Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulisia wrote:Dzis jeszcze czekamy, jutro mam miec usg szyjki. Jesli wyjdzie w porzadku to jutro wychodze. Picieszam sie ze u mnie ta szyjka byla przyzwoita, ale mimo wszystko prosze o trzymanie kciukow.
Trzymamy mocno kciuki!Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
nick nieaktualnyTulisiu trzymam kciuki za ciebie, twoja szyjke i Zosienke :*:*:* mysle, ze jutro juz was wypuszcza do domku
Przylaczam sie do pytania Pszczoly jak sie maja nasze mamusie z brzuszkami??? Jak wasze dzieciaczki?? Dokuczaja, duzo kopia?? I czekamy na zdjecia brzuszkow na fb Mysiu twojego jeszcze chyba wogole nie widzialysmyMysia 15, pełna_nadziei lubią tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:Miniaturko może chcesz dołączyć do naszej grupy na fb?? Jest to grupa zamknięta i tylko my widzimy co tam piszemy Zdecydowałyśmy się głównie dlatego, że łatwiej nam było dodawać zdjęcia, a oczywiście bardzo chętnie obejrzymy Waszą Fasolinkę, jeżeli będziesz chciała się zdjęciem podzielić
Dzięki Kasiu za zaproszenie. Odezwę się po jurzejszej wizycie. Na razie o niczym innym nie myślę. Trzymajcie mocno kciuki.
Mam nadzieję, że wszystko będzie pięknie. I, że nie jest za wcześnie żeby zobaczyć serduszko.Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
pszczoła10 wrote:Mysiu a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Hubert kopie jak szalony!! I to mnie uspokaja bo wiem, że jest dobrze Czuję się, odpukać w niemalowane, dobrze. Czasem coś zaboli, szczególnie, gdy się zmęczę to boli mnie brzuch. Czasem coś mnie kłuje, ale to normalne. Mam dużo energii teraz. Przestałam się czuć jak zwłoki I ogólnie mam mało czasu. Jula teraz ma ferie, potem szkoła i znowu ranne wstawanie.
Jak znajdę chwilę to zrobię zdjęcie, ale ja (według mnie) mam już spory brzuszek A wiecie, że nadal nikt się nie zorientował i rodzina nadal nie wie Tylko rodzice i siostra
Za mnie też trzymajcie kciuki jutro. Mam dzwonić do gina czy moje crp zmalało. Mam nadzieję, że tak. Denerwuję się trochę.monilia84, pszczoła10, kehlana_miyu, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Miniaturko kciuki oczywiście są mocno zaciśnięte!!! Serduszko będzie jak dzwon! A o której masz wizytę?? Bo będę się denerwowała...
Kehlana spoglądam na Twój wykres i myślisz, że owulka przed Wami na dniach??
Mysiu trzymam oczywiście! Oby zmalało... No to teraz jesteś w tzw. złotym okresie ciąży Korzystaj Kochana i ciesz się Hubercikiem No i feriami Juleczki Macie chociaż trochę zimy, żeby Jula skorzystała?
My od jutra zaczynamy maraton lekarski Jutro fizjoterapeuta i ksiądz u nas A dziś udało nam się złożyć o becikowe tylko jeszcze jeden dokument z USMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Hubert kopie jak szalony!! I to mnie uspokaja bo wiem, że jest dobrze Czuję się, odpukać w niemalowane, dobrze. Czasem coś zaboli, szczególnie, gdy się zmęczę to boli mnie brzuch. Czasem coś mnie kłuje, ale to normalne. Mam dużo energii teraz. Przestałam się czuć jak zwłoki I ogólnie mam mało czasu. Jula teraz ma ferie, potem szkoła i znowu ranne wstawanie.
Jak znajdę chwilę to zrobię zdjęcie, ale ja (według mnie) mam już spory brzuszek A wiecie, że nadal nikt się nie zorientował i rodzina nadal nie wie Tylko rodzice i siostra
Za mnie też trzymajcie kciuki jutro. Mam dzwonić do gina czy moje crp zmalało. Mam nadzieję, że tak. Denerwuję się trochę.
