Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
lucy - na szczescie juz lepiej... nowy tydzien trzeba rozpoczac z nowa energia! wybralismy sie z M. na kawe i ciacho, potem troche zregenerowaliśmy sie duchowo i chyba po woli nadchodzi rownowaga...
Rachele - glowa do gory! Ty tu jesteś taka super motywacja i dopingujesz wszystkim, wiec Twoja dobra energia na pewno bedzie dobrze wykorzystana. Jak nie w tym cyklu to w nasteonym... widocznie tak musi być. Chco teraz mi sie przypomnialo. Moja przyjaciolka tez tak miala, ze byla juz po owu (chyba 21 dzien cyklu) i nawet gin powiedzial jej, ze nie ma szans zeby w tamtym cyklu zafasolkowala. No a teraz to "nie ma szans" ma 1,5 roczku i usmiech od ucha do ucha wiec never say never
Dane do tab. 02.02 - por. i chyba to na tyle... ew. termin spodz. @ - 01.03
meegi - super, ze rownowaga i pozytywne wibracje wrocily! Oby tak dalej.
pszczola - 18. szybko nadejdzie
Kejt - spokojnie. Lepiej poczekac az organizm sie zregeneruje i bedzie gotowy na przyjecie Babelka. Natura wie najlepiej co i kiedy ma sie wydarzyc.
majeczka - dobrze ze okres nadszedl. Kiedy zaczynacie kolejne proby?
Powiedzcie mi prosze ile trzeba odczekac zeby zaczac cwiczenia fizyczne? Przed zajsciem cwiczylam dosc regulanie i chcialabym wrocic do aktywnosci tylko nie wiem czy to nie za szybko. W koncu minal tylko tydzien (choc krawawienie prawie minelo)
Udanego wieczoru02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
DomiBW, cieszę się, że lepiej się czujesz wsparcie bliskich - szczegolnie swojego mezczyzny - jest nieoceniona. Trzymaj się dzielnie, i nie dawaj się smutkom - wierzę że pozytywne myslenie działa cuda!
zdecydowanie wolę aby moj organizm zdecydował o szczesliwym momencie, który bedzie preludium do szczesliwych 9 miesiecy niech tylko nie zwleka zbyt długo z decyzją motywuję moje endometrium winem i migdałami - kto by się nie skusił na takie frykasy
a co do cwiczen, mi lekarz mowil żeby z seksem, gorącymi kąpielami i wysilkiem fizycznym wstrzymać się co najmniej 2 tygodnie. ja się wstrzymałam 3.
milego wieczoru
DomiBW, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
No Kejt, wino i migdaly to rzeczywscie rarytaski Ja sie jakos boje winka... choc w sumie czerwone wytrawne jeszcze nikomu nie zaszodzilo
Kurcze, z serduszkowaniem to nam jakos trudno z M. sie powstrzymac... trudno - co ma byc to bedzie a z cwiczeniami poczkeam jeszcze z tydzien, bo endorfinek mi brakuje aaa dzieki Kejt za taka szybka odpowiedz :*
*Kejt* lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Rachele - nigdy nic nie wiadomo , organizm ludzki jest czasem nieprzewidywalny i kto wie, może się udało
Dane do tabelki: łyżeczkowanie 27.11, ostatnia @ 15 stycznia, 15 lutego (cykle przed miałam na ogół 32 dni)
Spokojnej nocy dziewczyny
-
DomiBW ciesze się ze nadchodzi równowaga. Wszystko będzie dobrze. Potrzeba dużo wiary i wsparcia bbliskiej osoby a u Ciebie widzę tego nie brakuje super tak trzymać.
Kejt niech endometrium pięknie rośnie, winko podobno dobrze działa także nim się obejrzysz a zagości w nim nowy lokator
Nie wiem jak u mnie podać dane do tabelki ale było to tak 16 października lyzeczkowanie w 10 tygodniu ciąży. 27 listopada pierwsza @ po zabiegu. Starania ale nie udane. 31 grudnia druga @ po zabiegu. 28 stycznia pozytywna betaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:52
DomiBW lubi tę wiadomość
-
Kejt masz moje słowo a wiruski wysyłam cały czas także musi się udać, nie ma innej opcji
U mnie samopoczucie dobre i naprawdę myślę pozytywnie, jakoś tak wierze ze ta mała fasolka tam rośnie i może juz serduszko zaczęło bić to Wasza zasługa dziewczyny no i męża oczywiście. nie pozwalacie myśleć negatywnie a ze boje się wytargania za uszy przez Rachele to jestem dobrej myśli*Kejt*, meeegi1771, Rachele, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Witam. My juz na nogach Miłego dnia Moje Kochane
Moje dane do tabelki 29.11.2013 lyzeczkowanie. 24.12.2013 @ pierwszy po poronieniu. Cykle regularne. starania nieudane od maja 2014. Grudzien 2014 cp. Bez zabiegowo. 2 stycznia 2015 ostatni @... 4.02.2015 pozytywny test i beta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:06
-
kehlana_miyu wrote:Rachele, u mnie łyżczekowanie 12.01.2015, wciąż czekam na pierwszą miesiączkę po. Normalnie mam bardzo krótkie cykle, 26 dni, ale teraz licho wie ile to potrwa zanim organizm wróci do siebie.
