Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKehlana sypialnia bedzie przepiekna strasznie podobaja mi sie takie biale meble
Dzieki dziewczyny za mile slowa wierze, ze kazda z nas da sobie rade i nie przejmujmy sie czyims gadaniem
Kasienka nie fajnie jesli sie przeziebilas moze jakis sok malinowy czy duzo cytrynki ci pomoze??? No i koniecznie lozko i gruby koc zdrowka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:20
-
nick nieaktualny
-
Aniu jeszcze raz gratulacje
Czekam na imbir, aż mąż przywiezie i zastosuję herbatkę z cytrynką i miodem +kocyk. Tzn mnie ogólnie ogarnęło okrutne zmęczenie, boję się stać, bo nie mam siły, aż ciężko mi się patrzy. Chętnie bym poszła spać, ale nie chce mi się spać. Jakby ktoś mnie kijem stłukł po całości i kazał w polu robić... Oby przeszło...anka418 lubi tę wiadomość
-
Kasienka kuruj się kuruj! szybkiego powrotu do zdrowia życzę :*
Ja od jakiś dwóch godzin mam silne skurcze braxtona hicksa. Tak mi sie napina brzuch ze sie przekrecic nie moge. Kasienka jak często u Ciebie się one pojawiają? W dodatku Kornelka jest strasznie aktywna. Dziś nie było problemu by nagrać jej tańce w brzuchu. Ruchy są bardzo widoczne na skórze, zastanawiam się czy tak urosła czy to za sprawą mniejszej ilości wód plodowych. -
Aniu, gratuluję udanej wizyty! Super, że z maluszkiem wszystko dobrze! A jak idzie budowa?
Kasienka, współczuję przeziębienia
Dzięki za miłe słowa o sypialni U mnie będą inne dekoracje na ścianach, ale kolory i meble podobne. Jak skończymy, wrzucę zdjęcie
Tulisia, a w jakim stylu sypialnie lubisz? Ja tą musiałam trochę wynegocjować z mężem, bo on nie przepada za białymi meblami, ale on głównie wymyślił koncepcje dla dwóch innych pokoi, więc sypialnia moja do decydowania
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
lucy1983 wrote:Mysiu, trzymam mocno kciuki za Twoje Maleństwo Dokładnie jak piszą dziewczyny, będzie dobrze Musisz w to mocno wierzyć
Ja dziś znowu się za Was dziewczynki (wliczając Ankę, Domi, Monilię, Pełną Nadziei i Ciebie) mocno modliłam, żeby Wasze Fasolki były mocne i zdrowo rosły...
Lucy dziękuje bardzo na pewno Nam się przyda troszkę modlitwy.
Dziewczyny wczoraj poszłam do rodziców pogadać a moja mama do mnie masz jakiś taki nos i twarz jakbyś w ciąży była .... no i zonk nie udało się poczekać do wizyty i mówię bo to prawda
Moja mama zareagowała hmmm nie tak jakbym chciała ale tego się spodziewałam. Ucieszyła się na swój sposób, ale dziś rano mi powiedziała czemu nie poczekałaś jeszcze niedawno byłaś czyszczona, moja bratowa 2 lata czekała a ja tak szybko. Tylko moja bratowa poroniła, a ja nie poroniłam tylko moje maleństwo umarło. Oczywiście doliczyła się do terminu porodu nie wiem jakim cudem bo nie mówiłam w którym tyg ani miesiącu jestem i mówi ciekawe co będzie pierwsze poród czy komunia heheheh
Wiem, że boi się o Nas ale teraz przynajmniej wiem że pomodli się za Nas a to na pewno pomoże żeby przetrwać do tego MAJA
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mysia 15 wrote:Kochane jest serduszko!!!!!! Na usg wyszedl 8t1d. Jestem taka szczesliwa!!!!!
Mysiu kochana tak bardzo się cieszę
Wierzę że Bóg nas teraz wynagrodzi i urodziny zdrowe maleństwa
Truskaweczko super że się odezwałaś, trzymam za Ciebie i Kehlanę bardzo mocno kciuki i wierzę że Wam też się kochane udaMysia 15, kehlana_miyu, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
Aniu bardzo się cieszę że na wizycie wszystko OK i że maluszek rośnie, powiem Wam że bardzo emocjonalnie podchodzę do wszystkich Waszych wypowiedzi, czekam na każdego Waszego maluszka a naszego forumowego
Za wszystkie ciąże i wizyty trzymam kciuki i je przeżywam jakby dotyczyły mnie samej.
Za Was kochane staraczki też bardzo mocno trzymam kciuki bo ja wiem jak to jest patrzeć na test ciążowy i widzieć tylko jedną kreskę.
