Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Ja wierze ze i Tobie sie udalo pamietaj owu nie jest nieomylne napewno trafiliscie idealnie w ten czwartek tak jak i my
Kochana, trzymam za nas mocno mocno kciuki!
... ja sie tak przejmuje tym, ze moglam przegapic owu, bo moj mezczyzna od przyszlego miesiaca bedzie mial raczej troche wyjazdow i ciezko bedzie pewnie ze staraniami... ale Ty to wiesz najlepiej
Trzymam kciuki mocno! Tobie odliczamy ... ja jeszcze testuje w ten tydzien, zeby miec pewnosc,ze owu juz byla.
Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Moje Kochane,
dane umieszczone, skontrolujcie prosze czy cos nie namieszalam. Staralam ulozyc liste wg daty najblizszej @, (ktora mam nadzieje nie zawita juz do aktywnie starajacych sie) .... Moze tak bedzie od razu wiadomo ktora z nas jest w jakiej fazie cyklu.
Brakuje jeszcze danych Mysi i Lucy. Jesli podalyscie juz dane i przeoczylam to bardzo bardzo serdecznie z gory Was przepraszam !!!
Witam Was serdecznie!
Idę dzisiaj do gina na 18.30 i zobaczę co on powie- wtedy podam dane do tabelki. Bardzo się denerwuję. Przez kilka ostatnich nocy śniło mi się, że mówi "Przykro mi bardzo, ale zabieg się nie udał i nie może mieć pani więcej dzieci"- koszmar jakiś.
Rachele naprawdę świetny pomysł z tą tabelką- mam nadzieję, że i ja będę mogła się dopisać po dzisiejszej wizycie.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! -
Mysia to tylko głupie sny. Jak się o czym myśli czymś przejmuje to tak jest ale wszystko bedzie dobrze. Zobaczysz. Lekarz na pewno powie ze wszystko jest w porzadku. Daj oczywiście znać po wizycie ale jestem pewna że przekazesz nam same dobre informacje trzymaj się!
-
Mysia 15 wrote:Bardzo Ci dziękuję. Mam nadzieję, że tak będzie. I, że będę mogła chłonąć Wasze szczęśliwe wiruski Odezwę się po wizycie.
Mysia, wszystko bedzie dobrze! Jestem tego pewna! Spokojnie i glowka do gory!
Czekamy na wiesci
Buziaki wielkie pelne dobrej energii!!!!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Czesc dziewczyny caly czas was podczytuje,malo sie udzielam bo ostatnio jestem malo towarzyska wszystko mnie denerwuje maz sie smieje ze chyba hormoner zaczely szalec -ale nie nakrecam sie ;-)rachele czy moglabys i mnie odpisac do tabelki ?21.05.14/21.12.14 strata Aniolkow,termin @ 14.02.15Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
pszczoła10 wrote:Dokładnie, ja tak samo czasami się gubię a tak tylko zerkne i będę wiedziała
Tak grzeczna grzeczna odpoczywam cały czas, właśnie śniadanko jem, mleczko popijam i rozwiązuje krzyzowki także relaks
Pszczoła, no to wzorowo się spisujesz moja droga niech ci fasolinka ładnie rośnie z każdym dniemJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Mysia 15 wrote:Witam Was serdecznie!
Idę dzisiaj do gina na 18.30 i zobaczę co on powie- wtedy podam dane do tabelki. Bardzo się denerwuję. Przez kilka ostatnich nocy śniło mi się, że mówi "Przykro mi bardzo, ale zabieg się nie udał i nie może mieć pani więcej dzieci"- koszmar jakiś.
QUOTE]
Mysia, taka pierwsza wizyta po poronieniu, to trochę jak pierwsza wizyta w ciązy dla mnie była - wielki znak zapytania w głowie.
Ale ja bym to wzięła "na chłopski rozum", że nie jest to skomplikowany zabieg (mimo, że nieprzyjemny), że byłaś w dobrych rękach (bo mam nadzieję, że byłaś!), a jeśli nie boli cię brzuch, nie masz żadnej gorączki to nie powinnaś mieć powodu do obaw. Na pewno wszystko będzie dobrze i usłyszysz od lekarza pozytywne wieści
czekam na wiadomości od ciebie pt. mam zielone światło
Mysia 15 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Kitaja wrote:Czesc dziewczyny caly czas was podczytuje,malo sie udzielam bo ostatnio jestem malo towarzyska wszystko mnie denerwuje maz sie smieje ze chyba hormoner zaczely szalec -ale nie nakrecam sie ;-)rachele czy moglabys i mnie odpisac do tabelki ?21.05.14/21.12.14 strata Aniolkow,termin @ 14.02.15
Zrobione Pisz u nas czesciej i lepszy humor gwarantowany
Pozdrawiam cieplo!Kitaja lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Kejt, jak idzie budowanie mocnego domku dla Malenstwa?
