SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Mysia, a czy @ do ciebie przyszła? Bo mówiłaś, że się spodziewasz na 4 sierpnia?

Niestety przyszła i stad przede wszystkim ten mój podły nastój :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki ! :) niech <3 będą owocne i również wysyłam całą masę wirusków :)

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pysk!!! Moj ukochany wymyslil ze bedzie skrecac lozeczko. A zeby wstawic je do sypialni musielismy zrobic przemeblowanie. A razem z przemeblowaniem gruntowne sprzatanie :/ juz 2 dzien latam jak szalona ze scierkami, ukladam, przekladam i konca nie widac ;)

Jak dajecie rade w te upaly??? Z dnia na dzien jest coraz cieplej, ciezko wyjsc nawet na taras bo tak jest goraco. Ja chlodze sie wiatrakiem :) i niestety gazowanym piciem z lodowki, tylko po nim czuje ze sie napilam. Wiem ze nie powinnam ale nie umiem sie powstrzymac :/

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_mai juz lozeczko? ;) szybko ;) ja nie mam nawet jednej rzeczy jeszcze ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze poczekala z lozeczkiem, ale moj maz juz nie mogl sie doczekac :D nie bede mu zabraniac, bo po naszych przejsciach to taka mala przyjemnosc :) poza tym jak widzialam jak sie cieszyl ze je sklada to az sie cieplo na sercu zrobilo :)
    Kochana ja dla malca musze dokupic jeszcze tylko przescieradla, ochraniacze na szczebelki, termometr, kilka ciuszkow takich na wyjscie ze szpitala i kilka gadzetow. Reszte mamy po Majusi :) no i dla siebie do szpitala akcesoria ;)

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia_15 - ja tez cierpię na nerwicę i czasem dokucza deprecha jak juz jestem tym zmęczona - gdybyś chciała pogadać to pisz ;-)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja już po wizycie. Jest z serduszko i jak na ten etap, to wszystko dobrze wygląda :) cieszę się :) dostałam l4 i zaraz idę pod prysznic i chyba spać. Jestem wyczerpana i emocjonalnie i fizycznie.

majeczka8, Mama_Mai, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983, jangwa_maua, DomiBW, kierzynka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak obiecałam tak robię - wstawiłam suwaczek :)

majeczka8, Mysia 15, DomiBW, kierzynka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia swietna wiadomosc :-) odpoczywaj spij leniuchuj bo masz prawo czuc zmeczenie ;-)

MamaMai ja jeszcze nie mam za wiele kilka ciuszkow kupilam ale my mamy remont i trzeba go zakonczyc a wtedy wezme sie za pokoj dla malego ale to bedzie we wrzesniu..nie dam rady wczesniej ;-)

Tulisia lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia ale wspaniale wiadomosci :) :) :) huuuura :) serduszko pika i to jest najwazniejsze :) teraz bedzie juz tylko dobrze zobaczysz :)

Majeczka wspolczuje remontu :/ ale jak juz zaczniesz przygotowania pokoju dla malego to wpadniesz w ten wir i czas do porodu ci szybciutko zleci :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu gratuluję Kochana! Najważniejsze za Wami, teraz pobędziesz na L4, odpoczniesz i byle do porodu! Kochana bardzo się ciesze :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Mysia_15 - ja tez cierpię na nerwicę i czasem dokucza deprecha jak juz jestem tym zmęczona - gdybyś chciała pogadać to pisz ;-)

Dziękuję. Mnie gdy dopada depresja to separuję się od wszystkich. Kontakt z drugim człowiekiem wręcz boli.

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu moja Kochana tak bardzo się cieszę i gratuluje z całego serducha!!!! To takie wspaniałe wiadomości! Mocno trzymałam kciuki, ale miałam jakieś wewnętrzne przeczucie, ze będzie dobrze :) Przesyłaj świeże wiruski- na pewno pomogą!!!! :D :D :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia - serdeczne gratulacje :) tak się ciesze, że wszystko jest dobrze ! :)Zarażaj świeżymi wiruskami :) I dużo wypoczywaj i dbaj o Was :D

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu gratuluje!!! :)
    Super wiadomości:)

A ze składaniem łóżeczka to dumny tatuś z radości to już robi :)
    Wcale się nie dziwię :)

