nad morzem i mam wifi w hotelu to mogę was podczytać i troszeczkę napisać wieczorami, bo u mamy to ciężko :) stęskniłam się za Wami ;)

U nas piękna pogoda, trochę upalnie ale jakiś dajemy radę z Małym ;) Już czuję fajnie jak mnie smyra i delikatnie kopie :) wspaniałe uczucie ;) no i brzuchol rośnie ;) Mnie to najlepiej w domu albo chowam się w cieniu ;)

My wykorzystaliśmy trochę nasz urlop na wyprawkowe zakupy :) jakoś nie jestem przesądna i nie wierzę że coś to zapeszy ;) no i te przeceny są czasem bajkowe :)
    W ogóle kupiliśmy wózek i cieszę się że akurat taki jaki sobie upatrzyłam akurat był w sklepie i mogliśmy go tak po prostu wziąć od ręki :) no i zapłaciliśmy ze 3 razy mniej niż jakbyśmy kupowali wózek u siebie... Teraz mam tylko nadzieję że uda nam się to wszystko zapakować do auta :)

Umęczyły mnie te zakupy i teraz cieszę się na kilka dni odpoczynku :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko wyprawka szkolna to jakis koszmar. Zestaw ksiazek do zerowki! Kosztuje 130zl. 4 ksiazeczki po pare kartek, z szlaczkami i li literkami. Oni chyba na glowe upadli. U mnie w szkolach organizowali kiermasze gdzie uczniowie ze starszych klas mogli sprzedawac swoje ksiazki. Ale to bylo pare lat temu. Teraz to do wszystkiego musi byc podrecznik, cwiczenia i zeszyt a potem jecza ze dzieciom garby rosna..

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia świetne informacje ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i gratulacje :) i oczywiście przesyłam wiruski wszem i wobec! :)

kierzynka lubi tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w kolejny upalny dzień :)

Ja dziś mam wesele koleżanki to w sumie dzień zejdzie mi na przygotowaniach :P

lucy1983 - fajnie, że kupiliście już wózek . :) Ja odkupuję od kuzynki, bo doszłam do wniosku, że nie opłaca się nowego kupować :) z reszta większość rzeczy już mam i to właśnie od kuzynki :) wczoraj zabrałam wanienkę i znów siatkę ciuszków :D łóżeczko tez dożo wcześniej już kupiłam :) niedługo trzeba będzie wziąć się za pokój i wszystko powoli przygotować :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