Wiem, że moje dziecko to cud bo sama nie wierzyłam się że uda i wierzę że ten piękny cud będzie trwał do końca, a za 9 dni podglądne sobie mojego robaczka i wierzę że nadal będzie biło
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
kehlana, ja w sypialni preferuję zdecydowanie cieplejsze kolory, bardziej zdecydowane - żółć, pomarańcz, czerwień, mnóstwo poduch, przytłumione światło. Ma być ciepło i przytulnie Kiedyś taką sobie zrobię
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Pszczoła Kochana na pewno wód jest dużo Oj skurcze męczą mnie całymi dniami, czasem pojawiają się niby porodowe- bolące z krzyża, ale mijają, więc się nie przejmuję. Kochana już coraz bliżej do spotkania z Kornelką
Monilia i skąd te matki to wszystko wiedzą Moja też mnie podejrzewała już wcześniej Nie przejmuj się tym co mówią, tylko ciesz się swoim Maluszkiem!
Ja mam bezsenną noc za sobą, ale całe szczęście te obezwładniające zmęczenie minęło.monilia84 lubi tę wiadomość
-
Aniu gratuluję wizyty! Tak się cieszę Kochana, że Twój Maluszek rośnie.
Później przeczytam relację na fb- bo ja oczywiście do tyłu z wiadomościami!
Kasieńka Słońce życzę Ci zdróweczka i niech to paskudne przeziębienie jak najszybciej minie! -
Monilla na pewno serduszko Twojego Robaczka nadal pięknie bije!! A cuda się zdarzają- co widać po naszym przykładzie- i na pewno będą trwać pełne 9 miesięcy!!
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Tulisia wrote:kehlana, ja w sypialni preferuję zdecydowanie cieplejsze kolory, bardziej zdecydowane - żółć, pomarańcz, czerwień, mnóstwo poduch, przytłumione światło. Ma być ciepło i przytulnie Kiedyś taką sobie zrobię
O, takie też lubię! W czerwieni i żółci zrobiliśmy drugi pokój Moje mieszkanie jest dość ciemne, jak to często bywa w kamienicy i tylko sypialnia jest pełna światła i z najładniejszym widokiem - na park, a nie na podwórko jak reszta. Od zawsze mam problemy z rannym wstawianiem i już się cieszę na myśl budzenia się w sypialni wypełnionej światłemTulisia lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
monilia84 wrote:Lucy dziękuje bardzo na pewno Nam się przyda troszkę modlitwy.
Dziewczyny wczoraj poszłam do rodziców pogadać a moja mama do mnie masz jakiś taki nos i twarz jakbyś w ciąży była .... no i zonk nie udało się poczekać do wizyty i mówię bo to prawda
Moja mama zareagowała hmmm nie tak jakbym chciała ale tego się spodziewałam. Ucieszyła się na swój sposób, ale dziś rano mi powiedziała czemu nie poczekałaś jeszcze niedawno byłaś czyszczona, moja bratowa 2 lata czekała a ja tak szybko. Tylko moja bratowa poroniła, a ja nie poroniłam tylko moje maleństwo umarło. Oczywiście doliczyła się do terminu porodu nie wiem jakim cudem bo nie mówiłam w którym tyg ani miesiącu jestem i mówi ciekawe co będzie pierwsze poród czy komunia heheheh
Wiem, że boi się o Nas ale teraz przynajmniej wiem że pomodli się za Nas a to na pewno pomoże żeby przetrwać do tego MAJA
Monilia, przed mamami nic się nie da ukryć
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyHey
Monilia - nie przejmuj się rodzicami, Twoja Mama na pewno bardzo się martwi o Ciebie i dlatego tak przeżywa, będzie wszystko dobrze, wspaniale będzie jak już powiesz córci, będzie się strasznie cieszyć, moja bardzo się cieszy.
Mamo_Mai - nie miłe to Twoje siostry żeby tak gadać kobiecie w ciąży, tym bardziej po Waszych przejściach, po tym jak walczyliście o zdrowie i życie Mai, bardzo nie ładnie z ich strony.
Ja ma dzisiaj drugi dzień lenia, córcia chora więc większość czasu zajmuję się tylko nią i razem sobie leżymy oglądamy bajeczki albo się bawimy. Ja mam jakieś osłabienie, nic mi się nie chce, ograniczam się do niezbędnego minimum.
Zamówiłyśmy dzisiaj z córcią smoczki dla Michałka, zawieszkę do smoczka, podusie i kołderkę do łóżeczka i fridę do noska. Kolejne rzeczy z listy odhaczone. Kosmetyki zamierzam zamówić w aptece internetowej ale to aż na początku Grudnia, część kupię też w Rossmanie. I tak to chyba już wszystko mam. A jeszcze butelki muszę zamówić jakieś ze dwie, jedną 150 ml a drugą większą. -
Azande jeżeli chodzi o kosmetyki to nie wiem, czy już Wam wysyłałam ale polecam bloga: http://www.srokao.pl/p/blog-page.html
Dziewczyna analizuje składy kosmetyków dla mam i dzieciaczków Szczerze to przy wielu się zdziwiłam i w sumie wiele rzeczy dzięki temu mamy marki rossman. Okazują się najmniej inwazyjne dla tej delikatnej skórki malucha, a na dodatek nie są drogieTulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość