Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko kochana Kehlana, pisz szybciutko co u ciebie!!! Ale byłaby niespodzianka! Trzymam kciuki z całych sił. Myślę że takie zachodzenie w ciążę jest najfajniejsze: bez sprawdzania, bez stresu, bez nastawiania się
Kasienko, co do używania prezerwatyw a względów religijnych to ja uważam że człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi ja nie mam i nie będę mieć oporów przed ich stosowaniem, ale rozumiem, jeśli ktoś uważa i postępuje inaczej. Sama musisz podjąć decyzję.
Monilia życzę dobrych wyników krzywej. Oby ta cukrzyca cię ominęła!
Azande masz smutną buźkę przy zdaniu że szyjka długa i zamknięta. To źle? i kochana w życiu bym nie powiedziała że masz 11 kg na +. Na tym zdjęciu co wstawiłaś na grupie w ogóle tego nie widać.monilia84 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Kehlana Kehlana czekamy!!!
monilia84 to z Wiki miałaś cukrzycę ciążową? Ona się może powtarzać w kolejnych ciążach? Ostatnio koleżance narzekałam, że teraz karmiąc nie mogę wszystkiego jeść, ona jest w ciąży i ma właśnie cukrzycę ciążową, jak mi powiedziała czego ona nie może to zrobiło mi się głupio, że ja narzekam!
Azande trzymam kciuki za GBSa, oby ujemny! A nasz szyjkę popracuj, pomóż jej
Jangwa jak tam u Was, żadnych żadnych objawów?
Tulisiu padłam ze śmiechu- trafione w samo sedno- "człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi" Potrzebowałam takiego podejścia
Ja byłam ok 7 na plusie do porodu, a wszystko zeszło w ciągu tygodnia Teraz czekam, aż zejdzie mi ta linia z brzucha, bo wygląda jak brudna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:00
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh kurczaki... No to faktycznie nie bardzo. A wczoraj nic Ci lekarz nie pomógł na te żylaki?
Ale na szyjkę też działają spacery (długie) przez grawitację i masowanie brodawek (przez wywołanie skurczy, które właśnie powodują jej skracanie
Może obędzie się bez odchudzania, planujesz karmić piersią? To podobno pomaga bardzo -
nick nieaktualny
-
U mnie cichoooo nawet brzuch mnie nie boli. Jedynie cała obolałą jestem... to wszystko
Ja mam na razie 9 kg na plusie mam nadzieję, że specjalnie odchudzać się nie będę musiała z resztą przy dziecku jest tyle roboty, że człowiek chcąc nie chcąc będzie w ruchu
-
Kasieńka nie obrażając nikogo, ale uważam, że poglądy Kościoła na prokreację i zabezpieczanie są mocno przestarzałe. Pisałam kiedyś o moim kuzynie. Mają 11 dzieci. Bieda aż piszczy. Starsze opiekują się młodszymi. Żal patrzeć na te ich dzieciaki. Oni właśnie robią to po "Bożemu" jak mówią. Chyba jednak nie o to chodzi. Nie sądzę, żeby właśnie chodziło o to, żeby sprowadzać dzieci na świat żeby żyły w biedzie i od początku miały gorszy start w życiu niż rówieśnicy.
Trzeba chyba we wszystkim zachować zdrowy rozsądek. -
nick nieaktualny
-
Kasieńka z Wiki wyszła mi podwyższony cukier po 2 h miałam 160, ale nie zdążyłam iść do diabetologa bo Wiki odeszła na tej wizycie, w szpitalu robili mi jakąś hemoglobinę glikowaną która miała stwierdził czy cukrzyca ma wpływ na dziecko czy coś takiego i wynik był w normie. Oby jutro się udało
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny, u mnie dalej nic nie wiadomo. test pepino z Kauflandu negatywny, ale nie wiem, kiedy miałam owulację, więc nie wiem też czy nie jest za wcześnie na test. No nic, zobaczymy, jak @ przyjdzie to kwestia się sama rozwiąże, a jak się nie pojawi, to w niedzielę powtarzam test
Ale wiecie, sama ta świadomośc, że ta maleńka szansa istnieje jakoś poprawiła mi humor Coś czuję, że nie będziemy za bardzo uważac z zabezpieczaniem w trakcie tej przerwy w staraniachMysia 15, KkasienkaA, jangwa_maua, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015