Kochana, garść migdałów i kieliszek czerwonego co wieczór
jak mi się nie poprawi endometrium do następnego cyklu, a zostanę w zamian alkoholiczką to się wkurzę !
udanego, pozytywnego dnia!
meeegi1771 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:kehlana miyu, daj znac co ci powie lekarz o wynikach histo. choc z tego co czytalam u wiekszosci dziewczyn nic te wyniki nie mówią i nie wyjaśniają najczesciej stwierdzają ciążę/zarodek i tyle.
trzymam kciuki żeby wyniki wymazu wyjaśniły kwestię !
ps.ja zaczęłam obgryzanie od stolika kawowego... nie zostawia kredowego osadu na zębach - polecam
Kejt, dzięki za radę W gruncie rzeczy szkoda moich ścian, bo dopiero co latem je malowałam:D Niestety dzisiaj przez zasypane śniegiem miasto nie zdążyłam przed pracą dojechać do szpitala, jutro o 8.45 mam endokrynologa (chcę wydębnić skierowanie na badania hormonów), więc pewnie jutro odbiorę wyniki wymazu i po histo pojadę w środę.
Majeczka8, chodzę do pracy od dnia wyjścia ze szpitala, z różnych względów nie poszłam nawet na zwolnienie, i faktycznie czas szybciej leci:) Ogólnie uważam, że dobrze mi zrobiło, że nie miałam czasu na siedzenie w domu i myślenie o tym, co miało być.
Rachele, zgadzam się, małpiszon wredny i tyle.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
*Kejt* wrote:Kochana, garść migdałów i kieliszek czerwonego co wieczór
jak mi się nie poprawi endometrium do następnego cyklu, a zostanę w zamian alkoholiczką to się wkurzę !
udanego, pozytywnego dnia!
hihihihihihi
Zobaczysz, ze w przyszlym cyklu endometrium bedzie idealne! Pamietaj, ze jestes teraz 1 na naszej liscie wiec niech @ szybko przyjdzie i zabierajcie sie do pracy!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mysia15 czekam na dobre wieści !!!! Jestem pewna ,że będzie dobrze ! I niedługo dołączysz do Nas ;*
Kitaja Kochana Rachele ma rację częściej zaglądaj pisz humor będzie o wiele lepszy wiem co mówię ściskam mocno.
Ja Mam dziś ogromny apetyt i wszystko kończy się zgaga ogromną ale ta przyjemność jedzenia )) w sobotę wizyta u gina 16.40Mysia 15, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mysia15 - trzymam kciuki za wizyte!
Kitaja - czytaj, pisz a humor worci! Wiem, co mowie! Jeszcze w tamtym tygodniu myslalam, ze sie odwodnię od placzu, a dzis ani lezki nie uronilam i uwierz, ze to bardzo duzo zasługa tych wspaniałych Kobiet tu na forum! Pozytywna energia i wola walki jest ogromna!
meegi - jeszcze niech to zgagi dojda mdlosci i bedzie pelnia szczescia wizyta u gin w Walentynki musi dobrze wrozyc! 3mam kciukaski
Mama Mai - to jestemsy we dwie bez mezow na najblizsze 5 dni, a wlasciwie to juz tylko 4
Kejt - mam jednak nadzieje, ze alkoholizm Ci nie grozi, a jedynie macierzynstwo Pozytywne myslenie - pamietaj!
Lucy - co u Ciebie? Jak po weekendzie?*Kejt*, meeegi1771, Mysia 15, Kitaja lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
jangwa_maua wrote:Mysia 15 - będzie wszystko dobrze nawet nie możesz myśleć inaczej !
A ja czekam do soboty i chyba zrobię test może będzie niespodzianka na walentynki (ale się nakręcam)
To zaczynam trzymac mocno mocno kciuki!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele Kochana mi teraz też te testy tak wychodziły! Były mocne, mocne i nagle coraz bledsze i... BACH! Aż trzy pozytywne (co raczej nie jest możliwe, ale były).
I to w 24-26 dniach cyklu dopiero. A teraz testy ciążowe wychodzą blade, ale pozytywne
I też miałam taką załamkę i płakałam, jak myślałam że to już starcony cykl. Nawet byłam w gin po wywołanie, całe szczęście mi nie dał. Trzymam kciuki cały czas za Ciebie!
Moje dane do tabelki: data p 30.11, ostatnia @ 4.01, spodziewana @ (wg wcześniejszych cykli) 6.02, (wg owu) 10.02, więc może już napisz tą pierwszą.
Ja jutro idę do gin, może coś spojrzy, bo od kilku dni boli mnie brzuch jak w miesiączkę (nigdy przed @ mnie nie bolał, jedynie w drugi dzień @), a na dodatek ciągle kłuje mnie w jednym miejscu.