Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika - witaj. Przykro, że musiało Cie to spotkać, ale tu są fajne dziewczyny
A to co miałaś krwawienie wczoraj to raczej na pewno nie miesiączka, po 10 dniach od zabiegu to jest niemożliwe.
Ja po pierwszym zabiegu plamiłam i krwawiłam długo, bo 11-12 dni, a tydzień później miałam jeden dzień krwawienie jak słaby okres, wieczorem jakiś skrzep wyleciał i na drugi dzień już tylko plamienie. Musiały to być jakieś resztki po poronieniu jak zapewne u Ciebie też jest. Dwa tygodnie po tym zdarzeniu dostałam normalnej @.
Po pierwszym poronieniu starania wznowiliśmy po 2 @ normalnej i udało się w 4cs, po 2 zabiegu po pierwszej @ i zaskoczyło, ale biochemiczna, w ostatnią ciążę zaszłam po tym krwawieniu z ciąży biochemicznej. Na razie starania mamy wstrzymane.Monika1357 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Monika przykro mi ,zostan z nami,,tu jest super atmosfera i dwie kreseczki ostatnio goszcza coraz czesciej
Mysle ze starania zalezec beda tylko od tego ,czy Ty sama jestes na nie gotowa.Ale to prawda co powiedzial lekarz ze najlepiej od razu ,tzn od zielonego swiatla wlasnie od lekarza.Monika1357 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Juz jestem nic z tego nie rozumiem.
Miesiączki dalej nie mam.
śluz iszyjka jak to lekarz powiedział jakby ciążowe ale ni nie widać póki co więc takie gdybanie.
ale endo etriu 8 mm wiec mało jak na ciążę co nie. No nic czekamy mam zrobić betę i test w przyszłym tygodniu
jajniki ładne przydatków bez zmian macica ma endo etriu jednorodne.
Zglupialam wiec no nic czekam no bo co mam zrobić.
na karcie wpisała żeby zrobić test ponownie i jeżeli będzie ujemny to edziemy wywoływać okres05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jacqueline wrote:Jagna
Coś pisałaś u siebie o arytmii jako skutku ubocznym antyków, minęło Ci? Bo ja generalnie czuje się dobrze, plamienie już wczoraj takie mocne aby było, no i wraca mi ochota tym samym, także libido na razie nie zaginęłoAle mam wrażenie, że czuje się gorzej ospała. Z 2 tygodnie po poronieniu ostatnim miałam taki czas, że pare razy na dzień dawało się wyczuć niemiarowe bicie serca czasem, na ciśnieniomierzu tez czasem pokazywało mi arytmie. Potem się uspokoiło, sporadycznie co kilka dni się zdarzało tak, a odkąd zaczęłam brac tabletki jakby bardziej znów, hmm...
u mnie juz organizm przestał swirowac,tez sie zastanawiam czy te objawy nie było spowodowane tym ze nie biore juz leków na stymulacje,lepiej juz funkcjonuje bo nie jestem senna,jeszcze brzuch pobolewał ale teraz jest juz ok.Tak wiec łykam tabletke za tabletką i oby tydzien szybko minął..
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Witaj Monika.
Zgadzam się z Jacq.
Co do starań, musisz słuchać swojego lekarza. Każda z nas ma tu inną sytuację. Ja mam zielone światło po pierwszej miesiaczce. Póki co czekam na efekty, raczej marne w tym cyklu.Monika1357 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Beta 1295, 45 godzin wczesniej byli 534.
Progesteron poprzednio 27, dzis 24. Troche martwi mnie ten spadek. Ale kiedys pisala ktoras z dziewczyn, ze on wydziela sie pulsacyjnie. Nie wiem co o tym myslec.ciesze sie bardzo
Elaria lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Jestem kochane :* :* , wizyta super przebiegła robił mi dwa USG dopochwowe i przez brzuch , maleństwo ma juz 3 cm, serduszko bije jak dzwon, słyszałam jak bije , widziałam jak rączkami macha i nóżkami , kochane maleństwo :*:* , wizyta za dwa tygodnie robimy badania penetralne, badania wzorowe .
wspaniałe wiesci,słodkie boboSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Monika1357 wrote:Moj lekarz mi powiedzial zeby sie starac zaraz jak przestane plamic. Plamilam tylko dwa dni. Mowil ze przez pierwsze 3 miesiace mam najwieksze szanse na zajscie w ciaze. Po jakim czasie wy sie zaczelyscie starac? A te dziewczyny co zaszly to po jakim czasie?
hej! Witam wsrod nas.. moze nie jest to fajna sytuacja ze spotykamy sie wlasnie tutaj ale w calym nieszczesiu ta strona wnosi troche szczescia, wsparcia i humoru.
Ja zaczelam starania po zabiegu 10hbd po 1@ ale tak bez przekonania wtedy jeszcze...
Niestety do tej pory nam sie nie udało. Rozregulowaly mi sie hormony po poronieniu.
Monika1357 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Elaria wrote:Aniuk, chyba dopadło cie ciazowe roztargnienie. Nazwalas mnie Evita.
Yyy, o rany, faktycznie
Na łebek się rzuca.
Przepraszam obie Panie na "E" i już poprawiamEvita lubi tę wiadomość
-
Monika1357,
Witaj na naszym wątku!
Żałuję, że nie będziemy już razem wśród kwietniówek, ale wierzę bardzo mocno, że Twoje dziecko jedynie zmieniło czas swojego przyjścia na świat i po prostu wybrało sobie inny miesiąc.
Tak jak pisałam wcześniej, to jest cudowny wątek, który już niejedną smutną duszę postawił na nogi. Na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo wsparcia i rad. Pisz o wszystkim, o czym potrzebujesz i czuj się tutaj swobodnie.
Jeśli chodzi o ponowne starania, to mi zawsze mówiono, żeby rozpoczynać je po drugiej @ po zabiegu. U mnie zwykle się to przeciągało, bo miałam jakieś diagnostyki do zrobienia, ale ten czas wydaje mi się rozsądny. Tak jak pisały dziewczyny najwięcej zależy chyba od psychiki. Ważne, kiedy człowiek czuje się gotowy na nowy początek.Monika1357 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny