Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Coco, a kiedy odstawiasz te poszczegolne leki?
Maggda...bardzo mi przykro i zycze Ci duzo sily:*
Sy_la...az mi sie cieplo w brzuchu zrobilo jak poczytalam jak przyjemnie spedzilas czas. Ja w czwartek ide na usg a potem babskie wyjscie na nowa Bridget, mam nadzieje,ze humor bede miala dobry po usg. Uwielbiam takie przyjacielskie spotkania z roznymi grami. Kupilam w Pl gre dobble, ale jeszcze nie gralam. Z dawniejszych czasow pamietam dixit i taboo, wiadomo ze kalambury sa niesmiertelne:)
Jagna kochana...trudny dzien:( sle duzo wirtualnego wsparcia do Ciebie.
Elaria, jak sie czujesz? masz plan powiedziec w pracy o ciazy? niech te dzieciaki uwazaja na swoja pania nauczycielke!
Vertigo, napisalas, ze ciaza biochemiczna jest :"Jest ekwiwalentem najpoważniejszych wad zarodka. Im ciąża szybciej obumiera, tym zarodek miał poważniejsze wady." Lekarz tez mi tak mowil i z jednej strony to pocieszajace, ze moj organizm sam pozbyl sie zarodka, a z drugiej przerazajace, ze dochodzi do tak powaznych wad...chcialabym wiedziec, co przyczynilo sie do mojej ciazy biochemicznej i pustego jaja...co tak naprawde nie pozwolilo zarodkowi sie rozwinac..czy to jakis problem z krzepliwoscia...czy moze brak witaminy d ktory uposledzil podzialy komorkowe, a moze wadliwa komorka jajowa...hmm...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ruda,
Cała jestem oczekiwaniem...
O 11:00 będę w terenie, ale będę sprawdzać na telefonie.
Coco,
A co u Was?
Jak walka z urządzaniem domu? I jak postępy wewnątrzbrzuchowe?KammaMarra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniuk, najpierw zdziwilam sie, o co chodzi z tuleniem 3 miesiecznego niemowlecia, a potem zajarzylam, że obliczylas mi termin porodu
Dzieki!
Niebieska, nie planuje mowic o ciąży, jeśli nie bede musiała. Chcę iść dość wcześnie na zwolnienie, bo przez te 3 miejsca pracy mam bardzo dużo godzin i to jest meczące, a przecież muszę mieć też czas pracować w domu: testy, zeszyty, przygotowanie do lekcji,biurokracja itd itp, a same powiedzcie ile siły ma ciężarna wieczorami. Poza tym pisalam wam o tym, jak dużo mam stresu w głownej pracy no i te zarazki wszędzie. Na razie jednak dalej ciążę uważam za domniemaną, póki gin mi za tydzień nie potwierdzi, póki nie zobaczę serduszka.
Co do chorobska. Nie jest gorzej. Antybiotyku jeszcze nie brałam. Goraczki nie ma. -
Niebieska - clexane na pewno do konca pologu. Encorton nie wiem ale wolalabym dopiero po porodzie odstawic. Acard pewnie gdzies na poczatku 3 trymestru odstawie, a duphaston i luteine zobaczymy kiedy - boje sie odstawienia tych lekow.
Annak - z remontem i wykanczaniem idziemy do przodu. W pokoju Groszka i naszej sypialni sciany pomalowane, panele polozone. Zreszta zobaczcie same
A reszta w domu jeszcze w rozsypce.....Niebieskaa, Jacqueline, promyczek 39, M@linka, Alisa, Magdzia88, Ikarzyca, Elmo13, Elaria, kiti, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
ale piękny brzusiu....
też bym taki miała ( teraz byłabym w okolicach 25tyg:()
rośnij zdrowo maluszku
Coconue wrote:Niebieska - clexane na pewno do konca pologu. Encorton nie wiem ale wolalabym dopiero po porodzie odstawic. Acard pewnie gdzies na poczatku 3 trymestru odstawie, a duphaston i luteine zobaczymy kiedy - boje sie odstawienia tych lekow.
