Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysiu - na pewno będzie dobrze na usg,dwa razy Was nie spotka takie nieszczęście, nie ma takiej opcji, a na którą masz usg? długo jeszcze musisz czekać?
Ja ogarnęłam już tą firankę, akurat przyszła do mnie koleżanka ze swoim synkiem to powiesiła mi ją, bardzo mi się podoba efekt.Tulisia, Mysia 15, lucy1983, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem po wizycie!! Wszystko dobrze. Mam tylko niewielką infekcję. Miałam usg- dzidzia pięknie rośnie- wg usg 17t3d. Dostałam skierowanie na echo serca- muszę jutro się zapisać. Kamień z serca po prostu. Jestem taka szczęśliwa!!!
Gdyby nie detektor to zwariowałaby do dzisiaj. Znowu sobie coś wkręciłam. Byłam przekonana, że dzisiaj będzie źle. Oj głupia ja!!!
I lekarz potwierdził- będzie synuś!!!!!lucy1983, jangwa_maua, kehlana_miyu, Tulisia, anka418, majeczka8, monilia84, Mama_Mai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysiu kochana nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze i serduszko pięknie bije ja też przed wizytami sobie sprawdzałam serduszko detektorem, pomaga to na stres bardzo
Azande dobrze że ci koleżanka pomogła z tą firaną, bo prasowanie to jedno, ale wieszanie... musisz jednak uważać na siebie
Tulisiu - nie, już nie pracuję od jakiegoś czasu przez plecy, a od zeszłego czwartku jestem już oficjalnie na urlopie macierzyńskim, w Niemczech przysługuje każdej kobiecie 6 tyg. przed porodem... Praca jednak niestety nie jest zakończona i trochę mnie to męczy i ciągle sobie obiecuję, że jeszcze do tego usiądę, ale jakoś nie mogę się zabrać...
Ja dziś też poprasowałam, poprałam i mam dość, mamy pralnię w piwnicy i choć to tylko jedno piętro, to jak tak polatam ze 4 razy góra-dół to czuję to w brzuchu ale już teraz tylko odpoczynek Czytam teraz kilka książek o rozwoju dziecka, pielęgnacji itp. bo potem to może nie być czasu... A w sobotę jedziemy z mężem na kurs pielęgnacji nad maluszkiem Szpital oferuje to czemu nie skorzystać jestem ciekawa jak będziemy sobie radzić
Dziś też umówiłam się na spotkanie w szpitalu gdzie chcę rodzić na omówienie planu porodu, ewentualnego znieczulenia i wstępnych badań i dobrze że już teraz zadzwoniłam bo termin dopiero na 8 grudnia No ale mam nadzieję że do tego czasu będzie jednak cisza...Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam!!
Tak najważniejsze, że rośnie Maluszek zdrowo. A płeć ma dla nas drugorzędne znaczenie. Zresztą pisałam Wam, że cały czas z mężem obstawialiśmy dziewczynkę i dlatego trochę nie dowierzałam gdy na badaniu usg przezierności lekarz powiedział, że syn.
Najważniejsze dla nas jest to aby mieć zdrowego, żywego maluszka w maju. Tylko to się liczy!!!!jangwa_maua, lucy1983, Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Mysiu, gratuluję synka!!! Widzisz, mówiłyśmy Ci, że będzie wszystko dobrze
Jangwa, trzymam kciuki
Monilko, to teraz czekamy na Twoją wizytę. I nie ma opcji, że będą inne wieści niż dobre!!Mysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMysiu - widzisz marudo Ty jedna ale nie dziwię Ci się ja do tej pory mam mega stres przed wizytą i usg a na początku było faktycznie znacznie gorzej. Mam nadzieję że teraz już będziesz spokojnie czekała od wizyt do wizyty.
Jangwa - czyżby coś się działo oby takMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Mysiu, tak bardzo się cieszę!!! I proszę: synuś się szykuje to cudowne wiadomości i życzę cały czas tylko takich każdej z nas
Jangwa, a może może... cos się dzieje dawaj znać kochanaMysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mysiu gratuluje kochana udanej wizytki ale rośnie Ci ten synuś wyprzedził ponad tydzień super
Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków, bardzo dużo mi to dodaje sił, a zwłaszcza takie informacje jak od Mysi Tak wiele Nas łączy i wierzę że obie będziemy cieszyć się ze zdrowych maluszków w kwietniu lub maju bo ty już masz termin pewnie na kwiecień jak robaczek tak podrósł
Jangwa widzę, że Majeczka nie spieszy się na świat - dzisiaj chyba masz termin porodu, czekamy na wieści i trzymamy kciukasy czekamy na kolejną księżniczkę
jangwa_maua, Mysia 15 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jangwa snilas mi się dziś czyżby to znak? a może po prostu dlatego ze duzo myślę o Tobie i niuni
Tak mi się przypomina moje oczekiwanie na poród i ten dzień kiedy czułam ze to juz dziś powitam moja coreczke, byłam taka podekscytowana położyłam się spać w dzień i myślałam sobie ze to pewnie ostatnie takie swobodne spanie a potem liczenie czasu między skurczami fajnie to powspominaćTulisia, jangwa_maua, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość