X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Dzis jeszcze czekamy, jutro mam miec usg szyjki. Jesli wyjdzie w porzadku to jutro wychodze. Picieszam sie ze u mnie ta szyjka byla przyzwoita, ale mimo wszystko prosze o trzymanie kciukow.

Trzymamy mocno kciuki!

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu trzymam mocno bardzo!! Szyjka była super, więc na pewno wszystko dalej jest w porządku :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miniaturko jutro wizyta? Czekam na dobre wiadomości!!

miniaturka31 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu cały czas trzymam kciuki :* na pewno się nie pogorszylo i jutro wyjdziesz do domku a Zosienka nasza kochana posiedzi u mamusi w brzuszku :)

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu a co u Ciebie? Jak się czujesz? :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu trzymam kciuki za ciebie, twoja szyjke i Zosienke :*:*:* mysle, ze jutro juz was wypuszcza do domku :)

Przylaczam sie do pytania Pszczoly :) jak sie maja nasze mamusie z brzuszkami??? Jak wasze dzieciaczki?? Dokuczaja, duzo kopia?? I czekamy na zdjecia brzuszkow na fb ;) Mysiu twojego jeszcze chyba wogole nie widzialysmy

Mysia 15, pełna_nadziei lubią tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu i Miniaturko, kciuki zaciśnięte za dobre wieści jutro u Was obu!!!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu i Miniaturko, kciuki zaciśnięte za dobre wieści jutro u Was obu!!!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Miniaturko może chcesz dołączyć do naszej grupy na fb?? Jest to grupa zamknięta i tylko my widzimy co tam piszemy :) Zdecydowałyśmy się głównie dlatego, że łatwiej nam było dodawać zdjęcia, a oczywiście bardzo chętnie obejrzymy Waszą Fasolinkę, jeżeli będziesz chciała się zdjęciem podzielić :)

Dzięki Kasiu za zaproszenie. Odezwę się po jurzejszej wizycie. Na razie o niczym innym nie myślę. Trzymajcie mocno kciuki.
    Mam nadzieję, że wszystko będzie pięknie. I, że nie jest za wcześnie żeby zobaczyć serduszko.

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    Mysiu a co u Ciebie? Jak się czujesz? :)

Hubert kopie jak szalony!! I to mnie uspokaja bo wiem, że jest dobrze :) Czuję się, odpukać w niemalowane, dobrze. Czasem coś zaboli, szczególnie, gdy się zmęczę to boli mnie brzuch. Czasem coś mnie kłuje, ale to normalne. Mam dużo energii teraz. Przestałam się czuć jak zwłoki ;) I ogólnie mam mało czasu. Jula teraz ma ferie, potem szkoła i znowu ranne wstawanie.
    Jak znajdę chwilę to zrobię zdjęcie, ale ja (według mnie) mam już spory brzuszek :D A wiecie, że nadal nikt się nie zorientował i rodzina nadal nie wie ;) Tylko rodzice i siostra :D

Za mnie też trzymajcie kciuki jutro. Mam dzwonić do gina czy moje crp zmalało. Mam nadzieję, że tak. Denerwuję się trochę.

monilia84, pszczoła10, kehlana_miyu, majeczka8 lubią tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miniaturko kciuki oczywiście są mocno zaciśnięte!!! Serduszko będzie jak dzwon! A o której masz wizytę?? Bo będę się denerwowała... :)

Kehlana spoglądam na Twój wykres i myślisz, że owulka przed Wami na dniach?? :D

Mysiu trzymam oczywiście! Oby zmalało... No to teraz jesteś w tzw. złotym okresie ciąży :) Korzystaj Kochana i ciesz się Hubercikiem :D :D :D No i feriami Juleczki :) Macie chociaż trochę zimy, żeby Jula skorzystała?

My od jutra zaczynamy maraton lekarski :) Jutro fizjoterapeuta i ksiądz u nas :) A dziś udało nam się złożyć o becikowe tylko jeszcze jeden dokument z US :(

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Hubert kopie jak szalony!! I to mnie uspokaja bo wiem, że jest dobrze :) Czuję się, odpukać w niemalowane, dobrze. Czasem coś zaboli, szczególnie, gdy się zmęczę to boli mnie brzuch. Czasem coś mnie kłuje, ale to normalne. Mam dużo energii teraz. Przestałam się czuć jak zwłoki ;) I ogólnie mam mało czasu. Jula teraz ma ferie, potem szkoła i znowu ranne wstawanie.
    Jak znajdę chwilę to zrobię zdjęcie, ale ja (według mnie) mam już spory brzuszek :D A wiecie, że nadal nikt się nie zorientował i rodzina nadal nie wie ;) Tylko rodzice i siostra :D

Za mnie też trzymajcie kciuki jutro. Mam dzwonić do gina czy moje crp zmalało. Mam nadzieję, że tak. Denerwuję się trochę.