Annak - z remontem i wykanczaniem idziemy do przodu. W pokoju Groszka i naszej sypialni sciany pomalowane, panele polozone. Zreszta zobaczcie same
A reszta w domu jeszcze w rozsypce.....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Coco - ślicznie wyglądasz
KammaMarra - ciężko jest to zrobić, ale trzeba oswoić się z tym co się stało i przestać myśleć co by było gdyby... Takie myślenie dobija, ale zrozumiałam to dopiero po drugiej stracie, jest tu i teraz, trzeba myśleć o tym co może być, a nie co mogłoby być. I walczyć o to co może byćKammaMarra, Coconue, vertigo lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
wiem kochana, wiem :*
dalej nie wiem, co z tą luteiną eh...
Jacqueline wrote:Coco - ślicznie wyglądasz
KammaMarra - ciężko jest to zrobić, ale trzeba oswoić się z tym co się stało i przestać myśleć co by było gdyby... Takie myślenie dobija, ale zrozumiałam to dopiero po drugiej stracie, jest tu i teraz, trzeba myśleć o tym co może być, a nie co mogłoby być. I walczyć o to co może być05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Coco piekny brzuszek !!!! I panele
Jagna ..sciskam..
Magda..duzo sily !
Annak wiem co czujesz...
;*;*;*
Mqlinka na kiedy ty masz termin??
Gama a jak u was??????
Dawno sie nie odzywalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 08:49
-
M@linka wrote:coco piękny brzunio
niech rośnie dalej nam!!!
czujesz już ruchy?
Czuję ruchy ale takie bardzo bardzo delikatne i tylko jak leżę na boku. Dopiero od 2 tyg je czuje.KammaMarra lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
KammaMarra wrote:ja też czekam na bętę... wrrr nie wiem o której dzwonić do laboatorium, skoro do 8 pobierają, to pewnie je potem od razu wiozą nie?
Nie zawsze tak jest. Ja znam lab, gdzie kurier odbiera i przewozi materiał do badania dopiero o 11:00. A nie zapytałaś tam, kiedy będą wyniki? -
Magdzia,
Dziękuję!
No właśnie... jest trochę dziewczyn, które nam zamilkły...
Gama,
Wywołuję! Za Magdzią.
Ikarzyca,
Jeszcze się urlopujesz?
Sylvuś,
Daj znać, co u Ciebie!
Alisa,
Daj znać, czy po weekendzie humor poszedł w górę!
Roma,
Co słychać?
Haana,
Daj znać!
Ja to się zawsze martwię, jak ktoś nagle robi się milczący.
No i...
Abby,
Kochana, może jednak czytasz i chciałabyś już wrócić. Myślę o Tobie. -
a w tym moim mieście, to takie dziadostwo...
pytałam, ona nie wie..
kazała dzwonić do laboratorium ,
nie mówiąc już o tym, że mam takiego siniaka, bo kuźwa wbić się nie mogła...
będę dzwonić koło 13-14 myślę, że będę widzieć,
a na na tej platformie co jest w necie, muszę wcześniej coś w przychodni podpisać, czy można założyć konto?
annak wrote:Nie zawsze tak jest. Ja znam lab, gdzie kurier odbiera i przewozi materiał do badania dopiero o 11:00. A nie zapytałaś tam, kiedy będą wyniki?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
annak wrote:Magdzia,
Dziękuję!
No właśnie... jest trochę dziewczyn, które nam zamilkły...
Gama,
Wywołuję! Za Magdzią.
Ikarzyca,
Jeszcze się urlopujesz?
Sylvuś,
Daj znać, co u Ciebie!
Alisa,
Daj znać, czy po weekendzie humor poszedł w górę!
Roma,
Co słychać?
Haana,
Daj znać!
Ja to się zawsze martwię, jak ktoś nagle robi się milczący.
No i...
Abby,
Kochana, może jednak czytasz i chciałabyś już wrócić. Myślę o Tobie.
I jeszcze Bianka...chyba zniknela juz na dobre:( i Nadzieja tez ostatnio cicho.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017