Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam właśnie płyn z rossmana z niebieskiej linii (zgodnie z poleceniem z tego bloga ) Mam też Oilatum, bo wiele osób mi polecało, ale Panie w szkole rodzenia powiedziały, że jest on tak specjalistyczny, że używać go rzadko. One w ogóle mówiły, żeby mało chemii, że najlepsze są kąpiele w krochmalu, czy płatkach owsianych, zależy jakiego efektu oczekujemy
-
nick nieaktualny
-
Ta dziewczyna z bloga pisze o Oilatum w komentarzach: "
Co do Oilatum - oni mają serię dla dzieci i niemowląt, no i niby cała seria Oilatum może być dla dzieci bo bardzo łagodna. Owszem łagodna jest i mocno natłuszczająca bo na pafafinie oparta. Mnie się wydaje, że to trochę przerost formy nad treścią jeśli chodzi o pielęgnację niemowląt czy dzieci. Takie kosmetyki są bardzo dobre dla bardzo, bardzo suchych cer no i oczywiście AZS (alotropowym zapaleniem skóry)itp.... Uważam, że myjoły dla dzieci z dodatkiem olejków są naprawdę wystarczające."
Ja też zacznę właśnie od niego Ale nie będę kąpać w tym za każdą kąpielą -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a my z mężem zastanawialiśmy się nad imieniem dla małego i postanowiliśmy dać synkowi na imię... Wojtuś to już będzie trzeci forumowy Wojtek
kehlana_miyu, DomiBW, jangwa_maua, KkasienkaA, Mama_Mai, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulisiu wybraliscie z mezem piekne imie
Kehlana ja na imiona dla dziewczynki mialam od razu milion pomyslow ale wymyslic imie dla chlopca.... Wojtek do dzis nie podoba sie mojemu mezowi, mowi ze on by wolal nazwac syna Antek (taki pomysl podsunela nam tez moja babcia ktora zaraz po tym jak to powiedziala dostala udaru) i chyba dostanie tak na drugieTulisia lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:No to będzie trzeci Wojtuś
A dajecie drugie imię?10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Antoś też ładnie, ale moja sąsiadka która rodzi w styczniu ma dać tak na imię synkowi Michał też mi się podoba, ale jest już zajęte, tak samo z Piotrem, Krzysztofem, Tomaszem. Rozważaliśmy też imię Paweł, ale znowu ja nie byłam do końca przekonana, bo to imię kojarzyło mi się z pewnym moim kolegą, który jest trochę dziwny10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Nasz Antek miał być wg mojego męża Leonem, po jego tacie, więc zaproponuję mu, żeby tak miał na drugie Ja tam mam drugie i nie powiem, czasem było z nim zamieszanie, bo w niektórych instytucjach jest potrzebne, gdzie indziej nie i zawsze musiałam pytać jak pisać... Ale jednak jestem zadowolona, że mam dwa
-
Dzieki dziewczynki za miłe słowa
Ostatnio miałąm w pracy ciężki czas, jakoś pod górę mam ciągle, wyszło pewne zamieszanie z kasą, ktorej nie wziełąm jeszcze od rodzica i w sumie musiałam oddać ją, a wypłaty nie mam 3 miesiąc już, długów na dzień dzisiejszy już 8tyś,- kupno samochodu, stary się popsuł i naprawa 1500zł, jednak te 3 miesiące bez wypłaty nadbierałąm kasę z konta babci - za jej przyzwoleniem oczywiście i tyle jestem w plecy, bede spłacać znów cały rok
całe życie na kredycie
i przeziębiona jestem, gardło drapie, krtań piecze, stany podgorączkowe, ledwo żyje a codziennie w pracy na pełnych obrotach 7gdz z dziećmi od 2 lat do 4 w sumie, z czego 2 i 3 latków mam 12sztuk, a sześcioro czterolatków. Chorują z katarami chodzą - dyrekcja na to pozwala i zaraziłąm się.
Dają mi popalić strasznie, jeszcze płaczą, karmić ich muszę a trzeba bardzo głośno tyle godzin mówić do nich, już głos nie wytrzymuje tego.
Dziewczyny przejrzałam całego fejsa i widzę, że mamy już chłopca i dziewczynkę - super
Informujcie o nowych dzidziusiach, i wrzućcie choć po jednym zdjęciu noworodeczków, niech się moje oczęta nacieszą słodziakami
Trzymajcie się dziewczyny !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:59
-
Hejka, u Nas też gdyby był chłopczyk to chciałabym Wojtusia, Michałka albo Bartusia ale na pewno będzie Pani i tutaj będzie większy problem ehhehe
Imię dla Wiki wybrałam tylko takie ze względu na dzień w którym dostałam wyniki amniopunkcji wtedy było Wiktorii i stwierdziłam że tak będzie się nazywała. Ale wybraliśmy dla niej wtedy Sandra, Karolina, Julia a sporo tego
Dla mnie to daleka przyszłość jeszcze ale Tulisiu gratuluje Wojtuś to śliczny wybór
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyHey
Truskaweczko - ciężka praca z takimi małymi dziećmi, i do tego te usmarkane maluchy, jak mnie to wkurza u mojej córci w przedszkolu, potem za raz inne łapią i jak mają być zdrowe, a u niej w grupie są takie dzieci które cały rok chodzą z gilem do pasa i rodzic nawet tego nie leczy . A co do kłopotów finansowych to zadzwoń do tych rodziców niech oddają kasę a czemu Ty masz ze swoich za nich zakładać i dobrze masz z tą babcią, chociaż nie musicie po bankach latać i prowizji płacić.
U nas córcia do dnia porodu miała mieć na imię Amelka a po porodzi dałam jej Marysia tak mi się odmieniło, więc zobaczymy czy Michaś pozostanie Michasiem. Też myślałam o drugim imieniu po tacie czyli był by Michał Adam, ale nie wiem czy się zdecydujemy, jednak trochę zamieszania jest z tym drugim imieniem.monilia84, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość