Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem po dwóch dniach intensywnego serduszkowania moj D czuje że się udało, nawet konsultował się w tej kwestji ze swoją babcią do której wszyscy przychodzą w sprawach przewidywania przyszlości z kart. Ja nie wierze w takie cuda ale niech mu będzie. Trzymam kciuki za siebie i za was wszystkie by każdej się udało
meeegi1771, kehlana_miyu, Kitaja lubią tę wiadomość
-
KkasienkaA, Meeegi, Pszczola, Jangwa,The Baja, dziekuje Wam z calego serca! Jestescie kochane!
Zycze Wszystkim cudownego wieczoru i aby kazdy jeden dzien byl pelen Milosci
BuziakiLili30, Kitaja, lucy1983 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Jestem po wizycie. Widziałam Fasoleczke 2,5mm widziałam jak bije serduszko także to ,że w szpitalu nic nie widzieli to po prostu imbecyle bez jakiego kolwiek pojęcia. Bo jest nie możliwością jak powiedział lekarz żeby przez trzy dni była aż taką różnica! Powiedział ,że Mam się naprawdę dużo oszczędzać nie zawsze plamienia oznaczają coś złego. Uff kamień z serca juz teraz same pozytywne myśli. I przesyłam Moje Kochane &&&&&&& multum wirusków; ) Miłego wieczoru ;*
lucy1983, majeczka8, kehlana_miyu, DomiBW, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
Meegi strasznie sie ciesze duzo zdrowka i odpoczynku wam zycze,niech Twoja fasoleczka rosnie a wiruski lapie z przyjemnoscia,dzis przyszla @ ale czekalam na nia w tym cyklu nie staralismy sie przez moja angine+antybiotyk, ale juz od dzis podlewam moje endometrium winkiem i zagryzam migdalami ,niech bedzie gotowe na malego lokatora:-) Rachele same cuda trzymam mocno kciuki i czekam na wiruski od Ciebie TheBaj a kto wie moze akurat cos w tym "wrozeniu" jest,czekam na pozytywne wiadomosc za pare dni owocnych walentynek KochaneCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
meegi super wiadomość!!! Cieszę się bardzo i dużo radości Wam życzę!
Moja beta z dziś to 6194 (wtorek 1280, czwartek 4125,5), więc nie przyrosła już tak ładnie... Progesteron 18,56... Ehhh......... -
Kasiu Lili ma racje najważniejsze,ze beta rośnie,a nie spada.Wiem,ze po naszych doświadczeniach cieżko jest przestać się bać ,spróbuj cieszyć się ta ciąża ,nie martw się limit nieszczęść już każda z nas wyczerpała teraz musi być dobrze.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan