Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiu powiem Ci że ja też czuje sie gorzej, szybciej sie mecze ale wiem że tak już bedzie, musze sie z tym pogodzic he he
U nas przygotowania troszeczke ruszaja ale tak delikatnie. Dzisiaj zrobilismy przełom i kupilismy wózek
Mężuś wziął się za malowanie łóżeczka i to chyba tyle cześć ubranek i wyprawki mam takze jest ok
Mi do porodu zostało aż 56dni chyba także w porównaniu z Tobą Mysiu to ho h mi zostałoMysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mysiu, tak się cieszę, że Juleczka już zdrowa! I że Ty się trzymasz! Odpocznij teraz rzeczywiście, kochana, bo musisz zbierać siły na powitanie Huberta To już tak niedługo!
Ja się zaczęłam jednak stresować tą jutrzejszą wizytą, wiem, że mój mąż też, bo dzisiaj mi powiedział, że trochę się martwi, co przekładając z jego języka na normalny oznacza, że stresuje się jak cholera Wizyta dopiero o 17, a pewnie jak znam życie będzie dziki tłum pod gabinetem i wejdę później, nie wiem jak ja się w pracy zdołam przez cały dzień skoncentrować.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mysiu, bardzo się cieszę że z Julką coraz lepiej! I jest nadzieja dla ciebie bo myślę, że jakbyś miała się zarazić to już byś była chora. Dzięki Bogu oszczędziło cię odpocznij teraz troszkę a potem z kopyta trzeba faktycznie się brać za wyprawkę bo naprawdę u ciebie już niewiele zostało Bo co to jest 38 dni? Zleci jak z bicza strzelił
Kehlana, myślę z że z twoim Okruszkiem jest wszystko w porządeczku i dzisiejsza wizyta to formalność. Plamienie się nie powtórzyło, to bardzo ważne. Będzie dobrze!Mysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Wszystkie trzymamy mocno kciuki i tak bardzo mocno wierzę, że jest dobrze, że Dzidzia ładnie rośnie!
Ech wizyty popołudniowe są najgorsze- tyle czekania. Zawsze wolałam mieć na rano, ale nie zawsze się da.
Czekam Kochana na wiadomości, choćby miało to być pół nocy. -
Tak 37 już dni to naprawdę niedużo . Aż jestem przerażona. Wizytę mam 24.03. więc dowiem się czy termin się potwierdzi. To zależy od tego jak Hubi rośnie bo w końcu mam mieć cc po skończeniu 37 tc, więc prawie 3 tygodnie wcześniej niż termin.
Tulisiu jak się czujesz? Zosieńka pewnie jak wcześniej wybierała się na świat tak pewnie teraz postanowi poczekać i sprawdzić ile mamusia ma cierpliwości.
Monilko 55 dni to też bardzo niedużo. Kiedy to zleciało??? Jaki wózek kupiliście? -
Mysia bardzo sie ciesze ze z Julcia juz lepiej i ze ty nie zlapalas zadnego przeziebienia! Tak trzymaj bo do spotkania z Hubertem coraz blizej
Tulisia wszystko bedzie dobrze jak przyjdzie godzina zero to jedz pedem do szpitala
wiesz lepiej wiedziec i zapobiec czemus niz niewiedziec i byc pozniej zaskoczonym
Kehlana trzymam mocno mocno kciuki za ciebie i babelka! Napisz nam szybko ze wszystko w porzadku bo my tu dzis czekamy na dobre newsy od ciebieMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Mysiu wózek kupilismy Riko Nano na fb dalam fotke
Nio 55 dni to juz coraz mniej racja
Dziewczyny doradzcie jaka wanienke lepiej kupic 86cm czy te 102cm ?? Bo ja taka slabo doswiadczona jestemMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Kehlana trzymam mocno kciuki :-*
My najpierw kupiliśmy ta mniejsza wanienke i po jakiś dwóch miesiącach musieliśmy kupować nową większą bo maluch juz miał nóżki zgiete w kolanach i się nie mieścił. Także ja myślę że lepiej od razu większą -
Mysiu, pięknie to ujęłaś Zosia na pewno mnie przetestuje jak bardzo cierpliwa jestem a czuję się dobrze, nic mi nie dolega przykrego więc jest ok
Jangwa ja też czekam z niecierpliwością, naprawdę chciałabym już zacząć rodzić, bo fizycznie czuję się doskonale, ale psychika robi swoje i po prosu wolałabym aby Zośka była po drugiej stronie brzucha jak na razie żadnych symptomów zbliżającego się porodu brak. Jak chodzę to często twardnieje mi brzuch, od czasu do czasu jakiś skurcz się trafi (chyba??? ), ale nie ma w tym żadnej regularności czy bólu, a jak się kładę to już w ogóle wszystko przechodzi. Nie chcę rodzić po terminie, bo i Święta i w ogóle, a poza tym to chyba zwariuję jeśli będę tak czekać.Mysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Jej Tulisiu został tydzień!! Ale pewnie jesteś podekscytowana na spotkanie z córcia. Pamiętam jak ja się czułam na tydzień przed super uczucie. A pierwsze spotkanie ze swoim dzieckiem to jest coś niesamowitego fajnie ze juz niedługo to poczujesz jak tylko zauważysz jakieś objawy to pisz nam szybko bo my tu wszystkie czekamy na Zosienke z niecierpliwością
jangwa_maua, Tulisia lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu
super!!! tak trzymać jeszcze 7 miesięcy
Ja też dziś po wizycie u mojej gin wszystko ok, zrobiła mi usg, mówiła, że to córka bedzie i że się troszkę rusza, malutko, ale zawsze coś - i dała popatrzeć
A i łożysko znów na przedniej ścianie...co tydzień zmienia położenie
A to brzucholek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f521278d7a7.jpg
Po wizycie u gin poszłam do MILI i kupiłam ziemniaki nowe Jutro zrobie z zsiadłym mlekiem i koperkiem Mniam!
I kupiłam parowce - zrobiłam z bitą śmietaną kakaową - uwielbiam, śledzie w occie, bułeczki, pomidor, rzodkiew, sałata, parówki, śliwki i arbuza i jadłam to wszystko razem!!!
Mąż miał minę
Teraz to trawie i czuje, że mózg się wyłączył
Połówkowe mam w czwartek, stresuje się!!!
I jakby zaczynam coś czuć, ale tak sporadycznie, że nie jestem pewna!!!
Tylko jak leże na wznak i odpoczywam.
kehlana_miyu, Mysia 15, DomiBW, monilia84, pszczoła10, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczko i Kehlana gratuluje super wiesci z wizyt
Dzieki dziewczyny za opinie o wanience jestescie niezastapipne
Truskaweczko moja pchelka zawsze na USG sie nie ruszala leciutko a teraz nadrabia że czasem mam dosc takze Nikolka nadrobi kopniaczkikehlana_miyu, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość