X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak. Piekna wiadomosc ! Teraz kiedy wizyta????? Ciesze sie mocno sciskam ;*

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przypomnijcie mi proszę gdzie znajdę blog mamy ginekolog? zapomniałam jak się nazywa a link któraś wrzucała nim go znajde :/ pliss i dziękuje

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ją na fb obserwuje.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/mamaginekolog/?fref=ts

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Ja ją na fb obserwuje.
    ja też :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski u mnie dobre wiesci! 14dc pecherzyk 17,5 endo piekne grube swiecace. Gin powiedziala ze nie wie co by musialo sie stac zeby to nie peklo. Zebysmy dzialali ze obraz idealny, najlepszy jaki u mnie kiedykolwiek mialysmy. Tak sie ciesze..mowie wam! W koncu jest ok jest ladnie bedzie owul. We wtorek ko trola czy peklo ;).

Elaria przepraszam kochana za to sprowadzanie na ziemie ;( bardzo czekam na wiesci od ciebie...

Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Monika1357, M@linka, promyczek 39, Jacqueline, Evita, Magdzia88, emerald_m lubią tę wiadomość

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny,
    Laila pięknie!!! to do dzieła

laila_25 lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laila, nie ma problemu. Ja sie gryze w palce, żeby nie zacząć wyszukiwać w necie info o pustych jajach płodowych, ani żeby nie szukać historii ku pokrzepieniu serc. Zawsze wolałam miło się zdziwić niż smutno rozczarować.

Trzymam kciuki za twoje jajo, żeby pękło i zagnieździlo się w tym pięknym endonetrium!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 16:06

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Laila, nie ma problemu. Ja sie gryze w palce, żeby nie zacząć wyszukiwać w necie info o pustych jajach płodowych, ani żeby nie szukać historii ku pokrzepieniu serc. Zawsze wolałam miło się zdziwić niż smutno rozczarować.

Trzymam kciuki za twoje jajo, żevy pękło i zagnieździlo się w tym pięknym endonetrium!
    Elaria nie czytaj. Ja czytalam bardzo duzo..czytalam i czytalam...wpedzilam sie w jakis obled wtedy. Wcale to nie pomoglo bylo jeszcze gorzej. Poczekaj na usg endovaginalne i dawaj znac jak sytuacja. Trzymam kciuki za ciebie z calych sil zebys nie musiala trwac w tym zawieszeniu w ktorym ja bylam do 10tyg. Doskonale rozumiem twoj stan przez to bardzo lacze sie z toba w tej sytuacji...

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jestem i ja ale was zaniedbałam , aż wstyd mi .

AniuK Z całego serca cieszę się kochana , że rośniecie zdrwo , że wasz maluszek jest z wami :*:*:*:*:*.

Dla wszystkich przy Nadzieji ogromne buziale , za te starające się przesyłam dużo sił i nadzieji i się kochane nie poddawajcie :*:*:*:* . Te wszystkie co straciły maleństwa tulę z całego serca :*:*:*:*.

A co u nas a u nas wszystko dobrze , apetyt to różny mam samopoczucie też , głowa wczoraj mnie strasznie bolała , czułam się jakby walec i czołg po mnie przejechał , wzięłam pół paracetamolu i od razu lepiej było , łaskotki czuje codziennie , gardło jeszcze trochę boli no i już jutro zaczynamy II trymestr ciąży :*:*:*:* !! . A w Sobotę o 10.00 wizyta tak nie mogę , się doczekać tej wizyty , oczywiście dam wam znać co i jak :*:*:*:*:*.

M@linka lubi tę wiadomość

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak gratuluje☺ to wspaniale wiesci. Ciesze sie z calego serca.

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Paolina91 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak mega sie ciesze, ze wszystko dobrze, ze Dzidziu zdrowy i wszystko zmierza ku dobremu ;) Mam nadzieje, ze zaczniesz choc troszke cieszyc sie ciaza :) Buziale dla Ciebie i Bąbelka :-* :-* :-* :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 17:01

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moje kochane,
    Dziękuję Wam raz jeszcze za dzisiejsze (=zawsze działające) wsparcie oraz Waszą reakcję po moich badaniach. Niektóre graficzne wyrazy emocji totalnie mnie rozbroiły :-D

Niebieskaa,
    Co to znaczy "to moze z moim tez naprawde jest dobrze..."?! Przecież mamy umowę na stuknięcie się brzuchami w grudniu! A więc jest dla mnie oczywiste, że i u Ciebie wszystko jest dobrze.

Promyczku,
    Serce mi pęka, kiedy czytam, jak Ci jest źle... I oczywiście doskonale rozumiem, jak się czujesz teraz. Czekanie jest najtrudniejsze. Ale jesteśmy w tym czekaniu razem z Tobą
    Kiedy wyniki Twojej dzisiejszej bety?

Sy__la,
    Nie napiszę Ci, że luz-blues i bądź wyluzowana, bo sama jeszcze kilka godzin temu stawałam na głowie z nerwów. Rozumiem Twój stres, ale do badania wtorkowego już bardzo blisko. Trochę czekania będziesz mieć za sobą, ale masz po prostu zdrowe i rozsądne przerwy między badaniami :-) Nie to co panikara Anka ;-) Jestem przekonana, że przyniesiesz z USG równie dobre wieści, co ja!

