Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa to super 4 cm to bardzo dużo!! Ja też taką miałam, później się ciut skróciła to lekarz mówił, że wiele kobiet by chciało mieć taką, bo startują z krótkimi. Myślę, że dobrze zrobisz jak skonsultujesz z lekarzem... może powie Ci żeby układać się w określony sposób, czy coś takiego, żeby Malutka była dalej od nerek. Tak mi przyszło do głowy
-
No z tą szyjką to miałam jakąś schizę, że się skraca. Teraz jestem spokojna. No w tym okresie ciąży niektóre dziewczyny mają szyjki po 2 cm i już jakieś rozwarcia.
Jak to po prostu ułożenie Małej to będę musiała przetrzymać ten ból, bo ciężko będzie pewno o zmianę pozycji skoro tak jej wygodnie ... najgorsze w sumie są noce... będę miała trening przed bólami podczas porodu hehe -
Ja juz na urlopie macierzynskim ale ten tydzien jest bardzo pracowity dopinamy rzeczy zebym w koncu mogla usiasc na tylku i niczym sie nie przejmowac!
Pati witaj! przeczytalam wczoraj twoj pamietnik jest mi ogromnie przykro ze cie to wszystko spotkalo..twoj synek powiekszyl grono aniolkow..pisz z nami tu na forum..to forum jest magiczne
gratuluje udanych wizyt
przepraszam ze malo sie udzielam ale juz niedlugo powinnam miec wiecej czasu!Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Achhh Mysiu piekna wiadomosc MamaMartynki urodzila!!
Pieknie gratuluje mam nadzieje ze Wojtus juz wkrotce poczuje sie lepiej
Ochhhh dziewczyny oficjalnie jakis czas temu zaczelysmy nowy rozdzial na naszym forum hihi -noworodki
A jak zaczynalysmy to marzeniem byla druga kreska a teraz prosze dzidziusie przychodza na swiat!
Troche slabo sie czuje i spac nie moge ale ta wiadomosc nastawila mnie pozytywnie na caly dzien!
-
jangwa_maua wrote:Chyba coś przeoczyłam! Że nawet nie wiem, że Wojtuś jest już na świecie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ja po USG widziałam mojego małego Skarba w końcu. Wszystko dobrze nawet nie wyszła tydzień młodsza jak ostatnio Waży już 1665 g Poprosiłam lekarza o zmierzenie szyjki i jest długa, bo 4 cm ulżyło mi trochę, bo bałam się że się skraca. Powiedział, że na poród się nie zapowiada hehe
Jangwa to super że wizyta udana, maluszek rośnie jak na drożdżach Mam nadzieję że te nerki dają ci spokój
Azande trzymam kciuki za wizytę i wyniki glukozy
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei trzymam kciuki i czekamy na wieści!
Ja +6
Ale mnie Antek nastraszył!!! W ogóle się nie ruszał przez dłuższy czas... Jakie szczęście, że mam detektor... kurcze aż mi niedobrze z nerw. W ogóle ma takie czasem ciche dni... Wczoraj miał, dzisiaj chyba też się taki zapowiada. -
nick nieaktualny
-
Majeczka przepraszam, że tak piszę, ale synek Pati jeszcze żyje. Aniołkiem będzie dopiero po terminacji 28.09. Pati trochę pospieszyła się ze swoim wpisem w stopce.
Ciężko mi o tym myśleć