Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czekamy na wieści od Was i trzymamy kciuki Fajnie że Kasia już urodziła/ rodzi Te czekanie jest bardzo dołujące. Ja wczoraj przejrzałam sobie moje wszystkie usg jakie miałam, i najwcześniejszy termin to był na 16.12 a najpóźniejszy na 25.12. Więc w tym terminie będę czekała, ale pewnie od 1.12 już będę w pogotowiu. Wczoraj znieśliśmy łóżeczko i komodę dla Michasia, już umyte stoją w sypialni, jeszcze dzisiaj zacznę układać ubranka i inne rzeczy.
-
nick nieaktualnyA Mała będzie z Wami w sypialni czy oddzielny pokoik szykujecie? My w sypialnie będziemy mieli łóżeczko i komodę ze wszystkimi rzeczami a na dole w salonie kołyskę na razie planuję postawić, nie wiem co z wózkiem. Lepiej żeby był na dole, ale córcię czasem bujałam w wózku jak nie chciała w nocy spać i nie wiem czy by mi się bardziej na górze przydał.
Czekam na zamówienie z apteki, już tyle czasu, myślałam że szybciej dojdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kkasienko, aby u ciebie było już po wszystkim i aby z tobą i Antosiem jest ok o matko, jestem bardzo przejęta
Majeczko, daj koniecznie znać co u was po wizycie!
Pełna nadziei- ja co prawda nie wymiotowałam, ale miałam okropne mdłości. Dla mnie dobrym sposobem było niedopuszczanie, żebym zrobiła się głodna. Jadłam tak co 1,5 godzinki ale po troszku. A rano to otwierałam oczy i za 10 sekund musiałam wstawać i robić śniadanie i jeść, bo jakbym czekała to ź;e by się to skończyło.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny