Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPadam na pysk!!! Moj ukochany wymyslil ze bedzie skrecac lozeczko. A zeby wstawic je do sypialni musielismy zrobic przemeblowanie. A razem z przemeblowaniem gruntowne sprzatanie juz 2 dzien latam jak szalona ze scierkami, ukladam, przekladam i konca nie widac
Jak dajecie rade w te upaly??? Z dnia na dzien jest coraz cieplej, ciezko wyjsc nawet na taras bo tak jest goraco. Ja chlodze sie wiatrakiem i niestety gazowanym piciem z lodowki, tylko po nim czuje ze sie napilam. Wiem ze nie powinnam ale nie umiem sie powstrzymac -
nick nieaktualnyJa bym jeszcze poczekala z lozeczkiem, ale moj maz juz nie mogl sie doczekac nie bede mu zabraniac, bo po naszych przejsciach to taka mala przyjemnosc poza tym jak widzialam jak sie cieszyl ze je sklada to az sie cieplo na sercu zrobilo
Kochana ja dla malca musze dokupic jeszcze tylko przescieradla, ochraniacze na szczebelki, termometr, kilka ciuszkow takich na wyjscie ze szpitala i kilka gadzetow. Reszte mamy po Majusi no i dla siebie do szpitala akcesoriakierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już po wizycie. Jest z serduszko i jak na ten etap, to wszystko dobrze wygląda cieszę się dostałam l4 i zaraz idę pod prysznic i chyba spać. Jestem wyczerpana i emocjonalnie i fizycznie.
majeczka8, Mama_Mai, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983, jangwa_maua, DomiBW, kierzynka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia swietna wiadomosc odpoczywaj spij leniuchuj bo masz prawo czuc zmeczenie
MamaMai ja jeszcze nie mam za wiele kilka ciuszkow kupilam ale my mamy remont i trzeba go zakonczyc a wtedy wezme sie za pokoj dla malego ale to bedzie we wrzesniu..nie dam rady wczesniejTulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulisia ale wspaniale wiadomosci huuuura serduszko pika i to jest najwazniejsze teraz bedzie juz tylko dobrze zobaczysz
Majeczka wspolczuje remontu ale jak juz zaczniesz przygotowania pokoju dla malego to wpadniesz w ten wir i czas do porodu ci szybciutko zleciTulisia lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Mysia_15 - ja tez cierpię na nerwicę i czasem dokucza deprecha jak juz jestem tym zmęczona - gdybyś chciała pogadać to pisz
Dziękuję. Mnie gdy dopada depresja to separuję się od wszystkich. Kontakt z drugim człowiekiem wręcz boli. -
Tulisiu moja Kochana tak bardzo się cieszę i gratuluje z całego serducha!!!! To takie wspaniałe wiadomości! Mocno trzymałam kciuki, ale miałam jakieś wewnętrzne przeczucie, ze będzie dobrze Przesyłaj świeże wiruski- na pewno pomogą!!!!
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Tulisiu gratuluje!!!
Super wiadomości:)
A ze składaniem łóżeczka to dumny tatuś z radości to już robi
Wcale się nie dziwię
Jak dobrze, że jest allego, dziś wydałam ponad 300zł na książki i ćwiczeniówki córki, oby tylko wszystko przyszło jak trzeba
Nie mamy od kogo odkupić i bedzie miała wszystko nowe, choć wolałabym książki kupić używane, ale nie było. A ćwiczeniówki po 2 do jedego przedmiotu i tak muszą być nowe. Zeszyty też dziś kupione
Cieszę się i w nagrodę sobie kupiłąm saszetkę - nerkę - taką jakby elegancką pikowaną lakierkową, przyda mi się
Ale kasy dziś wydałąm, jeszcze paliwo i zakupy to około 600zł aż - ale musiałam - i bede miała już z głowy książki, ćwiczeniówki, zeszyty.
Córka kupiłą sobie kilka koszulek, bedzie miałą do szkoły, buty już kiedyś na wyprzedaży w croopie.
Super jest ten sklep KARI - ale niestety nigdzie blisko go nie ma
Jedynie w krakowie, ale bardzo rzadko tam jestem z powodu braku pracy.
Jak od września pójdę i w październiku wypłatę dostanę to zaszaleje
Chociaż do tego czasu bede z 1000zł w plecy a wypłata 1500zł wiec zostanie 500zł - a rachunki???
Ehhh, lepiej nie myśleć o tym.
Ale dziś u nas było gorąco, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej. -
nick nieaktualnyTulisia moje gratulacje kochana!!! Jak się cieszę że u Ciebie i twojego Groszeczka wszystko w porządku normalnie cieszę się jak głupia
Jangwa - gratuluję Mai najważniejsze że zdrowa a wagę na pewno jeszcze nadrobi
Pszczoła - jak fajnie że u Kornelci wszystko dobrze i jaka z niej już duża panienka oby tak dalej
Ja melduję się z urlopu jesteśmy nad morzem i mam wifi w hotelu to mogę was podczytać i troszeczkę napisać wieczorami, bo u mamy to ciężko stęskniłam się za Wami
U nas piękna pogoda, trochę upalnie ale jakiś dajemy radę z Małym Już czuję fajnie jak mnie smyra i delikatnie kopie wspaniałe uczucie no i brzuchol rośnie Mnie to najlepiej w domu albo chowam się w cieniu
My wykorzystaliśmy trochę nasz urlop na wyprawkowe zakupy jakoś nie jestem przesądna i nie wierzę że coś to zapeszy no i te przeceny są czasem bajkowe
W ogóle kupiliśmy wózek i cieszę się że akurat taki jaki sobie upatrzyłam akurat był w sklepie i mogliśmy go tak po prostu wziąć od ręki no i zapłaciliśmy ze 3 razy mniej niż jakbyśmy kupowali wózek u siebie... Teraz mam tylko nadzieję że uda nam się to wszystko zapakować do auta
Umęczyły mnie te zakupy i teraz cieszę się na kilka dni odpoczynkuMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczko wyprawka szkolna to jakis koszmar. Zestaw ksiazek do zerowki! Kosztuje 130zl. 4 ksiazeczki po pare kartek, z szlaczkami i li literkami. Oni chyba na glowe upadli. U mnie w szkolach organizowali kiermasze gdzie uczniowie ze starszych klas mogli sprzedawac swoje ksiazki. Ale to bylo pare lat temu. Teraz to do wszystkiego musi byc podrecznik, cwiczenia i zeszyt a potem jecza ze dzieciom garby rosna..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Witam w kolejny upalny dzień
Ja dziś mam wesele koleżanki to w sumie dzień zejdzie mi na przygotowaniach
lucy1983 - fajnie, że kupiliście już wózek . Ja odkupuję od kuzynki, bo doszłam do wniosku, że nie opłaca się nowego kupować z reszta większość rzeczy już mam i to właśnie od kuzynki wczoraj zabrałam wanienkę i znów siatkę ciuszków łóżeczko tez dożo wcześniej już kupiłam niedługo trzeba będzie wziąć się za pokój i wszystko powoli przygotowaćlucy1983 lubi tę wiadomość