Mam nadzieję, że w poniedziałek uda mi się odebrać wyniki histopatologii ze szpitala i wyniki wymazu z przychodni. Nie spodziewam się, że czegoś się dowiem z tych pierwszych, ale mam nadzieję, że te drugie wyjaśnią z czego się wzięła ta cholerna infekcja i czy miałam dobrany dobry antybiotyk. Mam nadzieję, że tak, bo objawy ustąpiły, pytanie tylko czy w środku wszystko ustąpiło.
Generalnie czekam na tą @ jak nigdy i mam ochotę gryżć ściany z niecierpliwości:)
Kochana, dziekuje za dane
Trzymam kciuki za wyniki dzisiejsze!
Wiem, ze najgorsze jest to czekanie na 1@! Ale przyjdzie i zaczniesz nowy rozdzial!! Musisz tylko teraz miec troche cierpliwosci.... bo z @ to jest tak, ze jak ja chcemy, to kazde wredny malpiszon na siebie czekac!
Sciskam mocno i napisz koniecznie jak wyniki!
Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
DomiBW,
dziekuje za tyle cieplych slow
Co do cwiczen... mi lekarz powiedzial: tydzien calkowitego odpoczynku, w tym bez cieplych kapieli tylko prysznic. 10 -14 dni bez serduchowania i 2 tyg bez cwiczen. Zalezy tez co cwiczysz. Jesli to delikatna gimnastyka, to mysle ze 10 dni wystraczy, ale jesli potrzeba wiecej energii, to poczekalabym 2 tygodnie. Lepiej troszke poczekac, niz zrobic cos nie tak
Kejt, jak idzie budowanie mocnego domku dla Malenstwa?
Pszczola, masz racje! Uwazaj Kochana, bo ja tylko zobacze jakas oznake negatywnych mysli, to Cie bedzie uszko bardzo bolalo! Powtarzaj sobie caly czas, wszytsko jest i bedzie dobrze!! Na tym etapie, mysle ze metoda malych kroczkow jest najlepsza!... i zobaczysz jak szybko minie i przede wszystkim szczesliwie te 9 m-cy!
Mama_ Mai, co u Ciebie? Jak udal sie dlugi weekend? Prace domowe ladnie odrobione?
Moje Kochane, dziekuje Wam raz jeszcze za tyle pozytywnych mysli i cieplych slow! Jestescie kochane
Widocznie po zabiegu wszystko sie wywraca do gory nogami, bo u mnie owulka 10 dnia to normalnie o caly tydzien za wczesnie. Bede robic caly ten tydzien testy na owu, tak dla swietego spokoju ale bardziej teraz staram sie wierzyc, ze serduszkowanie w czwartek nie bylo za pozno
Zaraz zaczne umieszczac dane w 1 poscie, jak cos bedzie nie tak, to piszcie szybciutko
Zycze Wam cudownego poranka
Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Moje Kochane,
dane umieszczone, skontrolujcie prosze czy cos nie namieszalam. Staralam ulozyc liste wg daty najblizszej @, (ktora mam nadzieje nie zawita juz do aktywnie starajacych sie) .... Moze tak bedzie od razu wiadomo ktora z nas jest w jakiej fazie cyklu.
Brakuje jeszcze danych Mysi i Lucy. Jesli podalyscie juz dane i przeoczylam to bardzo bardzo serdecznie z gory Was przepraszam !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:50
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
mama Martynki wrote:Moje dane do tabelki, 16.12.2014- poród sn w 25 tc, ostatnia @ 12.01.2015, planowana data porodu 19.10.2015 (moje urodziny) to będzie najlepszy prezent jaki dostałam.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Kochana, dziekuje! Dane dodane
Chcialabym juz wpisac nas wszystkie na gore listy Wierze, ze po tym cyklu, bede mogla przeniesc kolejne z Was
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele kochana weekend byl tak pracowity jak nigdy maz nie narzekal na zmeczenie szkoda tylko ze juz wyjechal....
Mamo Martynki bardzo mocno trzymam kcikciuki za ciebie :* oby twoj dzidzis zrobil ci ten najpiekniejszy urodzinowy prezent
Milego dnia Wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:45
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Nic się nie stało fajnie to zorganizowalas
Dziekuje Kochana, ....ja sie czasem gubie, kiedy dokladnie jest kolejna ewentualna @ wszystkich z nas ...mysle, ze tak bedzie od razu wiadomo, kto jest na jakim etapie
ps. Jestes grzeczna?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mama_Mai wrote:Rachele kochana weekend byl tak pracowity jak nigdy maz nie narzekal na zmeczenie szkoda tylko ze juz wyjechal....
Mamo Martynki bardzo mocno trzymam kcikciuki za ciebie :* oby twoj dzidzis zrobil ci ten najpiekniejszy urodzinowy prezent
Milego dnia Wam zycze
To swietnie! Teraz juz odliczamy z Toba! Wierze calym sercem, ze Ci sie udalo!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dokładnie, ja tak samo czasami się gubię a tak tylko zerkne i będę wiedziała
Tak grzeczna grzeczna odpoczywam cały czas, właśnie śniadanko jem, mleczko popijam i rozwiązuje krzyzowki także relaksWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:51
Rachele, meeegi1771 lubią tę wiadomość