Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
No niestety cisza i cisza... Moja mama mówi, że jak na brzuch do porodu to jest jeszcze wysoko, więc mnie nie pocieszyła... Ale ciocia do mnie wydzwania, że dziś pełnia więc pewnie dziś się urodzi. Ale jakoś nie czuje się "porodowo", że tak to nazwę.
Pszczoła Kochana, u mnie dwa tygodnie temu na wizycie szyjka była kamieniem, zamknięta i nic nie wskazywało na poprawę, a tu wielkie zaskoczenie teraz. Więc może i u Ciebie już wszystko się zbliża do przywitania Małej A kiedy masz wizytę?
Truskaweczko pisz do nas czasem, pisz Kochana
Mysiu i Aniu mocno kciuki zaciśnięte za wizyty!!! Czekamy na wieści!!!
Lucy super, że szpital i położna Ci pasują, komfort psychiczny przede wszystkim Ja też wybierałam szpital, żeby w razie czego nie wywozili dziecka
Kehlana bardzo dobrze, że masz głowę trochę zajętą I jeszcze miłą sprawą- meblowaniem sypialni Moi rodzice też tak robią w domu, że co rok, albo co dwa remontują coś kolejnego
anka418, Mysia 15, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
Kasienka moja mama i ciocia z kolei mówiły ze one do końca miały dość wysoko brzuch. Chyba nie wszystkim się obniża jakoś znacznie ja sobie spokojnie czekam. Nie chciałabym tylko zbytnio przenosić. No ale to maluchy zadecydują kiedy zechcą nas powitać czekamy
A wizyta w środę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:47
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Kochane jest serduszko!!!!!! Na usg wyszedl 8t1d. Jestem taka szczesliwa!!!!!
Mama_Mai, jangwa_maua, KkasienkaA, anka418, Tulisia, DomiBW, Lili30, kehlana_miyu, lucy1983, monilia84, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
O Matko popłakałam się... Mysiu no taaaaaaaaak bardzo się cieszę!!!! Ojej wspaniale, cudownie Kochana wielkie gratulacje, czekamy teraz na same dobre wieści z kolejnych wizyt
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysiu serduszko Twojego maleństwa bije jak dzwon!!! bardzo się ciesze!! Teraz kropeczka będzie pięknie rosła i rosła i za hm 7 msc utulisz swojego szkraba
Wstaw zdjęcie fasolki
Ania teraz czekamy na dobre wieści od CiebieMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu czekamy!
Kurde! Ale mnie mdłości dopadły... fuck, aż mi się pierwsze miesiące ciąży przypomniały. Boję się iść na spacer, ale chyba jednak wezmę torebkę w razie czego i pójdę.
Stwierdziłam wczoraj do męża, że zdecydowanie jeszcze mcdonalda muszę zaliczyć przed końcem! Pomyślę, czy coś jeszczelucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez duzo slyszalam o tym, ze w trakcie pelni dzieci lubia przychodzic na swiat dlatego z Majka pod koniec ciazy jak byla pelnia to czekalam w gotowosci czy aby nic sie nie zacznie dziac
A mnie np ostatnio odeszla ochota na fast foody... do niedawna jak tylko pomyslalam o kebabie czy pizzy to mi slina ciekla a teraz jakos bardziej ciagnie mnie w strone surowek -
Ja właśnie za makiem nigdy nie przepadałam, a w ciąży jednak lubię W ogóle w tej ciąży strasznie mnie ciągnie do ciepłego chleba, często robię zapiekanki w domu, właśnie chce mi się bułki z maka z jakiejś kanapki Kebaba zjadłam ok 3 miesiąca i od tamtej pory na samą myśl robi mi się źle... A uwielbiałam.
No moja ciocia usłyszała to od pań położnych w szpitalu o tej pełni. Ja słyszałam, że ogólnie księżyc ma wielki wpływ na nasze cykle Ale w necie czytałam, że to bujda. No zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny