Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulisia wrote:jangwa gratuluję udanej wizyty i życzę zdrówka dla ciebie!
Zauwazyłam, że Kierzynka coś rzadko się odzywa? Chyba że nie zauważyłam jej aktywności na fb.
Też zauważyłam, że Kierzynka bardzo rzadko teraz się odzywa. -
Witajcie Kochane
Jangwa gratuluję udanej wizyty. Bardzo się ciesze ze niunia rośnie zdrowo, duża juz z niej kobietka
Azande, pełna nadziei trzymam mocno kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści
Mysiu kochana na pewno będzie piękne serduszko! :* przypomnij mi kiedy masz wizyte? Bo juz się pogubiłam.
Mi zostało 15 dni do terminu! jeju ale zlecialo. Mała jest bardzo aktywna. Po nocy czuje moje skopane żebraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:50
Mysia 15, anka418, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mysiu mam to samo... ciągle moje myśli uciekają do Pati i jej Malucha... Jejku no nawet sobie nie mogę wyobrazić jakie to musi być straszne!!!
Azande czekamy na wieści!
pszczoła10 no to zaczynami odliczanie Jejku faktycznie zleciało jak nie wiem! -
Straszne. My u Mai mieliśmy podejrzenie zespołu edwardsa. Choroba śmiertelna. W trakcie czekania na wyniki amniopunkcji rozmawialiśmy z mężem. I zgodnie doszliśmy do wniosku, że nie moglibyśmy żyć ze świadomością, że skazaliśmy nasze dziecko na śmierć.
To straszne- podejmować decyzję o życiu lub śmierci.
Tylko trochę razi mnie wpis Pati. Jej synuś jeszcze żyje, ona czuje jego ruchy. Ale może w ten sposób radzi sobie z bólem? Pisząc o nim jak o zmarłym. Nie wiem. Dla mnie to straszne! -
Dzieki Mysiu ze mi wyjasnila..troche nieczytelne to wszystko w takim razie..bo pati w pamietniku pisze ze ma corke a potem ze ma ma dwie corki..no i myslalam ze juz po wszystkim a wy mowicie ze jest inaczej..nie wazne..
Milego dnua wszystkim! -
nick nieaktualnyJangwa ale masz dluga szyjke twoja malenka chyba jeszcze dluuugo u ciebie pomieszka wspolczuje tylko bolu nerek mam nadzieje, ze ci sie poprawi :*
Ja ostatnio mialam dluga szyjke bo 34mm, ale jest miekka i kto wie czy wytrzyma jak Wojtek zacznie uciskac na nia mocniej
Mysiu serduszko to juz bije twojej fasolce jestem tego pewna a poniedzialkowa wizyta to tylko formalnosc
Pszczola 15 dni tylko do terminu zazdoszcze i trzymam kciuki za szybki porodMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPszczoła to od jutra zaczynamy wielkie odliczanie :)to samo u naszej Kasienki
Ja jestem skonana po wizycie i zakupach, u nas wszystko oki, nie mam cukrzycy ciążowej z czego się bardzo bardzo cieszę, muszę tylko brać żelazo do końca ciąży, u Michasia dobrze, kopnął Panią ginekolog jak mnie badała, szyjka oki, na następną wizytę muszę zbadać przeciwciała.
Lecę spać bo kiepsko się czuję.Mysia 15, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Azande gratuluje wizyty!! Bardzo się cieszę, że nie masz cukrzycy ciążowej- to paskudztwo!
Pelna nadziei gratuluje widoku kropeczki! Jest jeszcze bardzo wcześnie, więc na tym etapie nie może chyba być nic więcej widać. I już trzymam kciuki za kolejną wizytę i piękne serduszko!!! -
nick nieaktualnyMysia 15 wrote:Azande gratuluje wizyty!! Bardzo się cieszę, że nie masz cukrzycy ciążowej- to paskudztwo!
Pelna nadziei gratuluje widoku kropeczki! Jest jeszcze bardzo wcześnie, więc na tym etapie nie może chyba być nic więcej widać. I już trzymam kciuki za kolejną wizytę i piękne serduszko!!!Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Azande kopnął Panią przy badaniu???? Oj Michaś będzie zgrywus Cieszę się, że wszystko dobrze po wizycie
pelna_nadziei super, że jesteś dobrze nastawiona 6.10 wierzę, że napiszesz, że widziałaś swoje malutkie migające serduszko
to 6.10 ma jeszcze Domi wizytę, będzie emocjonujący dzień -
Azande, cieszę się z twojej udanej wizyty a z twojego Michasia to mały nicpoń
Pełna_nadziei - tak jak mówią dziewczyny - jest bardzo wcześnie i jest to czas w którym zobaczysz tylko kropeczkę. Życzę aby Kropeczka pięknie rosła, a na następnej wizycie powinno być serduszko. Tak poza tym ja też mam wizytę 6 października.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.