Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko kochana Kehlana, pisz szybciutko co u ciebie!!!
Ale byłaby niespodzianka! Trzymam kciuki z całych sił. Myślę że takie zachodzenie w ciążę jest najfajniejsze: bez sprawdzania, bez stresu, bez nastawiania się
Kasienko, co do używania prezerwatyw a względów religijnych to ja uważam że człowiek strzela a Pan Bóg kule nosija nie mam i nie będę mieć oporów przed ich stosowaniem, ale rozumiem, jeśli ktoś uważa i postępuje inaczej. Sama musisz podjąć decyzję.
Monilia życzę dobrych wyników krzywej. Oby ta cukrzyca cię ominęła!
Azande masz smutną buźkę przy zdaniu że szyjka długa i zamknięta. To źle? i kochana w życiu bym nie powiedziała że masz 11 kg na +. Na tym zdjęciu co wstawiłaś na grupie w ogóle tego nie widać.monilia84 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Kehlana Kehlana czekamy!!!
monilia84 to z Wiki miałaś cukrzycę ciążową? Ona się może powtarzać w kolejnych ciążach? Ostatnio koleżance narzekałam, że teraz karmiąc nie mogę wszystkiego jeść, ona jest w ciąży i ma właśnie cukrzycę ciążową, jak mi powiedziała czego ona nie może to zrobiło mi się głupio, że ja narzekam!
Azande trzymam kciuki za GBSa, oby ujemny!A nasz szyjkę popracuj, pomóż jej
Jangwa jak tam u Was, żadnych żadnych objawów?
Tulisiu padłam ze śmiechu- trafione w samo sedno- "człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi"Potrzebowałam takiego podejścia
Ja byłam ok 7 na plusie do porodu, a wszystko zeszło w ciągu tygodniaTeraz czekam, aż zejdzie mi ta linia z brzucha, bo wygląda jak brudna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:00
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh kurczaki... No to faktycznie nie bardzo.
A wczoraj nic Ci lekarz nie pomógł na te żylaki?
Ale na szyjkę też działają spacery (długie) przez grawitację i masowanie brodawek (przez wywołanie skurczy, które właśnie powodują jej skracanie
Może obędzie się bez odchudzania, planujesz karmić piersią? To podobno pomaga bardzo -
nick nieaktualny
-
U mnie cichoooo
nawet brzuch mnie nie boli. Jedynie cała obolałą jestem... to wszystko
Ja mam na razie 9 kg na plusiemam nadzieję, że specjalnie odchudzać się nie będę musiała
z resztą przy dziecku jest tyle roboty, że człowiek chcąc nie chcąc będzie w ruchu
-
Kasieńka nie obrażając nikogo, ale uważam, że poglądy Kościoła na prokreację i zabezpieczanie są mocno przestarzałe. Pisałam kiedyś o moim kuzynie. Mają 11 dzieci. Bieda aż piszczy. Starsze opiekują się młodszymi. Żal patrzeć na te ich dzieciaki. Oni właśnie robią to po "Bożemu" jak mówią. Chyba jednak nie o to chodzi. Nie sądzę, żeby właśnie chodziło o to, żeby sprowadzać dzieci na świat żeby żyły w biedzie i od początku miały gorszy start w życiu niż rówieśnicy.
Trzeba chyba we wszystkim zachować zdrowy rozsądek. -
nick nieaktualny
-
Kasieńka z Wiki wyszła mi podwyższony cukier po 2 h miałam 160, ale nie zdążyłam iść do diabetologa bo Wiki odeszła na tej wizycie, w szpitalu robili mi jakąś hemoglobinę glikowaną która miała stwierdził czy cukrzyca ma wpływ na dziecko czy coś takiego i wynik był w normie. Oby jutro się udało
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny, u mnie dalej nic nie wiadomo. test pepino z Kauflandu negatywny, ale nie wiem, kiedy miałam owulację, więc nie wiem też czy nie jest za wcześnie na test. No nic, zobaczymy, jak @ przyjdzie to kwestia się sama rozwiąże, a jak się nie pojawi, to w niedzielę powtarzam test
Ale wiecie, sama ta świadomośc, że ta maleńka szansa istnieje jakoś poprawiła mi humorCoś czuję, że nie będziemy za bardzo uważac z zabezpieczaniem w trakcie tej przerwy w staraniach
Mysia 15, KkasienkaA, jangwa_maua, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015