X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczku, trzymam kciuki za Ciebie!
    Elaria - za Ciebie również!
    Dajcie koniecznie znać jutro!! Akurat będę w pracy, to łatwiej mi nawet podejrzeć jak tam to u Was wygląda.

Laila, bardzo się cieszę :) powodzenia! Oby Wam się udało! Może to poronienie hormonalnie jednak dostroiło organizm, jakkolwiek głupio to nie zabrzmi.

promyczek 39, laila_25 lubią tę wiadomość

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak dzięki Kochana za miłe wsparcie duchowe :) cały czas mam w głowie Twoje słowa i Twojego męża... musi być dobrze, skoro już jestem tak daleko!

Promyczku no wzrost bety niestety nie powala :( ale może jeszcze nie wszystko stracone?! jak powtórzysz betę będzie wiadomo, wiem, że to czekanie.... dobija, a jeszcze ten wzrost to już zupełnie, ale musisz być silna i być przygotowana na wszystko (o ile można się jakoś przygotować na złe wieści :() Jesteśmy tu z Tobą i czekamy razem z Tobą. Tulęee

Laila nooo... ładne jajco - teraz tylko działać i może coś z tego wyjdzie :) Trzymam kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:23

promyczek 39, laila_25 lubią tę wiadomość

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laila bardzo ładny pecherzyk teraz do działa k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:30

laila_25 lubi tę wiadomość

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo czy na opryszczkę jest coś mocniejszego niż heviran?

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak oby przeczucie się sprawdziło :) będę w siódmym niebie.
    Ja po wizycie,wreszcie jakiś pozytyw.owu była :D (oby plemniory zdazyly) i druga dla mnie pozytywna sprawa to w razie gdyby nie wyszło to w przyszłym cyklu stymulacja clo!

Promyczku,Elaria jestem myślami z Wami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 11:22

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• vertigo Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Vertigo czy na opryszczkę jest coś mocniejszego niż heviran?

Acyklowir dozylny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Acyklowir dozylny ;)
    Kurrrwa :/ pp 4 dniach brania tego heviranu mam nowe burchle :/ juz mam dosc :/

• vertigo Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Kurrrwa :/ pp 4 dniach brania tego heviranu mam nowe burchle :/ juz mam dosc :/

No, to nie jest proste. Czasem trzeba nawet 5x800 jak w polpascu

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:

Laila, bardzo się cieszę :) powodzenia! Oby Wam się udało! Może to poronienie hormonalnie jednak dostroiło organizm, jakkolwiek głupio to nie zabrzmi.
    Jakkolwiek glupio to brzmi tak sie wlasnie stalo.. :/ po poronieniu zaczal sie wyciek z brodawki, nieregularne cykle i inne dziwne objawy. Gin mowi ze moze to wynikac z tego ze bardzo mocno przezywalam i stresowalam sie samym poronieniem.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANNAK pokazesz aktualne fotki z wizyty? Ciekawe ciotki forumowe czekaja ;P

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzisiaj :) od rana zaciskam za Was kciuki, za wszystkie bety, które dzisiaj będą się analizować. Ktoś ma dzisiaj jakąś wizytę?

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mnie też 3mac kciuki żebym znalazła sukienkę! ;D

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczku! bardzo zasmucily mnie Twoje ostatnie wiadomosci. Dajesz sporo slonca i uwagi dziewczynom, a mam wrazenie, ze tak niesmialo i moze ostroznie pisalas o swojej ciazy. Nie pamietam bynajmniej euforii z kolejnych malych sukcesow po drodze. I tez teraz...zastanawiam sie jak sie masz...nie wyczuwam paniki, a jednoczesnie nie wiem jak jest...moze tak skrycie o sobie piszesz...Tak czy siak jestem przy Tobie, zmartwila mnie ta beta:( ale mozesz mi przypomniec, co sie stalo, ze jednak ciaza stanela pod znakiem zapytania? pisalas o tym, wiem, ale nie chce pomylic faktow. Kiedy idziesz teraz na usg? pisalas ze nie masz stwierdzonych jakis wiekszych przyczyn..a jednak cos sie dzieje:(((

