Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Pełna nadziei kuchnia to niektórzy uznają, że stereotyp że dla kobiety, ale ja tam uwielbiam być w kuchni I mam wrażenie, że praktycznie w każdej rodzinie to kuchnia jest sercem domu
Dziewczyny (te które jeszcze nie są) ja nieśmiało, ale zapraszam Was na naszą prywatną grupę na fb!
Ehhh Tulisiu wykończysz nas Zosia pewnie jest już na świecie, skoro skurcze były o 3 już co 7 min -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KkasienkaA wrote:Mysiu Kochana a jak tam u Ciebie?? Sterydy podane?? Jutro masz wizytę???
Jestem Kasieńko! Dziękuję za pamięć o mnie!
Tak sterydy podane. Miałam robione ktg i w szpitalu wyszło, że brzuch mi się stawia. Ja rano tego nie czuję tylko wieczorami, a tutaj wyszło, że stawia się nawet rano co 5 min więc mam odpoczywać (Łatwo powiedzieć). Mój lekarz bardzo się mną zajął na oddziale. Byłam naprawdę w szoku. Ciągle przychodził, pytał jak się czuję. Mówi, że nawet jakby zaczęło się coś dziać wcześniej to Hubert będzie przygotowany do porodu dzięki tym sterydom, ale ja jednak wolałabym doczekać do 20.04.
W sobotę robił mi usg, żeby na lepszym sprzęcie niż u siebie w gabinecie sprawdzić ile Mały waży, ponieważ zaczął rozważać cc jednak 27.04. Ale Hubi waży już 2300, więc jeżeli nadal tak będzie przybierał to poród jednak 20.04. Więc najwyższy czas skończyć wyprawkę, spakować się i czekać
Szpital w którym będę rodzić fantastyczny! Opieka cudowna. Otworzyli ten szpital dopiero rok temu. I nie umywa się do starego szpitala, w którym za żadne pieniądze nie chciałabym rodzić.
Tak wizytę mam jutro.pszczoła10, monilia84, miniaturka31, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj Kehlana ma wizytę- prawda? Mocno trzymam kciuki!!!!
Monilko za Ciebie i Kacperka kciuki również zaciśnięte. 25.03. czekam na wiadomości! Ale jestem ciekawa czy Kacperek jest już w główką w dół czy jednak woli bardziej wygodną pozycjęmonilia84 lubi tę wiadomość
-
Mysiu no to cudownie Szczerze Ci powiem, że jak zobaczyłam ostatnią wiadomość od Ciebie 18.03 to aż mnie ciarki przeszły!!! Ale wspaniale, że wszystko dobrze, a i szpital fajny i już trochę go ogarnęłaś, zawsze lepiej w znajome miejsce przyjść Jejku 20.04 to już tak niedługo!!!! No i Ci powiem osobiście, że 20.04 ładna data- też mam wtedy urodziny
Odpoczywaj na ile tylko będziesz mogła Zmobilizuj wszystkich do pomocy, świętami się nie przejmuj, rodzinnie odpoczywaj
Moniliko Tobie również miłego dniaMysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Kasieńko! Jakoś nie mogłam pozbierać się po tym szpitalu żeby napisać. Nie czułam się zbyt dobrze. Ale wracam do żywych.
Też bardzo mi się podoba data 20.04. To już niedługo masz Kasieńko urodzinki! Już składam Ci najserdeczniejsze życzenia! W ten dzień mogę nie być w stanie napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:59
-
Mysiu super że Hubercik tak ślicznie rośnie 2300g to super waga
Do porodu juz tak niedaleko super. Czas szybko zleci teraz
Co do mojego bandziora to sądze ze nadal siedzi sobie bo czuje go wysoko pod piersiami i ponad pępkiem jak ciagle sie wypina wiec raczej cc nas czeka
W piatek wizyta wiec cos wiecej sie dowiem
Mysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyMysiu super, ze sterydy podane no i swietny lekarz ci sie trafil mozna pozazdroscic
Hubercik to juz duzy chlopczyk 2300 a do 20.04 pozwol sobie na odpoczynek, dom sie nie zawali, jak nie sprzatniesz teraz najwazniejsze jest to, zebyscie wytrzymali do terminu cc.
A jak tam Julcia?? Wyzdrowiala juz?? Mam nadzieje, ze ma sie juz dobrzeMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję już na szczęście zdrowa i cała teraz szczęśliwa, ponieważ zaczęła się przerwa świąteczna
Troszkę jeszcze posprzątam- ale nie dużo i odpoczywam. Bardzo chcę wytrzymać do terminu cc.
Przesyłam buziaczki dla Wojtusia Jak Wam idą ćwiczenia?