Wspieram i zaciskam kciuki!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
Kasieńko, no coś chyba jest na rzeczy Po raz pierwszy od miesięcy zobaczyłam rozciągliwy śluz!!! Co prawda dziwnie wczesnie, bo u mnie zawsze owulka 16-18dc, a tu dopiero 12, ale działamy
KkasienkaA, jangwa_maua, pszczoła10, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMysiu i Miniaturko zacisnelam juz za Was kciuki :*:*:*
Kasia wam tez zycze powodzenia
A my dzis szczepilismy Wojtusia. Poki co (odpukac!!!!!) jest nawet bardzo dobrze. Maly nie goraczkuje, nie ma obrzeku w miejscu wklucia. Troche wiecej dzis sobie jedynie pospal, ale ju wczoraj spal dluzej, bo przez ostatnich kilka dni byl bardzo marudny i praktycznie nie robil sobie drzemek.kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysiu i Miniaturko mocno trzymam kciuki
Kasieńka życzę Ci szybkiego pokonania tego maratonu
Mamo Mai super że Wojtuś dobrze zniósł szczepienie oby zawsze tak się udawało
Kehlana seksik teraz ważny działajcie tak bez nastawienia dla przyjemnosci a moze bedzie miła niespodzianka
Mysiu super że Hubercik kopie, mój synuś też jest teraz bardziej aktywny i daje mi to wewnętrzny spokój
Jutro wizyta u diabetologa i badanie tsh na dniach mnie czeka oby tsh ładnie sie utrzymywało to może tabletki mi odstawi endo
Spokojnej nockiMysia 15, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kasieńko wiesz, że pamiętam o Antosiu i trzymam kciuki bardzo mocno. I za Truskaweczkę- też ma wizytę w tym tygodniu.
Kehlana Kochana oczywiście za Twojego Zielonego Kropka również!
Nawet jak o tym nie piszę to pamiętam o Was,o wizytach, ważnych wydarzeniach i trzymam kciuk zaciśnięte.KkasienkaA, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Monilko powodzenia jutro. U mnie tsh ładne. utrzymuje się na poziomie 1,63, ale tabletki biorę cały czas od pon do pt Eutyrox 100, a w sob. i niedz Eutyrox 75.
05.02. planuje zrobić krzywą. Mam nadzieję, że wypiję to cholerstwo i, że wyniki dobrze wyjdą.
Ruszyłaś już z zakupami? Ja listę już mam zrobioną i trochę mnie ona przeraża. Na razie kupiłam pakę ubrań. Mają przyjść w tym tygodniu. Teraz kupie jeszcze kilka nowych do szpitala i powinno wystarczyć. Ale gdzie reszta zakupów????
Ciesze się, że Twój Kacperek to też taki mały łobuziak jak mój Hubercik Czuje się spokojniejsza gdy dokazuje. Chociaż lęk mnie nie opuszcza i tak bardzo bym chciała żeby już był maj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:04
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Kasieńko do dzisiaj był u nas śnieg Dzisiaj dopiero nastała odwilż. Tak, że nie było źle. Trochę tej zimy w ferie było. W sobotę i niedziele byliśmy na lodowisku i muszę się pochwalić, że Jula nieźle sobie radzi Żałuje tylko, że możemy jeździć jedynie w weekendy. W tygodniu mąż na wyjeździe, a ja z Julą nie wyjdę na lód.
U nas są takie fajne pingwinki, które bardzo pomagają w utrzymaniu równowagi przez maluchy(ale u Was pewnie też takie są). Dzięki nim Jula jak z tatusiem jeździ i trzyma go za rękę to się już nie przewraca i nie trzyma kurczowo jak dawniej. Przedtem to trzymała go obiema rękami jak pijawkamonilia84 lubi tę wiadomość