Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Mysiu uważaj bardzo na siebie!
Matko jedyna!
Wiem co to roztargnienie w ciąży ja jestem totalnie nieogarnięta, nie nadaję się do jazdy samochodem bo go nie ogarniam teraz....
Ciąża powoduje jakiś dziwny stan umysłu
Kasienka widzę, że mega nerwowy tydzień dla nas wszystkich, każda ma w nast tyg jakieś wyjazdy, badania, stresy, trzymam kciuki za same dobre wieści z wizyt a zwłąszcza z piątkowej, dobrze, że mąż ma wolne, razem łatwiej
Muszę tylko słuchać detektorka, nie patrzeć bo zawał murowany, dziś rano szukałam, zmieniło pozycję o ok 7 cm, znalazłam i może 30sek i uciekłą dzidzia i już jej nie znalazłąm
Znalazłam jeszcze chyba ze 2 żyły na macicy, ale są wolne, a serduszko jakby cichsze i szybsze - jak tętent końskich kopyt
Miniaturko, zawsze coś się wymyśli nowego, ja najpierw, że pozamaciczna, potem, że serduszka nie bedzie, potem, że coś się stanie, potem że przestanie rosnąć, do końca ciąży same schizy, a po usg to może 1,2 dni spokoju i nowa nerwica, ale czy na pewno jest wszystko ok??? Trudno musimy to przetrwaćMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Tulisiu czekam na ifnromacjevz dzisiejszych badań. Zosia jeszcze na pewno poczeka troszkę w brzuchu
Kehlana trzymam mocno kciuki i modlę się za Twoje dwie kreseczki codziennie
Truskaweczko piękny masz brzuszek. Mi też szybko rósł na początku i tez mówiłam co to będzie w 8 u 9 msc. Ale potem trochę zwolnił tempo
My po kolejnym szczepieniu. Na następny dzień Kornelia była mmarudna jak nigdy, nic jej nie pasowało. Ale dzis ju jest dobrze. Ale była taka dzielna. Tylko chwile zaplakala
Ja na dzień babci i dziadzia zrobiłam ciacha. Wczoraj pół dnia stałam w kuchni
Mam nadzieje ze posmakuje. Taki sam dla mojej mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 11:43
KkasienkaA, DomiBW, majeczka8, Mysia 15, jangwa_maua, Mama_Mai, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Mam strasznie slaby net dlatego powiem ogolnie ze trzymam za wasze sprawy kciuki i wierze ze bedzie dobrze
U mnie lepiej. Zosia troche sie podniosla, szyjka w porzadku, brzuch mniej napiety, choc ze 2 razy q ciagu dnia stwardnieje. Jezeli nadal bedzie tak dobrze to po niedzieli wyjde. Choc dostaje zastrzyki sterydowr aby plucka Malej dojrzaly, tak na wszelki wypadek.DomiBW, Mysia 15, pszczoła10, KkasienkaA, monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisiu Kochana to dobre wiadomości. Modlę się za Ciebie i Zosieńkę, żeby jeszcze posiedziała w brzuszku.
Trzymam kciuki żebyście po niedzieli wyszły do domu. Nie ma to jak u siebie, a szpitale to już w ogóle odrębna sprawa.Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulisiu ciesze sie, ze Zosienka sie podniosla ten szpital chyba ja zmobilizowal do dluzszego pomieszkania w Twoim brzuszku
Mysiu jak przeczytalam, co by ci sie stalo, to az mialam ciarki!!! Kochana uwazaj na was podwojnie :*:*:*
Ja w ciazy i z Majka i z Wojtasem bylam tak rozkojarzona... jazda samochodem to byl koszmar, kilka pasow ruchu wrecz nie do ogarniecia i szczerze powiedziawszy to troche mi to zostalo rzadko jezdze autem, bo teraz maz bierze do pracy ale jak juz jade to nadal mam problem z koncentracja, np zapomne zerknac w boczne lustrko...Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Pszczoła, dziękuję za modlitwę i Wam wszystkim za pamięć i wsparcie! Gorąco wierzę, że te wszystkie dobre myśli, które otrzymuję, zaowocują prędzej czy później Kochane jesteście!!!
KkasienkaA, Mysia 15, jangwa_maua lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyHey,
Mysiu ale miałaś nie fajną przygodę, ja w ciąży też strasznie zakręcona byłam, aż bałam się jeździć samochodem sama.
Kehlana - trzymam kciuki za Was i informuj nas na bieżąco, a jak tam w pracy? fajnie Ci się pracuje?
Tulisiu - dobre wieści u Was to fajnie, ciekawe kiedy Was wypiszą do domku, a ile Zosia waży?Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis jeszcze czekamy, jutro mam miec usg szyjki. Jesli wyjdzie w porzadku to jutro wychodze. Picieszam sie ze u mnie ta szyjka byla przyzwoita, ale mimo wszystko prosze o trzymanie kciukow.
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje wam dziewuszki kochane. Naprawde jestem dobrej mysli bo ta szyjka jak mnie przyjmowali to nie byla zla, no a po 6 dniach lezenia to raczej sie nie pogorszyla.
Jeszcze raz dziekuje za wsparcie, jestescie nieocenioneMysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość