X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Co raz bliżej wizyta u gina juz Mnie strach ogarnia ! Trzymajcie kciuki dziewczyny

trzymam bardzo mocno kciuki! Bedzie wszystko dobrze! Nie denerwuj sie nic!! Napisz koniecznie jak poszlo!
    Buziak na szczescie! :)

meeegi1771 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wrote:
    Bedzie dobrze! Powodzenia!

Dziekuje za tak cieple slowa! Dzis robimy przerwe na regeneracje i jutro do wracamy do akcji!

Zycze aby @ przyszedl jak najwczesniej! Potem moja Droga otworzcie nowy rozdzial i jesli TY jestes gotowa, zabierajcie sie do pracy.... powiem Ci z wlasnego doswiadczenia, ze to bardzo pomaga :) Zycze relaksujacego wieczorku z Twoim mezem :) Buziaki!

DomiBW lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje. Od razu napisze jak wrócę. Buziak

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Co raz bliżej wizyta u gina juz Mnie strach ogarnia ! Trzymajcie kciuki dziewczyny

Trzymam bardzo mocno!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• *Kejt* Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:

Megi, bądźmy dobrej myśli - ta historia musi mieć pozytywne zakonczenie!
    :)

Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?

W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami :)
    Aniołek 17.12.2014
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi wyobrażam sobie juz ten stres. Wiem ze będę miała tak samo za około półtora tygodnia no ale musimy być dobrej myśli. Musi być dobrze! :) daj znać koniecznie.
    Miłego wieczoru dziewczynki

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    Meegi wyobrażam sobie juz ten stres. Wiem ze będę miała tak samo za około półtora tygodnia no ale musimy być dobrej myśli. Musi być dobrze! :) daj znać koniecznie.

Pszczola.... a wytargac Cie wirtulanie za uszy? Wszystko bedzie dobrze!!! Relaks, pozytywne myslenie i dbaj o siebie!!!!!!
    Powtarzaj sobie, ze bedzie wszystko dobrze..... i tak tez bedzie!
    :) :9

*Kejt* lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• *Kejt* Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:

Kochana, a warto sobie "wyobrażać juz ten stres"? przeciez to nie sprawi, że fasolka bedzie szczesliwsza lub zdrowsza. wiem, wiem.... łatwo mówić, ale chyba jest w tym trochę prawdy :) ?
    niech twoja szczesliwa ciąża będzie samospełniająca się przepowiednia - ale bez pozytywnego myslenia, o ktorym pisała Rachele i inne dziewczyny nie da rady.
    ja wyobrażałabym sobie wizytę lekarską, i usmiechniętą minę lekarza w trakcie usg, który na końcu pokazuje ci uniesiony do gory kciuk mówiący, że wszystko jest ok :)

Aniołek 17.12.2014
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .... tak dzis myslalam czy nie zrobic przy pierwszym wpisie na naszym cudownym forum tabelki.... zebysmy mogly zawsze kontrolowac ktora z nas jest w jakiej fazie cyklu..... np. data przykrego wydarzenia i nastepna data @ ... moze w ten sposob bedzie sie nam lepiej orientowac ktora z nas znajduje sie w jakiej fazie cyklu... napiszcie co myslicie i tak zrobimy ;)
    Cudownego wieczoru dla kazdej z was :)

DomiBW lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• *Kejt* Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele, pewnie, fajny pomysl :)

Aniołek 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele tez mysle ze to fajny pomysl :)

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele ja takze jestem za!!

Wasze pozytywne nastawienie dodaje sil... u mnie znow spadek formy...buu...nie lubie tego...

Meegi jak samopoczucie?

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele, Kejt :) dobrze macie racje:) nie chce być wytargana za ucho :D nie ma co na zapas juz myśleć o tym ze będzie stres. Kurde no musi się udać tym razem, już limit nieszczęść mam nadzieje wyczerpałam. Mam mojego aniołka w niebie, który czuwa. Drugiego anioła tatusia w niebie który też na pewno się mną opiekuje jak to mój mąż powiedział - mam TAM układy, musi być dobrze!
    Dzięki dziewczynki za wsparcie!
    Rachele jestem za Twoim pomyslem

*Kejt* lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam. Pęcherzyk ciążowy jest w rogu macicy ale jest. Dostałam duphaston i no spa 3 razy dziennie.No w sumie nic nowego oprocz co już przypuszczałam się nie dowiedziałam. Morfologia mocz i glukoza i w sobotę z powrotem kazał przyjść. Boje się !!!!

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Właśnie wróciłam. Pęcherzyk ciążowy jest w rogu macicy ale jest. Dostałam duphaston i no spa 3 razy dziennie.No w sumie nic nowego oprocz co już przypuszczałam się nie dowiedziałam. Morfologia mocz i glukoza i w sobotę z powrotem kazał przyjść. Boje się !!!!

Kochana! GRATULUJE PIERWSZEJ WIZYTY!

W tym tygodniu zrobisz badania, caly tydzien bedziesz o siebie dbac i w sobote wszystko bedzie dobrze! Uslyszysz same dobre nowiny!!! Jestem tego pewna!
    Trzymaj sie cieplutko i bardzo pozytywnie :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Kochane,

przede wszystkim zycze cudownej niedzieli kazdej z osobna :)

Jesli chodzi o nasza liste w 1 poscie, to moze zrobimy imie, data utraty malenstwa, ost data @, przewidywana data kolejnej @? Prosze Was o sugestie jesli cos dodac lub pominac :)
    Podajci prosze Wasze daty i zaczne umieszczac wszystko w 1 poscie :)

Buziaki pelne optymizmu dla kazdej z Was :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW dziękuję, że pytasz samopoczucie chyba ok. Staram się myślec pozytywnie ale te czarne myśli tez nadchodzą staram się od razu otrząsnąć i się czymś zająć albo przytulam do P;) a u Ciebie Kochana ? Jak się Masz ?
    Rachele tak też będzie ! Jak minął wieczór sobotni ?? ;) ściskam.
    Pszczoła bez stresu bez. Masz coś przepisane od lekarza ????

MIŁEJ NUDNEJ NIEDZIELI MOJE PANIE ;)

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi - ciesze, ze wizyta minela pomyslnie! Najważniejsze, ze jest pecherzyk i teraz tylko potrzeba czasu. Wysyłam pozytywne mysli i trzymam kciuki!! Musi byc dobrze! :)

pszczola - na pewno wszystko bedzie dobrze. Z takim wstawiennictwem na gorze nie ma innej opcji!! :)

U mnie wczoraj znow bylo lekkie zalamanie, ale wyplakalam sie, pogadam z mama (glownie to byl jej monolog) i z M. i jakos sie pozbierałam...M. sie tez mna zajal, wiec mam nadzieje, ze to był ostatni raz i teraz juz bedzie tylko lepiej :)

Udanej niedziele pelnej relaksu i pozytywnych mysli dla wszystkich! <3

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ,że będzie lepiej ;*;* jest wsparcie od najbliższych także to najważniejsze. ♡♡♡♡♡

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:

Kochana na pewno będzie dobrze!! Odpoczywaj, postaraj się nie stresować, a w sobotę chcę usłyszeć od Ciebie same dobre wiadomości!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