Elaria, czekam tez z niecierpliwoscia na Twoja bete. A Twoj lekarz probowal w ogole zajrzec dopochwowo? zobaczyl cokolwiek ta droga? Troche mnie szokuje sprawdzanie pecherzyka przez brzuch. Jak moj lekarz w Pl robil mi pierwsze dopochowowe badanie, to musial niezle sie wpatrywac, zeby dojrzec zarodeczek o wielkosci ponizej 2mm. Nie wyobrazam sobie, zeby dojrzal cokolwiek przez brzuch. I tez mi wtedy powiedzial, ze zarodek jest o tydzien mniejszy i dal szanse 50/50. Laila pisala, ze miala spora bete przy pustym jaju. Moja beta przy grudniowym pustym jaju nie przekroczyla 2 tys. W 8/9 tygodniu organizm sam zaczal sie oczyszczac i w krotkim czasie beta spadla do zera. Nie bralam wtedy zadnych duphastonow ani takich innych. Wierze, ze ta spora beta w Twoim przypadku oznacza rozwijajacy sie zarodek. Mam nadzieje, ze nie bedzie to najgorsze. Nie znosze tej niepewnosci, czekania, zastanawiannia sie czy tym razem bedzie sukces czy znowu dupa. Pamietam to uczucie wdrapania sie na 8 tydzien drabinki zwanej ciaza i bolesny upadek kilka dni potem...:( Okropne uczucie. Czekam na Twoja bete!

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeah piątek !! Dzień dobry :)

Mieliśmy wczoraj rocznicę :) pięknie spożytkowaliśmy :) teraz trzeba czekać na owulację hihi jeszcze kilka dni !!!

ale coś mam tempkę nie tak niską jak być powinna... zastanawiam się czy to dobrze.. patrzyłam na poprzednie wykresy między innymi na ten w którym zaszłam i była w tych dniach przed owu nawet 36,56 a ja cały czas dobrze ponad 36,6 cały czas jestem.. niby mała różnica.. nie ale zawsze ;)

M@linka lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska, próbował zobaczyć przez pochwę, ale nie widział w ogóle macicy. Jego zdaniem mam ją bardzo wysoko. W ciąży z córką inny gin też badał mnie tylko przez brzuch. W ciąży poronionej ten sam lekarz, co teraz badał mnie przez pochwę i było widać macicę i zarodek i serduszko. Więc chyba jestem jakimś mutantem, albo cierpię na syndrom "wędrującej macicy".

Dziś śniło mi się usg i było widać duże dziecko. Ucieszyłam się w tym śnie bardzo. Ale jak to mówią, sny tłumaczy się na opak ;-)
    Poza tym doszły mi mdłości. Co w przypadku ewentualnego pustego jaja jest ironią losu.
    Pozdro!

sy__la, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczek miał serduszko i malucha zgodnego z om A teraz się wielkość z terminem rozjechala :/

Elmo13 lubi tę wiadomość

• vertigo Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dzisiaj śniło się małe dziecko, ale takie koło kilku miesięcy. Moje. Chłopiec. Nosiłam go na rękach. Instynkty są bardzo silne w człowieku. Nic nie jest w stanie tego stłumić. I to nie ma znaczenia, że mam 2 dzieci. Jestem spełnioną mamą, ale instynkt jest zupełnie poza tym świadomym macierzyństwem. Poza mną jakby. Poza racjonalnym myśleniem o pieniądzach, pracy, warunkach lokalowych... Prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się śniło ze przyszło do mnie ze 20 paczek z aliexpress :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo masz @?
    Gaduaaa grzecznie bzykasz?

• vertigo Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    A mi się śniło ze przyszło do mnie ze 20 paczek z aliexpress :D

I w każdej dziecko? ;)

Kaczuszka86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