Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Niebieska, możesz wkleić, o jakie tipi chodzi? Bo mnie się kojarzy z zabawą w Indian. A do czego to służy przy maluszku? Bo dla kilkulatka to rozumiem - kryjówka, baza itd, a dla niemowlaka?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jagusia,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Dużej liczby wyhodowanych jaj i takiej samej liczby wspaniałych dzieci!
Życzę Ci także, abyś na swojej drodze spotykała jak najwięcej osób takich... jak TY. Tak cudownie pozytywnie zakręconych, naenergetyzowanych, szalonych, ciepłych i pomocnych.
Ściskam Cię urodzinowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:28
-
Evitko, dziękuję Ci za Twoje słowa. Są bardzo mądre. Wiem, że mam bardzo dużo, znaczenie więcej niż inne mamy, więcej niż większość z Was. Nie urazilas mnie. Chcę, żeby mój mózg przestał myśleć w ten sposób. Bardzo tego chcę. Żeby nie stracić tego co mam. Tylko nie wiem jak to zrobić. Może potrzeba czasu?Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
-
annak wrote:Jagusia,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Dużej liczby wyhodowanych jaj i takiej samej liczby wspaniałych dzieci!
Życzę Ci także, abyś na swojej drodze spotykała jak najwięcej osób takich... jak TY. Tak cudownie pozytywnie zakręconych, naenergetyzowanych, szalonych, ciepłych i pomocnych.
Ściskam Cię urodzinowo!
Dzis juz trzeci dzien stymulacji,powoli cos w jajnikach sie dzieje,czuje gniecenie..licze na krótką stymulacje
Dzis rano kiedy robiłam zastrzyki mój mąz jak wszedł do kuchni tak szybko wyszedł byle nie widziec tych strzykawek i mojego brzucha skutego i z trzema siniakami.Trzy zastrzyki dziennie w szybkim tępie zrobią mi z brzucha sitooby efekt był zadawalający
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna kochanie wszystkiego naaaaajlepszego:) właśnie wychylam za Ciebie łyk herbaty z konfiturą wiśniową
życzę Ci spełniania marzeń, nie tylko tych ciążowych, po prostu szczęścia i wiele radości na co dzień:*
Pysia o to spodziewamy się okresu tudzież ciąży w podobnym czasie;) ja dziś jestem w 19dc a cykle mam zwykle około 28 dni, więc teoretycznie koło 17.10 powinnam testować. Ale nie testuję - cierpliwie poczekam.
Niebieska świetny obrazek z ojojaniem, bardzo mi się spodobał
Taaak trochę się wyrwałam z ciążowych rozterek (za to wpadłam w te zawodowe;)), poukładałam sobie wszystko w głowie i czułam się gotowa żeby do Was wrócić nie marudząc ciągle o swoim nieszczęściu...chociaż wiem, że Wy dużo potraficie znieśćale nie chciałam Was nadwyrężać
co nie znaczy, że nie będę zawodzić za tydzień jak dostanę okres, ale postaram się tak bardzo nad sobą nie użalać
Evitka dzięki Kochana za Twój komentarz:) od razu się uśmiechnęłam po przeczytaniu Twoich słów na temat tej firmy;) Choć każda sytuacja ma dwie strony i też trochę powinnam zainteresować się bardziej gdzie aplikuję, a nie tylko przeczytać ogłoszenie. Na szczęście w przeogromnej większości przypadków sprawdzam firmę albo po prostu już ją znam i wtedy składam dokumenty.
vertigo daj sobie czas na chwilę słabości, to też jest potrzebne. Nie możesz być zawsze wszędzie perfekcyjna. Wewnętrzny spokój wróci, ale niestety nie zawsze wraca natychmiast wtedy, kiedy tego chcemy.Pysia87 lubi tę wiadomość
-
Jagna zycze ci konca oczekiwan na dzidziusia. Owocnego konca
Ostatnio mam strasznie duzo pracy podczytuje was troszke... jesli cos przegapiam z gory przepraszam.