Aliska,
    Twoje tańczące lasencje mnie rozwaliły!!
    Wybuchnęłam śmiechem na środku ulicy :-) <3

Gaduaa,
    Ten hug to aż poczułam.
    Wow. Wzrusz! <3

Magdzia,
    Pytałaś, kiedy następna wizyta. No i tutaj Was zaskoczę, bo... nie wiem. Nie ma. Jeszcze nieumówiona :-) Na razie tylko endo w poniedziałek. No i pobranie Nifty też w poniedziałek.
    A jak u Ciebie, kochana? Co z tymi około-infekcjami, które Cię atakowały? Kiedy Twoja wizyta najbliższa?

Asiu87,
    Bosko, że na urlopie wypoczęłaś. I jeszcze udało się podziałać... ;-)
    Wiesz, jak dziś rano przeczytałam Twój post, to poczułam nagle (nie wiem czemu), że za chwilę Ci się uda. Jakieś takie poczucie wewnętrzne mnie dopadło. Hm ;-)

Laila,
    Jeeees!! Czekałam od rana na wiadomości od Ciebie!
    Nie daj temu pęcherzykowi czuć się samotnie!! Załatwiaj mu tam ciągle szybkich i sprawnych kolegów do towarzystwa, hehe. Trzymam kciuki. Cieszę się nieskończenie mocno. Idzie dobre. Na pewno idzie.

Elaria,
    Nie czytaj już historii w necie (wiem, łatwo powiedzieć). Znajdziesz tyle szczęśliwych, co pechowych.
    Ponownie napiszę, że... nie wiem, o co chodzi. Ale mam dobre przeczucia. Nie umiem tego uzasadnić w żaden racjonalny sposób. Po prostu mam. Robisz jutro betę?

* * *
    Kiedy pisałam ten post, przypomniały mi się te francuskie wieczory, kiedy zawsze na koniec dnia pisałam do Was coś (hm, jak zwykle) przydługiego. Przypomniały mi się tamte uczucia, kiedy byłyście przy mnie w najtrudniejszych chwilach. Tych chwilach, kiedy byłam pewna, że wszystko się już skończyło.
    A los dał mi kolejne 5 tygodni. I dał mi dzisiaj widok sześciu centymetrów człowieka, którego - zgodnie z jakąkolwiek logiką - po tych francuskich przejściach nie powinno w ogóle być.
    Niech to będzie znak nadziei na nadchodzące zmagania, które przed nami.

* * *
    A propos nadziei:
    Nadziejko,
    Co z Tobą...?

Maggda,
    Jakieś wieści?

Skrzaciku,
    #tęsknota

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:49

laila_25, Gaduaaa, Asia87 lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniuk, Twoje posty to balsam na serce.
    Tak, jutro powtarzam betę. Nawet wzięłam wolne z 1 lekcji, żeby zrobić dokładnie w 48 godzinnym odstępie.
    Mąż zaczyna jutro urlop, humor mu dopisuje, macanek mu się chce, a mnie tak piersi mocno bolą, a jednocześnie czuję się "zepsuta" i w takiej niepewności, że nie mam chęci odwzajemniać tych czułości. A zwykle seks w ciąży bardzo mnie cieszył i miałam mocniejsze doznania.

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest strasznie maly przyrost bety
    19.09 24 574
    29.09 30 770
    i zastanawiam sie czy to nie jest juz spadek

2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczku, należałoby powtórzyć po 48 godzinach, aby mieć pewność.
    Jutro czeka mnie drugie badanie właśnie, jestem posrana.
    Łączę się z Tobą w bólu niepewności :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyczek 39 wrote:
    U mnie jest strasznie maly przyrost bety
    19.09 24 574
    29.09 30 770
    i zastanawiam sie czy to nie jest juz spadek
    :( kurde coś niskie te wartości jak na 8tc chyba :/

Edit. Promyczku jestem debilem :D końcówkę zobaczyłam i se pomyslam ze 770 to trochę choooyowo ;) tych dziesiątek tysięcy nie widziałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:31

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria tak bardzo trzymam za Ciebie kciukaski ! Bo jesteś nauczycielem jak ja. i w podobnym czasie zobaczyliśmu 2 kreski ! niech chociaż u Ciebie będzie dobrze. PROSZE PROSZE PROSZĘ !!! <3

Promyczku zrób jeszcze jedną. Bierzesz jakieś leki? Masz jakies stwierdzone choroby? bo nie pamiętam?

Aniu. Kocham Cię :) szczerze mówiąc to chyba jak już zajdę to będę zawsze myślała, jak będę szła z obawami siku. :D że plamienie to nie wyrok. Tak sie cieszę !

Elaria lubi tę wiadomość

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ,wiem powtorze w poniedzialek ,no i potem jeszcze pojde do gina,juz nastawilam sie na najgorsze,moze tak bedzie lepiej to zniesc
    Ruda chorob to raczej nie mam stwierdzonych ,no oprocz niedoczynnosci tarczycy ale chyba mam to opanowane ,tzn mialam podniesiona dawke
    ELAria wierze ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze:*

Elaria lubi tę wiadomość

2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby przynajmniej mnie rozsmieszylas .:)

2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