Wspieram i zaciskam kciuki!

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko, no coś chyba jest na rzeczy :) Po raz pierwszy od miesięcy zobaczyłam rozciągliwy śluz!!! Co prawda dziwnie wczesnie, bo u mnie zawsze owulka 16-18dc, a tu dopiero 12, ale działamy ;)

KkasienkaA, jangwa_maua, pszczoła10, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu i Miniaturko zacisnelam juz za Was kciuki :*:*:*
    Kasia wam tez zycze powodzenia :)

A my dzis szczepilismy Wojtusia. Poki co (odpukac!!!!!) jest nawet bardzo dobrze. Maly nie goraczkuje, nie ma obrzeku w miejscu wklucia. Troche wiecej dzis sobie jedynie pospal, ale ju wczoraj spal dluzej, bo przez ostatnich kilka dni byl bardzo marudny i praktycznie nie robil sobie drzemek.

kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana dzialajcie, dzialajcie ;) <3 nie zaszkodza :D no i rozciagliwy sluz!!!! Oj mam nadzieje, ze tym razem bedzie zielono :)

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu i Miniaturko mocno trzymam kciuki :)
    Kasieńka życzę Ci szybkiego pokonania tego maratonu :)
    Mamo Mai super że Wojtuś dobrze zniósł szczepienie oby zawsze tak się udawało :)
    Kehlana seksik teraz ważny działajcie tak bez nastawienia dla przyjemnosci a moze bedzie miła niespodzianka :)
    Mysiu super że Hubercik kopie, mój synuś też jest teraz bardziej aktywny i daje mi to wewnętrzny spokój <3
    Jutro wizyta u diabetologa i badanie tsh na dniach mnie czeka oby tsh ładnie sie utrzymywało to może tabletki mi odstawi endo :)
    Spokojnej nocki <3

Mysia 15, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko wiesz, że pamiętam o Antosiu i trzymam kciuki bardzo mocno. I za Truskaweczkę- też ma wizytę w tym tygodniu.

Kehlana Kochana oczywiście za Twojego Zielonego Kropka również!

Nawet jak o tym nie piszę to pamiętam o Was,o wizytach, ważnych wydarzeniach i trzymam kciuk zaciśnięte.

KkasienkaA, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilko powodzenia jutro. U mnie tsh ładne. utrzymuje się na poziomie 1,63, ale tabletki biorę cały czas od pon do pt Eutyrox 100, a w sob. i niedz Eutyrox 75.

05.02. planuje zrobić krzywą. Mam nadzieję, że wypiję to cholerstwo i, że wyniki dobrze wyjdą.

Ruszyłaś już z zakupami? Ja listę już mam zrobioną i trochę mnie ona przeraża. Na razie kupiłam pakę ubrań. Mają przyjść w tym tygodniu. Teraz kupie jeszcze kilka nowych do szpitala i powinno wystarczyć. Ale gdzie reszta zakupów????

Ciesze się, że Twój Kacperek to też taki mały łobuziak jak mój Hubercik :D Czuje się spokojniejsza gdy dokazuje. Chociaż lęk mnie nie opuszcza i tak bardzo bym chciała żeby już był maj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:04

monilia84 lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai buziaczki dla Wojtusia! Dzielnie zniósł szczepienie!

Mama_Mai lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko do dzisiaj był u nas śnieg :D :D Dzisiaj dopiero nastała odwilż. Tak, że nie było źle. Trochę tej zimy w ferie było. W sobotę i niedziele byliśmy na lodowisku i muszę się pochwalić, że Jula nieźle sobie radzi :D Żałuje tylko, że możemy jeździć jedynie w weekendy. W tygodniu mąż na wyjeździe, a ja z Julą nie wyjdę na lód.
    U nas są takie fajne pingwinki, które bardzo pomagają w utrzymaniu równowagi przez maluchy(ale u Was pewnie też takie są). Dzięki nim Jula jak z tatusiem jeździ i trzyma go za rękę to się już nie przewraca i nie trzyma kurczowo jak dawniej. Przedtem to trzymała go obiema rękami jak pijawka ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