Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Azande gratuluję! Super wieści! Michałek to już naprawdę duży chłopczyk! Ale najważniejsze, że usg Misia dobrze wyszło. Zdrowiuteńki mężczyzna!!
I łożysko w porządku. Tylko takie wiadomości na naszym forum chcę słyszeć!
-
Miniaturko tak bardzo mi przykro... Ale kochana mam nadzieję, że wiesz że to dopiero początek i wszystko przed Wami! To dopiero pierwszy cykl starań, a tak naprawdę jeszcze nie zakończony Tak jak dziewczyny piszą, nie zawsze się wszystkim udaje od razu, a Mysia walczyła do końca i udało się w ostatnim momencie. Tulisia także Będziemy Cię wspierać cały czas! Ovu wyznaczyło Ci tak naprawdę prawdopodobną datę owulacji bo masz linię przerywaną, może owulacja była później, bo masz tam kolejny skok? No czekamy na @, a może nie przyjdzie
Lucy super że wszystko dobrze i Maleństwo ma już ponad 2 kg
Monilia powiem Ci szczerze, że ja też bym się nie zgodziła na Twoim miejscu... Kochana z Twoim Maleństwem na pewno jest wszystko dobrze, ja w to wierzę i Ty też Będzie dobrze
Mamo Mai weź tego swojego na bok na korytarzu i wymęcz pytaniami, niech Ci powie na czym stoisz. Też bym nie wytrzymała czekania. A w stronę pani z jelitówką nawet nie patrz!!
Azande no to wspaniale!!! Michaś spory chłopak, a powiedział lekarz ile przewiduje że będzie miał do porodu? No i życzę Ci żebyś 17/18 urodziła i na święta była już z Kruszynką w domu I super że może być snlucy1983, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysiu jak dobrze wyczytać troszkę więcej optymizmu z twoich postów będzie dobrze i musisz w to mocno wierzyć
A w Ikei kupiliśmy tylko kilka drobiazgów, nowe boxy do przechowywania bo mój mąż zbudował mi sam regał w sypialni żebym miała więcej miejsca na różne dziecięce rzeczy... Wcześniej kupiliśmy też szafę z serii Besta do pokoju małego bo z tej serii co mamy łóżeczko i komodę szafa by nam się nie zmieściła... No i nie chcieliśmy już tyle wydawać bo w Niemczech meble są strasznie drogie My mamy trochę mebli z Ikei bo tutaj to są trochę tańsze meble i ja jestem zadowolona. W sypialni mamy tą wielką szafę z serii Pax co ma 3 m i jak na nasze potrzeby zupełnie starcza na ubrania ale nie wiem czy to masz na myśli
-
nick nieaktualnyMamo Mai współczuję tej niepewności Ale musisz jeszcze troszkę wytrzymać... Porozmawiaj szczerze ze swoim lekarzem i niech ci powie co i jak bo to źle wpływa na psychikę. Ja i tak cię podziwiam bo ja jednak wolałabym pobyć trochę dłużej w domu...
-
nick nieaktualnyNie pytałam się mówiąc szczerze o wagę do porodu, jak nie zapomnę to zapytam się mojej Pani gin na wizycie w czwartek, ale mam nadzieję że nie będzie aż tak dużo ważył. Córcia miała 3700 niecałe, mam nadzieję wielką że synek nie pobije córci w tym zakresie.
USG już mi się nie należy na NFZ, zawszę mogę iść prywatnie (50 zł więc nie tak drogo), ale nie wiem czy pójdę zobaczymy.
Teraz w czwartek mam wizytę na NFZ, będzie pobierać GBS (modlę się żeby był ujemny)i kolejne wizyty myślę że za 2 tyg teraz będą. Ciekawe jak tam moja szyjka.
Mój Misio chyba ma ciasno w brzuchu bo tak strasznie się rozpycha, czuje jak by mi miała skóra pęknąć za raz. -
Hejka
Azande gratuluje super wiadomości z USG, Misio już waży tyle co moja Klaudusia przy porodzie extra rośnie jak na droźdźach, też Ci życzę tego porodu 17.12 żebyście na wigilie byli już razem w komplecie a nie w dwupaku Super że łożysko jest tak że uda Ci się rodzić naturalnie.