Asiu ja juz mam kres cierpliwosci czuje ze codzienne testowanie wariowanie nadciaga...
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Skrzacie! Nie czuj wyrzutów sumienia (albo czegoś w tym guście) z powodu "marudzenia o swoim nieszczęściu" (to Twoje słowa, nie moje:)!), daj sobie prawo do puszczenia wszystkich żalów i rozterek swiata (choćby tylko na tej stronie)! Skrzacie, jak widziałam Cie przez 1,5 h to nigdy przenigdy nie określiłabym Cie jako "marudzącej, jęczącej, zmęczonej życiem kobity", wręcz przeciwnie, moje wrażenie to wrażliwa, pogodna i uczuciowa osoba. Nie marudzisz tylko dzielisz sie zwątpieniem, brakiem nadziei, rozczarowaniem, smutkiem, ale działasz! Szukasz możliwości i dróg dla siebie, pytasz, sprawdzasz, nie siedzisz z założonymi rękami i nie biadolisz: ale jestem biedna i pokrzywdzona. Mam nadzieje, ze niedługo zobaczysz jakies światełko:) pisz tutaj o wszystkim i kiedy tylko będziesz miała potrzebę.
Pytanie z innej beczki: nie miałaś przypadkiem iść na badanie drożności jajowodów? Chyba o takim badaniu wspominałaś.
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Skrzacie, miło mi, że ktoś jedzie ze mna nactym wózku
Ja też raczej nie testuje, jak już coś to w terminie z tym, że ja teraz jestem na etapie stabilizacji cyklu, bo dopiero ostatni był wzorowy 28 dni. Powatpiewam tym razem w owulację, chociaż śluz był. Zreszta, ja we wszystko już powatpiewam.
Trzymam natomiast najbardziej kciuki za Ciebie, bo należy Ci się, żeby sprawy Ci się poukładały.
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Niebieska dzięki kochana:):* myślę, że za tydzień będziecie miały ze mną dużo roboty z pocieszaniem i stawianiem do pionu jak dostanę ten przeklęty okres;)
Pysia ja też we wszystko wątpięale natura jest jedną wielką zagadką i wszystko jest możliwe:) trzymam zatem kciuki i za Ciebie i za siebie;)
-
Dziewczyny wszystkie zasmucone zwatpione i z zakręcona nadzieja na też Was ojojuje ....
Jagienko trochę spóźnione ale bardzo życzę Ci spełnienia marzeń szczególnie jednego małego wrzeszczacego bobaskapamiętaj kobieta jest najbardziej plodna w miesiącu swoich urodzin
wiec ....
Gadula może to jeszcze nie koniec cyklu może jednak później ale owu wystąpi i mnie była bardzo późno ale się udało wiec dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Niebieska widzę ze mamy ze sobą coś wspólnego :p ja też zawsze mam tysiąc list dotyczących wszystkiego :p ale Ciebie i tak chyba nie pokonam. A tipi świetna sprawa.ja materiał i drewno juz mam ale nie mogę się zabrać do uszycia :p choć ostatnio widziałam taki fajny namiocik dla mnie prostszy do uszycia i tez ładny
Dziewczyny każda z nas ma prawo do słabości i gorszych dni. Choć czasem ppalamy entuzjazmem dajemy siłę innym to mamy chwile słabości. Ja chyba jestem teraz w momencie pozytywnego myślenia dlatego śle Wam swój entuzjazm!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 10:51
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Gadua rzuć termometr w kat i odpuść ten cykl.mysl ze owu nie będzie i korzystaj z przyjemności a może ona Cię zaskoczy tak jak mnie ostatnio i jednak będzie później, a na luzie na pewno zaskoczy. Tak wiem mogę sobie gadac :p ale życzę Tobie tego strasznie
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 będziesz szyła tipi? Wow! Ja też chcę!
A gdzie kupiłaś drewienko na stelaż? Jakieś wskazówki jak to uszyć? Ja chcę dla kota mojego ponieważ dzieci nie mam... Albo sama tam będę siedzieć
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp