Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Tulisiu jak dziś Twoje samopoczucie? Jej...już nie mogę się doczekać kolejnego forumowego Maluszka10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Jesteśmy po badaniach genetycznych;) NT 1,45 czyli w normie. Nosek widoczny, serduszko ładnie bije, a nasz Maluch ma 7,6 cm! Właśnie zaczynamy 13 tydzień czyli witaj nowy trymestrze;)
Aaaaaa... Nasz maluch to prawdopodobnie Synek:))))DomiBW, monilia84, kehlana_miyu, Mama_Mai, jangwa_maua, Tulisia, Mysia 15, pełna_nadziei, majeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
Miniaturko, to naprawdę cudowne wiadomości bardzo się cieszę że z waszym dzidziulkiem jest wszystko w porządeczku, niech rośnie zdrowo nadal a co płci, to może jeszcze spłatać psikusa
miniaturka31 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Miniaturko gratulacje!!! Wspaniałe wiadomości! Niech Dzidzia nadal tak ładnie rośnie!!!
Ja też na tych badaniach dowiedziałam się, że będzie Synek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:03
miniaturka31 lubi tę wiadomość
-
Miniaturko - gratuluje!!!
Mysiu15 -dziekuje
Powiem Wam, że shizuje strasznie, brzuch już 2 dni boli jak na @ - a ją miałabym za 10dni wiec to nie na niby @
Nerki bolą, wczoraj nie spałam przez nie i poleciałam do labo prywatnie zrobić, wyszedł średni - bez jakiegoś szału, moja gin na urlopie, wiec pójde do mojego rodzinnego - on jest dobry specjalista, zobacze co powie.
Ale najbardziej boje się badań połówkowych, Nikolka popukała raz czy dwa i już praktycznie 2 dni ciszy, wiem, że tak bywa, ale boje się niemiłosiernie, mam jakieś przeczucia dziwne, za godzine wyjeżdzam do Krk bo mąż ma załatwienie a wizyta po 16.00 dopiero, wiec jeszcze 4h stresu!!!
Pewnie dzieciątko czuje matki stres i ani drgnie
Oszaleje, ja chce już być po z dobrymi wieściami!!!
-
Truskaweczko na pewno będzie dobrze. Usg przezierności wyszło Ci fantastycznie, więc dlaczego teraz miałoby być źle? A Dzieciaczki są kapryśne i nie zawsze odzywają się kiedy mamusia tego chce.
Tulisia, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Truskaweczko na pewno będzie dobrze. Usg przezierności wyszło Ci fantastycznie, więc dlaczego teraz miałoby być źle? A Dzieciaczki są kapryśne i nie zawsze odzywają się kiedy mamusia tego chce.
Mysiu - dziekuje za wsparcie - jest wszystko dobrze
A Nikola to pewnie uparciuch po tacie, bo znów się nie chciała odwrócić i musiałam mieć usg przezpochwowe też, żeby głowę i mózg obejrzeć.
Nikola waży 300gr, jest 1 dzień młodsza, wszystkie parametry w normie, jestem super zadowolona, ale jeszcze troszkę strachu pozostało na później, eh, czy ja bede jeszcze kiedyś wyluzowana i spokojnie podchodzić do sprawy???
Dziś dzień super, w oczekiwaniu na badania 3 okna umyłam z nerwów
I w samochodzie posprzątałam
Mysia 15, Tulisia, kehlana_miyu, pszczoła10, majeczka8, miniaturka31, monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Truskweczko, bardzo się cieszę że z Nikolką wszystko dobrze zobacz jaka idealna dziewczynka z niej jest i w dodatku indywidualistka, robi co chce i nie zamierza wam ułatwiać życia i ustawiać się ładnie do badania, hi hi jeszcze raz gratuluję udanej wizyty
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.