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyHey,
Monilla też mam taką straszną nadzieję że na święta już będziemy we czwórkę w domku razem, a tak to co to za święta, ja z Michałkiem w szpitalu, mąż w domu sam a córcia u moich rodziców. Oczami wyobraźni już widzę nas pod choinką jak robimy sobie pamiątkowe fotki.
Dzisiaj mi się przyśnił Michałek pierwszy raz, był śliczny i miał ciemne włoski i ciemną karnację.
Dużo dzieci właśnie rodzi się z taką wagą 2800, sama moja koleżanka dobra dwoje dzieci urodziła w tej wadze a w ciąży przytyła po 8 kg. Mi się trafiły modele pod 4 kilogramy widać.
W sumie to się cieszę że już ma ponad te 2,5 kg bo w razie wcześniejszego porodu to już będzie uznawany za dziecko donoszone z tego co wiem.monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzujecie już magię świąt? Bo ja już 1 grudnia rozstawiam dekoracje świąteczne w tym roku, zawsze coś nowego się dokupi jak co roku, a choinka u nas dopiero w Wigilię bo mamy żywą. Już nie mogę się doczekać.
monilia84, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Ja uwielbiam Święta Bożego Narodzenia od zawsze, to taki cudowny rodzinny czas, mam nadzieję, że te święta będą dla Nas szczęśliwe że dowiemy się że Nas robaczek rośnie zdrowo i jest z nim wszystko ok, bo chwilę przed świętami pewnie będę miała połówkowe. Czekam na te pierwsze ruchy a tu nic Ja należę do tych niecierpliwych ehehhehe
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 - na pewno będzie wszystko dobrze i będziesz cieszyć się świętami
Z resztą Mysia też ! Będzie dobrze na połówkowym
Ja też uwielbiam święta i tych wyjątkowo już nie mogę się doczekaćmonilia84, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Azande wrote:Czujecie już magię świąt? Bo ja już 1 grudnia rozstawiam dekoracje świąteczne w tym roku, zawsze coś nowego się dokupi jak co roku, a choinka u nas dopiero w Wigilię bo mamy żywą. Już nie mogę się doczekać.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Monilia na pewno już niebawem poczujesz ruchy swojego robaczka czeka tam na odpowiedni moment żeby dac mamie kopniaczka
Jangwa jeju tydzień został!! Już się nie mogę doczekać Twojej królewny znowu będą emocje
Azande, Michas na pewno się spręży powita świat przed Bożym Narodzeniem, w święta będziecie juz całą rodzinką. Trzymam za to mocno kciuki
Co do świąt, zawsze je uwielbialam. Nawet te reklamy w tv, piosenki swiateczne, swiatelka... Zmieniło się to gdy odszedł mój tata. 27 listopada minie rok, jak nie ma go z nami. Będzie to dla mnie ciężki dzień tata zawsze lubił święta. Choinkę ubieral zawsze z wyprzedzeniem bo tak lubił siedziec przy światełkach. Eh co za życie... myślę że jednak powróci ta magia świąt, teraz będą pierwsze święta z moja córcią i syniem mojego brata. Tylko musze jeszcze jakoś zrozumieć to ze tata świętuje z nami z góry i jest z nami duchem.monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest decyzja!!!!!
Przyszedl dzis ordynator do mnie i pyta czy wszystko juz wiem. Ja na to, ze narazie wiem tylko tyle, ze ciagle czekam. A on to nie mowilem nic o cesarce??? Widocznie mowilem sam do siebie....
Otoz Wojtus przyjdzie na swiat droga ciecia cesarskiego juz w czwartek!!!!
Jestem w mega szoku, ciagle liczylam na porod sn, ale ordynator powiedzial, ze nie ma nawet takiej opcji. Przyczyna smierci Majki nie zostala ustalona i oni nie beda ryzykowac porodu sn.
Za 2 dni poznam mojego synkajangwa_maua, monilia84, lucy1983, Mysia 15, Tulisia, DomiBW, kehlana_miyu, anka418 lubią tę wiadomość