Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zbieram dane do grupy na fb. Przepraszam was, że nie pamiętam imion wszystkich dzieciaczków. Przedstawię to co mam:
Pszczoła - Kornelia / 10.10.15
Meeegi - Jagódka / ur. 04.08.15
Kasienka - Antoś / 11.10.15
Mama Martynki - Wojtuś / 19.10.15
Lili - Szymek / 29.10.15
Mama Mai - Wojtuś??? / 05.12.15
Poproszę jeszcze o dane Majeczkę, Jangwę, Lucy, Kierzynkę i Azande. Jeśli o kimś zapomniałam to bardzo przepraszam i proszę i podniesienie alarmu10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Truskaweczka to jest Twoja decyzja i na pewno ją dobrze przemyslalas. Szczerze mówiąc gdyby mój mąż zachowywał się podobnie to podjęła bym taka sama decyzję. Ale... życie jest nieprzewidywalne i mam olbrzymią nadzieje ze Twój mąż zmieni swoje nastawienie i uda się Wam jeszcze zostać rodzicami po raz drugi czasami szczęście przychodzi do nas w najmniej spodziewanym momencie a wtedy kiedy go wyglądamy, nie umie do nas trafić. Także trzymam za Ciebie kciuki :*
Dobrze ze nie zapominasz ze jedno szczęście już do Ciebie trafiło - Twoja córcia
Kehlana_miyu wierzę że ten bociek to znak dla Was Trzymam mocno kciuki! Tak bardzo bym chciała przeczytać niedługo ze rośnie nam nowa fasolkaTruskaweczka83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pszczoła10 wrote:Truskaweczka to jest Twoja decyzja i na pewno ją dobrze przemyslalas. Szczerze mówiąc gdyby mój mąż zachowywał się podobnie to podjęła bym taka sama decyzję. Ale... życie jest nieprzewidywalne i mam olbrzymią nadzieje ze Twój mąż zmieni swoje nastawienie i uda się Wam jeszcze zostać rodzicami po raz drugi czasami szczęście przychodzi do nas w najmniej spodziewanym momencie a wtedy kiedy go wyglądamy, nie umie do nas trafić. Także trzymam za Ciebie kciuki :*
Dobrze ze nie zapominasz ze jedno szczęście już do Ciebie trafiło - Twoja córcia
Dzięki Pszczoła10
To forum to moje wybawienie- zawsze podnosicie mnie na duchu
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:Ja już po zakupach, portfel lżejszy tzn karta, ale kupiłam sporo fajnych rzeczy dla córci do przedszkola i dla Misia w brzuszku też trochę
moje dane Azande - Michał/ 17.12.15
Azande - Michał bardzo ładne imię, też chciałabym mieć synka i dałabym mu na imię Michał
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
marzusiax wrote:Truskaweczko a cieszyla by cie wpadka? Bo chcialam ci tak owa zyczyc
jasne - wpadki są najlepsze
wiem bo córcia nią była :-p
dowiaduje się po fakcie, nie staram się, nic, tylko sama radość
żałuje, że z drugim nie wpadłąm z 7 lat temu
sąsiadka wpadłą z pierwszym i jak urodziłą, to za 2-3 tyg wpadła z drugim i ma z głowy już -
nick nieaktualnyA u nas obydwie moja ciąże to takie planowane wpadki hehehe dziwna sprawa, niby się staraliśmy ale nie myśleliśmy że tak szybko się uda, i za pierwszym i za trzecim razem, bo drugi to wiecie jak wyszło
Upał, upał, nic się nie chce robić a robota czeka i mnie woła, szczególnie wielka sterta prasowania -
nick nieaktualnyJangwa z doswiadczenia moge ci powiedziec, ze 3d fajnie wychodzi ok 30tc. Wtedy dzidzius juz przypomina sporego czlowieczka, w 20tc jeszcze to takie chucherko my mamy nagranie Majki z 20tc i z 26tc i to pozniejsze mi osobiscie bardziej sie podoba. Jak chcesz to moge wrzucic na fb bedziesz mogla porownac z tym wczesniejszym
-
nick nieaktualny
-
Mamo Mai, też tak się kiedyś udałam. Jedziemy z mężem na basen jakieś 2 lata temu a tu zonk - zamknięte! A tak w ogóle czemu oni przeprowadzają jakieś remonty w czasie największego zapotrzebowania na basen? Nie słyszałam żeby basen w naszej okolicy był zamknięty np. w mrozy10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Dziewczyny ratunku!!!
Dopadł mnie od wczoraj taki stres, że nie jestem w stanie sobie poradzić... Chodzę i co chwila płaczę... Boję się jak jasna cholera, jestem na siebie zła, bo jeszcze nie wszystko gotowe, a co chcę coś wybrać z rzeczy które mi brakuje to się denerwuję i odkładam to... Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia pierwszy raz, myślałam że się trochę uspokoję, bo Pani szczegółowo opowiadała o zwiastunach porodu, ale nie bardzo pomogło. Jeszcze ten wstrętny kręgosłup mnie wykończy! Dobrze, że w niedzielę przyjeżdża Pani to mnie podklei tymi taśmami.
Nie wytrzymuję sama ze sobą...