Jak dobrze, że jest allego, dziś wydałam ponad 300zł na książki i ćwiczeniówki córki, oby tylko wszystko przyszło jak trzeba :)
    Nie mamy od kogo odkupić i bedzie miała wszystko nowe, choć wolałabym książki kupić używane, ale nie było. A ćwiczeniówki po 2 do jedego przedmiotu i tak muszą być nowe. Zeszyty też dziś kupione :)
    Cieszę się i w nagrodę sobie kupiłąm saszetkę - nerkę - taką jakby elegancką pikowaną lakierkową, przyda mi się :)
    Ale kasy dziś wydałąm, jeszcze paliwo i zakupy to około 600zł aż - ale musiałam - i bede miała już z głowy książki, ćwiczeniówki, zeszyty.
    Córka kupiłą sobie kilka koszulek, bedzie miałą do szkoły, buty już kiedyś na wyprzedaży w croopie.

Super jest ten sklep KARI - ale niestety nigdzie blisko go nie ma :/
    Jedynie w krakowie, ale bardzo rzadko tam jestem z powodu braku pracy.
    Jak od września pójdę i w październiku wypłatę dostanę to zaszaleje :)
    Chociaż do tego czasu bede z 1000zł w plecy a wypłata 1500zł wiec zostanie 500zł - a rachunki???
    Ehhh, lepiej nie myśleć o tym.

Ale dziś u nas było gorąco, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej.

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia moje gratulacje kochana!!! Jak się cieszę że u Ciebie i twojego Groszeczka wszystko w porządku :) normalnie cieszę się jak głupia :)

Jangwa - gratuluję Mai :) najważniejsze że zdrowa a wagę na pewno jeszcze nadrobi :)

Pszczoła - jak fajnie że u Kornelci wszystko dobrze :) i jaka z niej już duża panienka :) oby tak dalej :)

Ja melduję się z urlopu :) jesteśmy nad morzem i mam wifi w hotelu to mogę was podczytać i troszeczkę napisać wieczorami, bo u mamy to ciężko :) stęskniłam się za Wami ;)

U nas piękna pogoda, trochę upalnie ale jakiś dajemy radę z Małym ;) Już czuję fajnie jak mnie smyra i delikatnie kopie :) wspaniałe uczucie ;) no i brzuchol rośnie ;) Mnie to najlepiej w domu albo chowam się w cieniu ;)

My wykorzystaliśmy trochę nasz urlop na wyprawkowe zakupy :) jakoś nie jestem przesądna i nie wierzę że coś to zapeszy ;) no i te przeceny są czasem bajkowe :)
    W ogóle kupiliśmy wózek i cieszę się że akurat taki jaki sobie upatrzyłam akurat był w sklepie i mogliśmy go tak po prostu wziąć od ręki :) no i zapłaciliśmy ze 3 razy mniej niż jakbyśmy kupowali wózek u siebie... Teraz mam tylko nadzieję że uda nam się to wszystko zapakować do auta :)

Umęczyły mnie te zakupy i teraz cieszę się na kilka dni odpoczynku :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko wyprawka szkolna to jakis koszmar. Zestaw ksiazek do zerowki! Kosztuje 130zl. 4 ksiazeczki po pare kartek, z szlaczkami i li literkami. Oni chyba na glowe upadli. U mnie w szkolach organizowali kiermasze gdzie uczniowie ze starszych klas mogli sprzedawac swoje ksiazki. Ale to bylo pare lat temu. Teraz to do wszystkiego musi byc podrecznik, cwiczenia i zeszyt a potem jecza ze dzieciom garby rosna..

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia świetne informacje ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i gratulacje :) i oczywiście przesyłam wiruski wszem i wobec! :)

kierzynka lubi tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w kolejny upalny dzień :)

Ja dziś mam wesele koleżanki to w sumie dzień zejdzie mi na przygotowaniach :P

lucy1983 - fajnie, że kupiliście już wózek . :) Ja odkupuję od kuzynki, bo doszłam do wniosku, że nie opłaca się nowego kupować :) z reszta większość rzeczy już mam i to właśnie od kuzynki :) wczoraj zabrałam wanienkę i znów siatkę ciuszków :D łóżeczko tez dożo wcześniej już kupiłam :) niedługo trzeba będzie wziąć się za pokój i wszystko powoli przygotować :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