Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwonił właśnie Mój ginekolog. Powiedział ,że to plamienie co Mam bo to nie jest na wkladce tylko bardziej przy sikaniu może być po prostu "oczyszczanie" ale kazał przyjść w sobotę sprawdzić powiedział ,że jest cóż takiego jak pseudo Pęcherzyk ... I że trzeba koniecznie to sprawdzić bo może to też być ta pozamaciczna choć nie powinna,już Mam mętlik w głowie !. Także dziewczyny trzymamy kciuki za jutro, oby było dobrze.
-
Cześć dziewczynki. U mnie samopoczucie bardzo dobre. Dzisiaj szalalam ze szczęścia jak poczułam w sklepie zapach kiszonej kapusty no i sobie kupiłam do rybki.
Megi daj znać po becie. Trzymam nieustannie kciuki za Twoje maleństwo!
Kasienka oczywiście też napisz jak po USG. Ja mam w środę. Z jednej strony się stresuje a z drugiej już się nie mogę doczekać bo wierzę że będzie dobrze.
No to już niedługo wielkie testowanie. Mam nadzieje ze będziemy tu czytać damę pozytywne wiadomości!
Buziaki -
nick nieaktualny
-
meeegi1771 wrote:Zadzwonił właśnie Mój ginekolog. Powiedział ,że to plamienie co Mam bo to nie jest na wkladce tylko bardziej przy sikaniu może być po prostu "oczyszczanie" ale kazał przyjść w sobotę sprawdzić powiedział ,że jest cóż takiego jak pseudo Pęcherzyk ... I że trzeba koniecznie to sprawdzić bo może to też być ta pozamaciczna choć nie powinna,już Mam mętlik w głowie !. Także dziewczyny trzymamy kciuki za jutro, oby było dobrze.
Kochana, tylko pozazdroscic takiego lekarza! Ja juz trzymam mocno kciuki i nie puszcze ani na sekunde!!!!!
Bedzie dobrze!meeegi1771 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 - daj znać koniecznie co i jak ale musi być dobrze!
Rachele - już się boję...mam cichą nadzieję, że się udało i będę miała prezent na jutro ...
Może nałapie jeszcze troszkę fasolkowych wirusków
pszczoła10- u Ciebie też na pewno będzie wszystko w jak najlepszym porządkumeeegi1771, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa_maua zaciskam kciuki oby ci sie udalo :* im wiecej zafasolkowanych tym silniejsze wiruski na nas dzialaja
A mnie juz 2 dzien tak jakos glowa dziwnie boli nie biore proszkow z wiadomych przyczyn, paracetamolu nie mam:( przespac sie nie moge bo musze meza odebrac -
Mama_Mai wrote:Jangwa_maua zaciskam kciuki oby ci sie udalo :* im wiecej zafasolkowanych tym silniejsze wiruski na nas dzialaja
A mnie juz 2 dzien tak jakos glowa dziwnie boli nie biore proszkow z wiadomych przyczyn, paracetamolu nie mam:( przespac sie nie moge bo musze meza odebrac
czujesz sie zmeczona ?? mnie sie coraz bardziej podoba jak sie czujesz Tak trzymaj kochana! Zycze Ci malo energii, klucia w brzuszku, zawrotow i bolu glowy hihihihiih
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Jangwa na samą myśl uśmiecham się sama do siebie trzymam kciuki !!!
Mama Mai Ja z kolei długo dziś spałam i dlatego głową Mnie bolała ale przeszło odbierzesz M i wszystko przejdzie a co do śluzu hmm chyba dobry znak -
nick nieaktualny
-
jangwa to łap i ode mnie wiruski i czekamy jutro na wieści!!!
Rachele kochana a kiedy Ty robisz te testy? Bo z tego co piszesz to wnioskuję, że chyba rano...
meeegi widziałaś mój wykres?? moja temperatura jest tak niska, że nikt by nie powiedział, że to ciąża! Co prawda mnie ona bardzo martwi, bo przeczy wszystkiemu, no ale tak jest. Mam nadzieję, że nic złego nie odznacza.