Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monilla trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo!!! I życzę Ci z całego serca, żeby badanie Dzidziusia wyszło idealnie!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:54
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysia 15 wrote:Monilla trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo!!! I życzę Ci z całego serca, żeby badanie Dzidziusia wyszło idealnie!!!!
Mysiu kochana dziękuje za pamięć ja Tobie również życzę żebyśmy po wizycie mogły spokojnie cieszyć się tą ciążą trzymam mocno kciuki na pewno będzie dobrze musiMysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz po usg. Usg prawidlowe. Kosc nosowa jest. Co prawda nt jest na granicy gornej normy 2.4 ale lekarz mowi, ze patrzy sie na calosc usg. Caly test pappa bedzie za tydzien, ale dla mnie liczy sie usg. Jestem taka szczesliwa!!!!! Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow, ale pisze z telefonu.
Acha- i bedzie Synus!!!!!jangwa_maua, majeczka8, Tulisia, KkasienkaA, Mama_Mai, lucy1983, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Mysiu wspaniale wspaniale wspaniale!!!!!!! Oj Kochana tak bardzo się cieszę USG najważniejsze, ten cały test pappa to tylko matematyka U nas NT było 2 i wszystko ok I jeszcze Synuś, no to będziecie mieć parkę
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie tez ok. Maluszek ma 7 cm. Ryzyko mi wyszlo podwyzszoze ze wzgledu na NT 2,3 nio i pappa nie najlepsze. Ale ja wierze ze malenstwo jest zdrowe
Mysiu gratuluje syneczkalucy1983, Mysia 15, Tulisia, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc